Kime inanacagimi sasirdim lutfen yardimci olun

Ailesi esimin yaninda. Cocugumuzda Allah korkusu var ve herkese temkinli yaklasti bugune kadar diyorlar. Sanirim amca ve yenge ile kusecekler o derece ihtimal vermiyorlar.

Insallah temize cikar...

bu kız hayal falan görmüş olmasın.çünki o yaşlarda çocuklar yani 6 yaşındayken rüya görüp o rüyaları gerçek sanabiliyorlar.bu bilimsel kanıtlanmış bir araştırmanın sonucu

Bizzat yaşadığım bir olayı anlatacağım.

Kızın yaşı küçüktü erkeğin kendini taciz ettiğini söylemişti. Dava açıldı erkek hakkında, erkek tarafını yani sanık tarafını ben savundum. Çocuk, kızın yaşı küçük olduğu için tutuklu yargılandı, yaklaşık 2 ay içeride yattı. Ben müvekkile güvenmiştim çünkü kızın annesi ve kızla konuştuğumda açıkcası hal ve hareketleri normal gelmedi. Duruşma oldu, ben savunmamı yaptım sıra kıza geldi, ifadesi alınacak duruşma esnasında. Kız başladı gülmeye ama nasıl gülüyor bildiğin kahkaha atıyor. Hakim, kızım sen neden gülüyorsun dedi. Cevap yok kızda. Hakim kızı biraz sıkıştırdı ve gerçek ortaya çıktı. Çocuk kızdan ayrılmak istemiş ve kız kendince bu cezayı çocuğa uygun görmüş. annesi yeminler ediyordu kızımın psikolojisi bozuldu diye.
Tabi suçsuz bulundu müvekkilim, ancak içeride 2 ay boyunca çocuk tacizinden dolayı yatmıştı ve gerçekten hapiste kötü şeyler yaşamıştı. Çocuğun tüm psikolojisi alt üst oldu tabi ki.

Bu olaydan sonra kimse böyle bir şeyi uyduramaz, bu sorumluluğun altına giremez düşüncemi tamamen değiştirdim. Yani bazı insanlar bundan daha beterini bile yapabilirler, psikolojisi bozuk olanlar özellikle.

Olayı çözmek için kıza sürekli soru sormanda fayda var, olayın oluş tarihi, biçimi, çevrede olanlar, neden hala sizle görüştüğü. Tabi ki annesine de sormanız gerek. Böyle bir olayı biliyordu ve neden kızını eşinizden uzak tutmadı? Tamam belki insanlar inanmaz diye anlatamadı, kendi içlerinde sakladılar ama neden hala eşinle görüşmesine, size gidip gelmesine izin verdi. Hadi konuşmasını engelleyemedi kız nasıl sizde kaldı anne marstan mı geldi. Kız böyle bir şey yaşadı ve psikolojisi bozulduysa neden eşinizle hala görüşüyor. Eşinizden korkması, ondan kaçması, görmek bile istememesi gerekmez miydi? Bu soruların cevaplarını almadan eşinizi suçlu görmeyin. Ki kız sizde kalıyormuş, yazacak cümle bulamıyorum. Kızı geçtim anne sorunlu anne.

Size neden saldırdı ki çocuk onu anlamadım? Annesi-babası nerede acaba çocuk sizin annenize küfür ederken? Ne terbiyesiz bir veletmiş ya.

Neye inanmak istiyorsunuz? Evliliğinizde mutlu musunuz? Mutsuzsunuz da bir bahane mi arıyorsunuz? Önce buna karar verin.
Eşiniz 24 yaşında kuzenden 10 yaş büyük. Eğer taciz olayı doğruysa eşiniz 16 yaşındaymış o zaman.
Bu tacizi savunmak değil yanlış anlamayın ama bu eylemi yaptıysa da ergenlik çağında bir çocukmuş. Aynı hatayı şimdi yapsa affetme ama çocuk denecek yaşta yaptığı birşeyden dolayı da çok acımasız olma.
Ayrıca o yenge nasıl susmuş bunca yıl mantıklı mı sence? Benim evladımın başına bu gelse ve öğrensem alkemi cihan olsa karşımda susmam

O kadar icim rahatladi ki... Kiz bugun guluyordu bazen ara ara anlatirken. Sanki bizim durumda boyle. Cok sagolun.

Sizce dogruyu ogrenmek icin ne yapabilirim? Oneriniz benim icin cok onemli.
yalan söyleyen kimse itiraf ederse doğrusunu öğrenebilirsin ancak.itiraf eden olmayacağına göre hem kalbinin sesini dinle hemde mantığını öne koy.mesela tacize uğrayan kız neden gelip kalsın sizde.anneside 2 sene önceden biliyormuş neden kızını size getirsin kalmasına izin versin.böyle bir şey başlarına gelseydi köşe bucak eşinizden kaçmazlarmıydı.

Şuan hiçbir şey sizin kuşkularınızı gidermeyecek, kız inkarda edebilir ilerleyen günlerde doğruysa bile kızgınlığımdan söyledim bile diyebilir attı ortaya lafı gelde sindir içine..

Biraz zaman gecsin o da sakinlessin. konustuklarini unutmayin detaylari. Annesiyle de ayri konusun. Bakin hikaye bir butun mu?Sonra ilimli yaklasin ben seni dinlemek istiyorum sen anlatirsin bana gerçeği biliyorum vs diye yumusatip güven verin.

Bulusunca tehdit etmeden konusun. Yani eğer siz sakin olurssaniz görmek isterseniz görürsünüz. Bu yas nasil bir kiz olursa olsun kendini çok rahat ele vereceği bir yas.

Mutluyum 3 senedir de esimle beraberim. Esimi o kadar seviyorum ki olay oldugunda yikildim. Bunu yapmis da olsa yapmamis da olsa bunun lafinin yapilmasi beni cok uzdu. O yasta yapmis olsa dahi tovbe ettim cocuktum dogruyu bilmiyordum dese ve kizdan helallik istese bir nebze affetmeyi dusunurdum esim beni gayet iyi taniyor. Ama yapmadim diyor.

Cok akli basinda birisiniz yardimlariniz icin tesekkur ederim. Soylediginiz her ayrintiyi dikkate alacagim.

Madem öyleydi yeni mi aklına gelmiş. 6 yaşında taciz edilen çocuk eşinizi görse eli ayağı titrer büyük bir olay bu bence inanmayın.

Size neden saldırdı ki çocuk onu anlamadım? Annesi-babası nerede acaba çocuk sizin annenize küfür ederken? Ne terbiyesiz bir veletmiş ya.

Annesi sus oyle deme falan diyor ama neymis kiz normalde de agzi bozukmus yapisi oyleymis. Kayinpederim orada sert cikti zaten terbiyesizlik etme dedi bagirdi.

Madem öyleydi yeni mi aklına gelmiş. 6 yaşında taciz edilen çocuk eşinizi görse eli ayağı titrer büyük bir olay bu bence inanmayın.

Burada siz hanimlarin fikirlerini aldiktan sonra bir sure gozlemlemeye karar verdim. Bakalim annesi ve kendisi ne yapacaklar. Ama vicdanen esime inandigima kanaat getirdim. Yine de olayin takibinde olacagim ve sonucu bekleyecegim arastiracagim.

Kimse inanmadığı için tacıze ugrayan kızlar susup kalıyor! Inanmaın ınanmayın kocanıza ınanın tabi en mantıklısı. Çocuk diye ınanmayın!!

Kimse inanmadığı için tacıze ugrayan kızlar susup kalıyor! Inanmaın ınanmayın kocanıza ınanın tabi en mantıklısı. Çocuk diye ınanmayın!!

Tacize ugradim diyen her cocuk dogru nu soyluyor o zaman? Ya su an esim hakliysa? Sizce nasil bir yol izlemeliyim, fikrinizi paylasir misiniz?

Benim de fikrimi değiştirdi bu yorum... yani inanılmaz bir şey bu ya resmen bir söz bir hayata malolmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…