Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

reyhan21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
394
4
118
Diyarbakır
herkese merhaba.....

ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????

bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......

kızlar şöyle yapalım bana hamile kaldığınız zamanki net yaşlarınızı yazın sizin ve eşinizin......ok.......bazen ay farkı bile yanlış sonuç verebiliyor
bekliyorum......

canım benım ıcınde bı bakar mısın:3:

ben 07/07/1981 esım 10/06/1974 dogumlu

9 haftalık hamıleyım temmuzda 31 yasım bıtıyor :34:

herkese merhaba.....

ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????

bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......

canım benim doğum tarihim 12.02.1982 eşimin 17.07.1978 13+1 günlük hamileyim son adet tarihim 28 aralık 2011 banada bakarmısın

erkek görünüyor canım hadi hayırlısı belli olunca yaz......

teşekkürler canım benim sağlıklı olsunda rabbim hayırlısını versin 13 haftalıkken belli olmuyor desem ilk çocuğum 12 haftalıkkken belli olmuştu ama bu doktorum söylemiyor.

benim yaşım 29 eşimde 33 yaşında, 9+3 haftalık hamileyim.23 ocak 2012 son adet tarıhım.. cok merak edıyorum ne olacak diye.

Back
X