Kime inanacagimi sasirdim lutfen yardimci olun

Sizin adınıza sevindim zaten olaya pek inanmamıştım,çünkü tacize uğrayan bir kız kendisini taciz eden kişinin evine bile gitmez samimi olmaz.Karşı tarafın yüzünü görmemek için ve psikolojisi yine bozulmasın diye.

Dunden beri o kadar dua ettim ki Rabbim dogrulugu varsa ciksin yoksa esim aklansin diye. Ama sinirden ellerim titriyor... Allah islah etsin biraksalar gidecegim kizin yanina.

Kiz normal hayatinda yalan soyleyen biri midir? hic yalanini yakaladiniz mi ufak seyler bile olsa bi dusunun. Kizin yasi kucuk o an ki sinirle uydurmus olabilir esinize guveniyosaniz bu kadar takmayin kafaniza oda mutlu olmasin sizin taktiginizi farkettikce daha fazla uydurup sinirinizi bozmasin

Sizin adınıza çok sevindim. O veletin iyi bir tokada ihtiyacı var belli ki. Geçmiş olsun.

valla 14 yaşında küçük diyoruz ama maşallahı var 18 lik aşkı ile neler yaşıyordur

Şunu okuyunca bütün sinirim kızın annesine yöneldi. Hadi kız ergendir, ağzından çıkan lafın nereye varacağını düşünememiştir deriz bir nebze ama kadının burada yaptığı kızının arkasında durmak değil eşinize atılan iftirayı katmerlendirmek olmuş. Orada kızının yalanına ortak olmasaydı belki olan biten orada açıklığa kavuşmuş olacaktı ve siz ve eşiniz bunları yaşamamış olacaktınız. Ya da belki böyle yaptığı için sizin yerinizde başka bir kadın olsa bir anlık öfkeyle yuvasını dağıtmaya kalkacaktı, evliliğinde tamiri imkansız şeyler yaşayacak ve yaşatacaktı.

Umarım dava açarsınız, bir insanı sübyancılıkla suçlamanın, yuvasının yıkılmasını göze alarak böyle bir iftira atabilmenin bir bedeli olmalı.

hadi gozunuz aydın:)

gözünüz aydın, şimdi o bacaksız zilliyi duvardan duvara çarpacan ki aklı başına gelsin. tabi ki anasını da. (bu arada şiddete karşıyım)
hiç canınızı sıkmayın, nasılsa bu kız bu kafayla başını daha çook derde sokar.

Yani ben başka bir şey yazmak istemiyorum artık.

Ama özel mesajla olayın böyle sonuçlanacağını bir üyeye yazmıştım, o kadar emindim ki kızın özür dileyeceğinden.

Tecrübelerimden en ufak bir şey öğrendiysem eşinizin ailesi kızın ailesine baskı yaptı, o kadar net söylüyorum.

Size hayatta mutluluklar dilerim.

Ben de acik ve net soyluyorum ki kiz yalan soyluyordu. Cunku kendi babami aradim dava acacagimi yardimci olmasini soyledim. Bunu da yengeye ilettim. Kadin bize bunu yapma odeyemem tazminat falan dedi. Ben de pedagog gorecek konusacak dedim bakalim dogru mu yalan mi orda ortaya cikacak dedim. Suan yalan veya dogru deyin asla kimseye inanmiyorum dedim. Kizin sevgilisi esimi ariyor. Abi affedin ben bana hirsiz dedigini duyunca sen de onun kocasina yap dedim diye. Esim suratina kapatti cunku hepsiyle mahkemede gorusecegiz. Artik sessizligimizi koruyoruz esim ve ben dava aciyoruz.

Belki haklisiniz ama sizcr hangi anne 2 yildir bildigi taciz olayina ragmen kizini tacizcisinin evine yatili gonderir?
Daha cok ellesin diye mi?
en buyuk tutarsizlik bu bence.

Şimdi siz dava açacağınızı söylediniz diye kız ve ailesi özür diledi yazarken ciddi misiniz?

Bu mesajı cidden kızın haksızlığını göstereceğini düşünerek mi yazdınız merak ediyorum.

Konu ortaya çıkmadan babanızı arayıp kıza dava açacağınızı söylemişsiniz bir kere. Burada bir üye asla tehdit etmeyin gerçeği öğrenemezsiniz diye sizi uyardı, değil mi? Siz de ne kadar sağduyulusunuz, haklısınız dediniz?

Belki haklisiniz ama sizcr hangi anne 2 yildir bildigi taciz olayina ragmen kizini tacizcisinin evine yatili gonderir?
Daha cok ellesin diye mi?
en buyuk tutarsizlik bu bence.

Bakın en az 200 aile içi taciz vakası gördüm. Yarısında anne bak o ağabeyin, yanlış anlamışsındır gönlünü al diye yanına yolluyordu, gerektiğinden fazla samimiydi kız tacizcisiyle aile yüzünden.

Hangi anne mi? Bu anneler.

Konudan bağımsız elbette ki bu yazdığım, ama konu sahibi kızı ve ailesini tehdit etmiş, yapabileceği en büyük yanlışı yapmış. Bu noktadan sonra hiçbir şekilde öğrenilemez işin gerçekliği.

konu sahibi davayı açtığında celbini atsın buraya gerçekten bende kime inanacağımı şaşırdım zira.

Hayir anlamadiniz. Kadin buraya geldi herkese anlattik kizimin yaptigini duydun mu dedi evet dedim ama ben babamla gorustum dava acip ogrenecegim dogrusunu dedim. Kadin yapma bize bunu kizimin dogru soyledigini dusundum ama degilmis falan diye bir suru konustu. Ben de dogru mu yalan mi pedagoglar ve mahkeme karar versin artik konusmayalim dedim. Saldirmak icin yer ariyorsunuz ve kizin dogrulugundan o kadar eminsiniz ki belki de kul hakkina giriyorsunuz? Benim emin olmamdaki sebep bugunki tavir ve hareketler. Dun hep kafamda acaba vardi bugun yok.

Ben kadin ve kizi itiraf ettikten sonra soyledim kadin buraya geldi yarim saat kadar once. Suan onlar hal konusuyor ben baska odaya gectim mahkemede gorusecegiz dedim. Konuyu farkli yerlere cektiginiz icin sizi tebrik ediyorum. Konumun kapanmasini yoneticilerden rica ettim, herhalde kapatirlar. Ben artik yazmayacagim sizi vicdaninizla basbasa birakiyorum cunku itiraftan once mi sonra mi davayi soylediniz diye sorma geregi bile duymadiniz. Iyi aksamlar.

Hanımefendi o kadar konu okudum, bir mesajın dahi doğruluğundan şüphe ettiğime dair bir şey yazmadım.

Ancak siz, her mesajda açıkça kastettiğinizi tepkim üzerine değiştiriyorsunuz. Ben kızın doğru söylediğinden emin değilim, hiçbir fikrim yok bu konuda.

Yalnız sizin doğru söylemediğinizi düşünüyorum. Bu da benim karar verebileceğim bir durum değil, önemli de değil benim fikrim. Ben böyle düşünüyorum. Yeterince konuyu takip etmiş herkes sondaki aklama girişiminizin ne kadar tanıdık olduğunu görebilir bence.

Umarım her şey anlattığınız gibidir, hayatınız da mutlulukla geçer.

bak ben özelden görüştüm söyledikleri doğru ise aptalaşık arkadaş bu konularda çok donanımlı biri bence onunla özelden görüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…