- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
çalışanları anlamıyorlar ki.onların iki katı yük var üzerimizde
Haklısın. Bende fırsat buldukça dinleniyorum ama ne yalan söyliyim hem işine hem eşine hemde evine titiz kadınlara da hayranlık duymuyor değilim. Nasıl yapıyorlar bunu ya?
Aynen kime ne!!!
Aynen ya herkes kendi kuralina gore yasasin istiyor herkesi. Yok o saate kadar uyuyor musun, aaa evi her gun supurmuyor musun... Yahu cocuk yok bisey yok ben calismiyorum da kirlenmeyen evi neden temizliyim manyak miyim? Kendi annem bile caktirmadan da olsa laf dokundurur. Kendisi agir is yapmaktan meniskus oldu bende mi olayim istiyor anlamadim ki.
Ayy bıraksınlar Allah aşkına kim nasıl mutlu iyi hissediyorsa öyle yaşasın. Temizlik iisteyen yapsın size karismasinlar.Ayy rahatladım azıcık!
Annem de ablam da yerleri silmek için bez sıkcam diye, ellerinde sinir sıkışmasından
ameliyat oldular.
Ben viledayla yer siliyorum diye pismişim..
Hayır sanki çok temizler, dört dörtlük kadınlar diye tebrik eden var..
Haklisiniz valla bazen annemde bana karisir ben de sinir olurum ki bugun geldi basima benim de bu olay dun gece kziim cok gec sate kadar uyymadigindn gunduz uyudu 11 e kadar oglumda uyumus yani aikecek uyuduk derken bi baktim esimin teli caliyo annem ariyor actim sabah sabah bi basladi niye telm kapalymis niye bu sate kadar uyuyomusum ha ama gece uyumadigimi bilmiyor.ki gecede uyusam gunduz de uyurum bu benim hayatm amaherkez bunu anlayamiyor malesef...
ben çalışmıyorum ama kesinlikle katılıyorum heppinize kime ne başkası gelecek evi temiz görecek diye kendimi yıprattım eşimde çok kızıyo artık yapma o kadar iş diye
Koca sizin,ev sizin...Kimseyi takmayın.
temizliğe çok meraklı olan varsa benim evi de tenizlesin deseydin :)))
aynı ya ilk başlarda vileda takıntısı vardı aştık onu hastalanınca tabi ! şimdi de bulaşıkları makinada yıkamaz sobalı ev bi de !
Ev hanımıyım çalışmıyorum.Evim 330 metrekare.Takdir edersiniz her bir odanın kendine ait birsürü işi oluyor.Canım istemezse yemek dahil hiç birşey yapmıyorum.Mükemmel olmak zorunda değilim.Yeri geliyor aksama kadar kitap okuyup yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?