- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.668
- 498
- Konu Sahibi utopikkafa
-
çok ilginç...Bakın çok haklısınız, ben de öyle yaparım.
Ama bizim ülkemizde vakaların ciddi bir kısmında aileler tacizciyi hoş görüyor, inanamayacaksınız ama hoş görmekle kalmayıp tacizciden herhangi bir şekilde faydalanmaya kalkıyor. Çocuklar sorunlu çocuklara dönüşüyor genelde mesela, aileler de belli sorumluluklarını tacizciye yüklüyorlar.
O yüzden bana çocuğun profili, ailenin profili, çocuğun konu sahibinin evinde kalması, harçlık alması ama ergenliğinin sonunda patlaması inanılmaz tanıdık ve uygun geldi.
sanmıyorum,Allah korusun onun yerinde sen olsan seni taciz eden adamın evine gidip onla samimi olup ondan kontör isteyip harçlık alır mıydın ve annen bunu bilseydi iki yıl seninle beraber susup o ailenin içine gelip gidip senide o eve yatıya gönderir miydi?Ya da 6 yaşında tacize uğradığı için 14 yaşına gelince kendinden büyük ve uyuşturucu kullanan biriyle birlikte oluyordur, olamaz mı?
est burdaki hangi kadın taciz konusunu görmezden gelinsin, susulsun gündeme getirilmesin diyebilir.. Herkesin evladı kardeşi yeğenleri var Allah kimseye vermesin..Yanlış anladıysam kusura bakmayın.
hadi biz kocayı masum çıkarmaya çalışıyoruz senin kızı bu kadar gözü kara haklı çıkarmak için sebebin nedir?haklı olduğun noktalar var da sanki o ailedesin ve kızı tanıyormuş gibi yazıyorsun,oysa bizler varsayım da bulunuyoruz..Çocuk söylemeye karar veriyor ve söylüyor. Anne olayı kapatmasının işe yaramadığını görünce kızının açıklamasını destekliyor. Olayı da saklayacaktım ama çocuğumun psikolojisi bozuluyor diye açıklıyor.
İddia doğruysa tabi ki. Ama kızın dikkat çekmek için 2 yıl önce yalanın altyapısını hazırlayıp bugün söylemesi mümkün değil. 12 yaşında bunu düşünme ihtimali yok. Yaş gelişimleri, açıklama yaşı, sevgili seçimi hepsi uygun. Anne gerçekten 2 yıl önce öğrendiyse, olay büyük ihtimalle doğrudur bakın tekrar yazıyorum kesin bir şekilde.
Annenin davranışı da bizim toplumuza uygun, evet genelde böyle davranıyorlar. Çocuklar da daha yakın bile davranabiliyor olaydan sonra, bu konuda aksi iddialar açıkça bilgisizlikten kaynaklanıyor.
Ne yazık ki ülkemizde aile içi çocuk tacizi vakaları ailenin kıyameti kopartması, yok efendim kızın köşe bucak tacizciden kaçmasıyla sonuçlanmıyor.
Ütopik sonuçlar ummanın hiçbir anlamı yok.
hadi biz kocayı masum çıkarmaya çalışıyoruz senin kızı bu kadar gözü kara haklı çıkarmak için sebebin nedir?haklı olduğun noktalar var da sanki o ailedesin ve kızı tanıyormuş gibi yazıyorsun,oysa bizler varsayım da bulunuyoruz..
bir de bir önceki yorumuma cevap yazın ben ona göre yazacağım zaten..Alıntıladığınız mesajımda altı çizili şekilde, iddia doğruysa tabi yazıyor.
Başka bir şey yazmama gerek var mı?
sanmıyorum,Allah korusun onun yerinde sen olsan seni taciz eden adamın evine gidip onla samimi olup ondan kontör isteyip harçlık alır mıydın ve annen bunu bilseydi iki yıl seninle beraber susup o ailenin içine gelip gidip senide o eve yatıya gönderir miydi?
Gorumcemle gorustum bugun yine konusulmus orada mevzu. Hala yapti diyormus bagira cagira agliyormus. Her seyu saniye saniye hatirliyor mubarek. Anlamadigim nasil bu kadar seyi aklinda tutmus. Cok ilginc. Dogru olsa parca parca hatirlardi o yaslarini. Yalan ki kurgu yapmis saniye saniye anlatiyor. Bilmiyorum artik.
vallahi arkadaşım kız hadi psikolojiyi bozdu gitti kuzeninden yararlandı sen bana taciz edersin demek bende seni sömürücem diyerekten ..ama annenin psikolojisini sizce ne bozmuş olabilir ki ..bir de ortada tetikleyici bir durumolmamışken neden bir anda ana kız patlama gereği duydu ve sözde kızın babası bu muhabbet karşıısnda sessizce oturup nasıl çayını içti o evde..şimdi siz haklısınızdır illaki ama bu konuda tutarsız taraf konu sahibinin anlattıkları doğruysa çok çok fazla.bu sebeple ben ruhen bu konuda ama bakın sadece bu konuda eminim eşinin suçsuz olduğuna..ama tekrar ediyorum konu sahibinin yazdıkları doğruysa.Bakın ben şu an böyle davranmazdım elbette diye düşünüyorum.
Ama 6 yaşımdayken taciz edilmiş olsam nasıl davranabileceğimi tahayyül edemem ki?
Çocuk yaşta tacizler psikolojiye inanılmaz hasar veriyor ve beklenmedik sonuçlar ortaya çıkıyor.
Ben ve ailem çok farklı davranırdık muhtemelen, ama toplumumuzda genelde sizin aynen yazdığınız şablona yakın durumlar oluşuyor. Aile maddi manevi yararlanma yoluna gidebiliyor bilinçli olarak veya bilinçsiz olarak. Bu tarz durumlar oluşabiliyor.
vallahi arkadaşım kız hadi psikolojiyi bozdu gitti kuzeninden yararlandı sen bana taciz edersin demek bende seni sömürücem diyerekten ..ama annenin psikolojisini sizce ne bozmuş olabilir ki ..bir de ortada tetikleyici bir durumolmamışken neden bir anda ana kız patlama gereği duydu ve sözde kızın babası bu muhabbet karşıısnda sessizce oturup nasıl çayını içti o evde..şimdi siz haklısınızdır illaki ama bu konuda tutarsız taraf konu sahibinin anlattıkları doğruysa çok çok fazla.bu sebeple ben ruhen bu konuda ama bakın sadece bu konuda eminim eşinin suçsuz olduğuna..ama tekrar ediyorum konu sahibinin yazdıkları doğruysa.
16 yaşında tacizi tabiki bende kabul etmiyorum yazan üyelere ben de şaşırdım kesinlikle bu konuda mutabıkız konu sahibi iyi düşünüp taşınmalı kesinlikle ama dediğim gibi nedense bu konu çok tutarsız benim gözümde.Bakın herkes ne yazık ki iyi anne, iyi baba değil. Psikolojilerinin bozuk olmasına gerek yok ki, umursamamaları veya normal bulmaları yeterli. Konu sahibinin eşinin o zamanki yaşını (16) küçük bulup normal görenleri görmüşsünüzdür başlıkta. Bir sürü böyle insan var bu toplumda.
Tetikleyici olmamıştır diyorsunuz ancak konu sahibinin kızın sevgilisini kınaması tetikleyici değil mi?
Ekleme: Bu arada hiçbir şekilde konunun aslını bilmiyorum. İddia doğru da olabilir, iftira da. Ama asla doğru olamayacağına dair söylenenlerin yanlışlığını anlatmaya çalışıyorum. Yazılan sebepler iddianın yanlış olduğunu göstermiyor, olaylar böyle de gelişebiliyor. Konu sahibi iyi düşünsün, çünkü bence düşünmüyor.
Lisede öyle mi? Lisede çocuk kızları öpmeye çalışıyor, sıkıştırıyor ama herkes normal görüyor?
16 yaşındaymış adam. İlkokul 2de kızların saçını çekmiyor yani.
Her mesajda olayı normalleştirmek için mantıksız şeyler yazmayın lütfen şu konuda.
Konu sahibi siz de tebrik ederim kızın babasını dahi suçlamışsınız ''namus meselesi''nde nasıl sakin kalıyor diye. ( Olay gerçekse namussuzluk yapan eşiniz, kız değil. )Duyan da çocuk eşinizi taciz etmiş sanacak. Siz aynı evdesiniz şu an bu suçlamaya uğrayan adamla, çekinmeden kızın babasını mı suçluyorsunuz bir de?
Şu forumda en çok sinirlendiğim konu bu oldu.
Doğru mu değil mi bilen yok ama doğru olması ihtimalini bile haklı çıkarmaya çalışanlar var.
boğacaksın bu kızıBenim babam boyle bir konunun dogruluguna bakmaz direkt kafa goz dalardi. Acik ve net. Cok acimasiz yorum yapiyorsunuz. Su an kayinvalidemdeyim ve kiz itiraf etmis yenge benim sevgilime laf etti ben de onun canini siktim demis. Kv ve kp asla onlarla bir daha gorusulmeyecek diyor kizin annesi kac kere ozur dilemis bana da yeni soyledi arkasinda durmak adina kizim daha once soyledi dedim demis. Olay aciga cikti elhamdulillah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?