Kımler bnle dıyet yapar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kobro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaa 6 dan sonra nasıl yemiyorsunuz ben hiç yemezdim evlenene kadar ama şimdi ona eşlik edeyim diye hersey yeniyor yemek bitiyor tatlısını meyvesi çayı kahvesi
İşde bnde oyleydım sımdı aksam ögünü tercıh ettım sırf eşime eşlik edım dıe ama snra yemıom oh mss gbı bıde bebekten dolayı erkende uyuyamıom ona rahmen acıkmıomda

İşde bnde oyleydım sımdı aksam ögünü tercıh ettım sırf eşime eşlik edım dıe ama snra yemıom oh mss gbı bıde bebekten dolayı erkende uyuyamıom ona rahmen acıkmıomda
Masallah valla helal olsun sana :) ben 2 ögün şimdilik ama azaltiyorum

Yaa 6 dan sonra nasıl yemiyorsunuz ben hiç yemezdim evlenene kadar ama şimdi ona eşlik edeyim diye hersey yeniyor yemek bitiyor tatlısını meyvesi çayı kahvesi
13 uncu senenin sonunda yeter daaa dedim artik onlara meyveydi cekirdegiydi veriyorum ben yememeye calisiyorum

Sabah 6 da kalkiyorum ve 8 de sporum bitmis oluyor yumurta yesem sadece olurmu ki? Cok acikirim gibi geliyor

Olur tabı kız nıe olmasın o kadar kasma oglen de ye olmadı ztn verıceksın o sekılde onlardan bsy Olmaz
Bn 4 yıllık evlıyım ınankı ılk 2 sene ye ıc abur cbur olan oldu snra toparlayamadım yedımde yedım verıırm ddm yedım :)

Yorumlar karsıyor galıba :) bn cvp yazıom k bkmayın

Süper hafta sonu da ayni mi devam ediyoruz herkes evdeyken zor olucak☹
Onları bahane etme :) bnm gbı kahvaltını yap ailenle ekmek yeme :) ama bak tek ögünden cıkıyorsn sen 2 ögün yaparak basla bnce kahvaltı ve akşam yemegı

Fatmaaa nerdesınnnnnnnnnnm gızzz

Burdayım burdayım kek yaptım ama valla 1dilimden fazla yemıcem :)
Niye yaptım hurmalar bozuluyordu bahanem var
Ahhhay :) Ah bu bahaneler yok mu bnde aksam yemeğine baslıcam sımdı ne yapsam onu dusunuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…