- 28 Ocak 2009
- 34.476
- 57.972
- 1.123
- Konu Sahibi utopikkafa
-
Sizin adınıza sevindim zaten olaya pek inanmamıştım,çünkü tacize uğrayan bir kız kendisini taciz eden kişinin evine bile gitmez samimi olmaz.Karşı tarafın yüzünü görmemek için ve psikolojisi yine bozulmasın diye.Benim babam boyle bir konunun dogruluguna bakmaz direkt kafa goz dalardi. Acik ve net. Cok acimasiz yorum yapiyorsunuz. Su an kayinvalidemdeyim ve kiz itiraf etmis yenge benim sevgilime laf etti ben de onun canini siktim demis. Kv ve kp asla onlarla bir daha gorusulmeyecek diyor kizin annesi kac kere ozur dilemis bana da yeni soyledi arkasinda durmak adina kizim daha once soyledi dedim demis. Olay aciga cikti elhamdulillah.
Benim babam boyle bir konunun dogruluguna bakmaz direkt kafa goz dalardi. Acik ve net. Cok acimasiz yorum yapiyorsunuz. Su an kayinvalidemdeyim ve kiz itiraf etmis yenge benim sevgilime laf etti ben de onun canini siktim demis. Kv ve kp asla onlarla bir daha gorusulmeyecek diyor kizin annesi kac kere ozur dilemis bana da yeni soyledi arkasinda durmak adina kizim daha once soyledi dedim demis. Olay aciga cikti elhamdulillah.
hadi gozunuz aydın:)Benim babam boyle bir konunun dogruluguna bakmaz direkt kafa goz dalardi. Acik ve net. Cok acimasiz yorum yapiyorsunuz. Su an kayinvalidemdeyim ve kiz itiraf etmis yenge benim sevgilime laf etti ben de onun canini siktim demis. Kv ve kp asla onlarla bir daha gorusulmeyecek diyor kizin annesi kac kere ozur dilemis bana da yeni soyledi arkasinda durmak adina kizim daha once soyledi dedim demis. Olay aciga cikti elhamdulillah.
Benim babam boyle bir konunun dogruluguna bakmaz direkt kafa goz dalardi. Acik ve net. Cok acimasiz yorum yapiyorsunuz. Su an kayinvalidemdeyim ve kiz itiraf etmis yenge benim sevgilime laf etti ben de onun canini siktim demis. Kv ve kp asla onlarla bir daha gorusulmeyecek diyor kizin annesi kac kere ozur dilemis bana da yeni soyledi arkasinda durmak adina kizim daha once soyledi dedim demis. Olay aciga cikti elhamdulillah.
Yani ben başka bir şey yazmak istemiyorum artık.
Ama özel mesajla olayın böyle sonuçlanacağını bir üyeye yazmıştım, o kadar emindim ki kızın özür dileyeceğinden.
Tecrübelerimden en ufak bir şey öğrendiysem eşinizin ailesi kızın ailesine baskı yaptı, o kadar net söylüyorum.
Size hayatta mutluluklar dilerim.
Belki haklisiniz ama sizcr hangi anne 2 yildir bildigi taciz olayina ragmen kizini tacizcisinin evine yatili gonderir?Yani ben başka bir şey yazmak istemiyorum artık.
Ama özel olayın böyle sonuçlanacağını bir üyeye yazmıştım, o kadar emindim ki kızın özür dileyeceğinden.
Tecrübelerimden en ufak bir şey öğrendiysem eşinizin ailesi kızın ailesine baskı yaptı, o kadar net söylüyorum.
Size hayatta mutluluklar dilerim.
Ben de acik ve net soyluyorum ki kiz yalan soyluyordu. Cunku kendi babami aradim dava acacagimi yardimci olmasini soyledim. Bunu da yengeye ilettim. Kadin bize bunu yapma odeyemem tazminat falan dedi. Ben de pedagog gorecek konusacak dedim bakalim dogru mu yalan mi orda ortaya cikacak dedim. Suan yalan veya dogru deyin asla kimseye inanmiyorum dedim. Kizin sevgilisi esimi ariyor. Abi affedin ben bana hirsiz dedigini duyunca sen de onun kocasina yap dedim diye. Esim suratina kapatti cunku hepsiyle mahkemede gorusecegiz. Artik sessizligimizi koruyoruz esim ve ben dava aciyoruz.
Belki haklisiniz ama sizcr hangi anne 2 yildir bildigi taciz olayina ragmen kizini tacizcisinin evine yatili gonderir?
Daha cok ellesin diye mi?
en buyuk tutarsizlik bu bence.
konu sahibi davayı açtığında celbini atsın buraya gerçekten bende kime inanacağımı şaşırdım zira.Şimdi siz dava açacağınızı söylediniz diye kız ve ailesi özür diledi yazarken ciddi misiniz?
Bu mesajı cidden kızın haksızlığını göstereceğini düşünerek mi yazdınız merak ediyorum.
Konu ortaya çıkmadan babanızı arayıp kıza dava açacağınızı söylemişsiniz bir kere. Burada bir üye asla tehdit etmeyin gerçeği öğrenemezsiniz diye sizi uyardı, değil mi? Siz de ne kadar sağduyulusunuz, haklısınız dediniz?
Şimdi siz dava açacağınızı söylediniz diye kız ve ailesi özür diledi yazarken ciddi misiniz?
Bu mesajı cidden kızın haksızlığını göstereceğini düşünerek mi yazdınız merak ediyorum.
Konu ortaya çıkmadan babanızı arayıp kıza dava açacağınızı söylemişsiniz bir kere. Burada bir üye asla tehdit etmeyin gerçeği öğrenemezsiniz diye sizi uyardı, değil mi? Siz de ne kadar sağduyulusunuz, haklısınız dediniz?
Hayir anlamadiniz. Kadin buraya geldi herkese anlattik kizimin yaptigini duydun mu dedi evet dedim ama ben babamla gorustum dava acip ogrenecegim dogrusunu dedim. Kadin yapma bize bunu kizimin dogru soyledigini dusundum ama degilmis falan diye bir suru konustu. Ben de dogru mu yalan mi pedagoglar ve mahkeme karar versin artik konusmayalim dedim. Saldirmak icin yer ariyorsunuz ve kizin dogrulugundan o kadar eminsiniz ki belki de kul hakkina giriyorsunuz? Benim emin olmamdaki sebep bugunki tavir ve hareketler. Dun hep kafamda acaba vardi bugun yok.
Ben kadin ve kizi itiraf ettikten sonra soyledim kadin buraya geldi yarim saat kadar once. Suan onlar hal konusuyor ben baska odaya gectim mahkemede gorusecegiz dedim. Konuyu farkli yerlere cektiginiz icin sizi tebrik ediyorum. Konumun kapanmasini yoneticilerden rica ettim, herhalde kapatirlar. Ben artik yazmayacagim sizi vicdaninizla basbasa birakiyorum cunku itiraftan once mi sonra mi davayi soylediniz diye sorma geregi bile duymadiniz. Iyi aksamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?