Kime inanacagimi sasirdim lutfen yardimci olun

Bence siz fazla pesimist yaklasiyorsunuz.
Ben burada kiz ve annesi adama savas acsin demiyorum zaten.
En azindan evinde kalmasina musaade etmez, bu zor bir sey degil.

Bence siz fazla pesimist yaklasiyorsunuz.
Ben burada kiz ve annesi adama savas acsin demiyorum zaten.
En azindan evinde kalmasina musaade etmez, bu zor bir sey degil.

Ben size olan bu çoğu vakada diyorum. Olaya herhangi bir şekilde yaklaşmıyorum. Yorum içermiyor yazdığım şey.

Mesela

- Su 100 derecede kaynar.
- En azından soğuk ortamda daha fazla derecede kaynamasına izin verebilirler.

İyi akşamlar diliyorum.

Kızın annesi biliyor ve kızını taciz etmiş olan adamın evine hem de yatıya gonderiyor kızını!
annenin bisey bildigi yok ve kız yalan söylüyor.
Kız kendi iliskisini eleştirdiğiniz için intikam alıyor bence.
Tehlikeli bir çocuk !
Gözlemleyin bol bol..

Esinizle kuzeniniz arasindaki iliskiye bakmak lazim.
Eger o zaman boyle birsey yasanmis olsaydi o kuzeninde annesininde sizin eve bile gelmemesi gerekmez mi, insan gormek dahi istemez .
Hele anne nasil sindirip bakiyormus esinizin yuzune.
Bilemiyorum ne kadar gercek ama bana pek gercek gibi gelmedi.
Kiz resmen karsilik yapmak istemis gibi.

"Çoğu vaka" bilimsel bir temele oturtulacak bir tamlama degildir çünkü kesinlik içermez.
Size de iyi akşamlar.

Yahu ne anladınız yazdıklarımdan kızı taciz etmediğini yoksa ettiğini de ortaya neden çıkardı ki diye kızdığı mı neyi anladınız hayret bişey ya konu sahibi yeni evli 5 ay önce kız nerdeydi annesi nerdeydi kızını neden muhatap etti iki yıldır biliyor madem hangi anne bilerek o eve gönderir kızını o adamın yanına kızın sevgilisi hakkında uyarınca konu sahibi birden bire ortaya çıkıyor ....şunu mu dedim taciz varsa da sussun mu dedim ergenlik döneminde erkekler yapıyor dedim kız yalan söylemiş bile demedim konu sahibi açısından olaya baktım içine nasıl sinsin şimdi manasında hayret ya tacizi normal görmüşüm muamelesi yapmayın lütfen...

Canim o yaslarda kiskanclikta olabilir kendinden buyuk birine asik oldigunuda zannedebilir belki esine cocukca seyler besliyordu kucuklugunden beri sonra siz evlenince kiskandi boyle bi oyun yapti
Diyelim ki tacize ugradi asla sizin evinize gelmez esinizin yuzunu dahi hormek istemez anneyede soylemisse bir anne bunu 2 sene sonra ortaya cikarmaz ya duydugu anda bunun hesabini sorar yada omrunun sonuna kadar susar duyulmasin diye bu iste bi tutarsizlik var

"Çoğu vaka" bilimsel bir temele oturtulacak bir tamlama degildir çünkü kesinlik içermez.
Size de iyi akşamlar.

Teşekkür ederim, akşamımı şenlendirdiniz.

Çoğu akciğer kanseri vakası sigara kullanımı sonucu oluşur.

Bilimsel temele oturmuyor bu durumda öyle mi?

Gerçekten tartışmaya gerek yok. Her türlü araştırma internette mevcut. Toplumumuzun eğilimi de ispatlı bu konuda.

Yanlış anladıysam kusura bakmayın.

kız bana inandırıcı gelmedi.
14 yaşındaki çocuk için, 18 yaşında erkek arkadaş oldukça büyük. üstelik uyuşturucu hırsızlık var ama yine de kız sevgiliyi savunuyor.
yani yanlışı savunan bir kız. oturup sevgilisiyle plan yapmış sonra da intikam alıyor gibi geldi bana.
inşallah bu her türlü kötü alışkanlığı olan sevgiliyi doldurupta kocanızın başına sarmaz.
daha önce de kızın yalanları oldu sanırım.
anlamadığım madem eşiniz onu taciz etmiş, hala niye sizlerle görüşüyorlar.

Bilimselligin kesinlik ilkesine aykiridir bu soylediginiz de.
Cunku tum akciger kanseri rahatsizliklari sigaradan dolayi meydana gelmiyor.
Arastirmanizi tavsiye ederim, ama internetten degil. Iyi aksamlar hanimefendi

Kendinizi kızın yerine koyarak karar verin.
Siz olsaydiniz ne yapardınız ?
O taciz edenin semtine uğrar mıydıniz?
6 yasindayken ben tuvalete gitsem söylerdim anneme yahu!
Saklamak da neyin nesi!

Kız 6 yyaşındayken Eşiniz 16 yasında oluyor, aralarında 10 yas fark var... 16 yasında lise dönemlerinde etrafında birsuru genç kız varken 6 yaşındaki kız çocuğuyla mi tatmin olmaya çalışmış saçmalık!
Bir de isin psikoloji yönüne bakalım Eşiniz size çocukluğunu citlatmistir illaki? Eğer içine kapanık bir ergenlik donemi geçirdiyse doğru olma ihtimali biraz daha var.
Ama benim hic inanasim gelmedi özellikle ortaya çıkış sekli yüzünden...

Gerçekten gördüğünüz çoğu vakada aile çocuğun uzaklaşmasına engel mi oluyor? Gerçekten bilmediğim için soruyorum, çevremde çocuk tacizi vakası olmadı çok şükür. Yani aile yatılı gider, anne çocuğu da götürür, anlarım. Ama bu olayda anne kızını tek başına, yatılı misafir olarak gönderiyor. Hakikaten karşılaşıyor musunuz böyle vakalarla? Ben anne olsam, konuşmasam bile en azından uzak tutarım yani

Bakın çok haklısınız, ben de öyle yaparım.

Ama bizim ülkemizde vakaların ciddi bir kısmında aileler tacizciyi hoş görüyor, inanamayacaksınız ama hoş görmekle kalmayıp tacizciden herhangi bir şekilde faydalanmaya kalkıyor. Çocuklar sorunlu çocuklara dönüşüyor genelde mesela, aileler de belli sorumluluklarını tacizciye yüklüyorlar.

O yüzden bana çocuğun profili, ailenin profili, çocuğun konu sahibinin evinde kalması, harçlık alması ama ergenliğinin sonunda patlaması inanılmaz tanıdık ve uygun geldi.

anne yatıya mı göndermiş
oy oy oy yüzde doksan yalan çok mantıklı bu dediğiniz...kimse çocuğunu öyle eve yollamaz taciz olayı doğru olsaydı..

İnanamıyorum

Yaptığınız iş çok güzel bu arada, böyle gönüllü sorumluluk alan kadınlara ihtiyacımız var. Ben kendi adıma teşekkür ediyorum.

Eşiniz nasıl yaklaşmıştır o kıza bilemem de...kız tacize uğrayacak buna rağmen sizin evinize gelip gidip hatta sizde kalacak...annesi de buna müsade edecek...ne ayak bunlar yaa...susup susup evlenmenizi mi beklemişler... Ya kıskanıyorlar sizi yada eşiniz de gözleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…