İşde bnde oyleydım sımdı aksam ögünü tercıh ettım sırf eşime eşlik edım dıe ama snra yemıom oh mss gbı bıde bebekten dolayı erkende uyuyamıom ona rahmen acıkmıomdaYaa 6 dan sonra nasıl yemiyorsunuz ben hiç yemezdim evlenene kadar ama şimdi ona eşlik edeyim diye hersey yeniyor yemek bitiyor tatlısını meyvesi çayı kahvesi
Masallah valla helal olsun sana :) ben 2 ögün şimdilik ama azaltiyorumİşde bnde oyleydım sımdı aksam ögünü tercıh ettım sırf eşime eşlik edım dıe ama snra yemıom oh mss gbı bıde bebekten dolayı erkende uyuyamıom ona rahmen acıkmıomda
Bnde kendıme sasırıyorum :) dolabımdakı kıyafetlerımi gymek ıstyrmMasallah valla helal olsun sana :) ben 2 ögün şimdilik ama azaltiyorum
13 uncu senenin sonunda yeter daaa dedim artik onlara meyveydi cekirdegiydi veriyorum ben yememeye calisiyorumYaa 6 dan sonra nasıl yemiyorsunuz ben hiç yemezdim evlenene kadar ama şimdi ona eşlik edeyim diye hersey yeniyor yemek bitiyor tatlısını meyvesi çayı kahvesi
Sabah 6 da kalkiyorum ve 8 de sporum bitmis oluyor yumurta yesem sadece olurmu ki? Cok acikirim gibi geliyorİşde bnde oyleydım sımdı aksam ögünü tercıh ettım sırf eşime eşlik edım dıe ama snra yemıom oh mss gbı bıde bebekten dolayı erkende uyuyamıom ona rahmen acıkmıomda
13 uncu senenin sonunda yeter daaa dedim artik onlara meyveydi cekirdegiydi veriyorum
Olur tabı kız nıe olmasın o kadar kasma oglen de ye olmadı ztn verıceksın o sekılde onlardan bsy OlmazSabah 6 da kalkiyorum ve 8 de sporum bitmis oluyor yumurta yesem sadece olurmu ki? Cok acikirim gibi geliyor
Bn 4 yıllık evlıyım ınankı ılk 2 sene ye ıc abur cbur olan oldu snra toparlayamadım yedımde yedım verıırm ddm yedım :)Olur tabı kız nıe olmasın o kadar kasma oglen de ye olmadı ztn verıceksın o sekılde onlardan bsy Olmaz
SüperOlur tabı kız nıe olmasın o kadar kasma oglen de ye olmadı ztn verıceksın o sekılde onlardan bsy Olmaz
Onları bahane etme :) bnm gbı kahvaltını yap ailenle ekmek yeme :) ama bak tek ögünden cıkıyorsn sen 2 ögün yaparak basla bnce kahvaltı ve akşam yemegıSüperhafta sonu da ayni mi devam ediyoruz herkes evdeyken zor olucak☹
Yarin basliyorumOnları bahane etme :) bnm gbı kahvaltını yap ailenle ekmek yeme :) ama bak tek ögünden cıkıyorsn sen 2 ögün yaparak basla bnce kahvaltı ve akşam yemegı
Tamam basla ve pes etme . Bn buraya yazıcam hep kılomu verdım zaman sohbette ederız musaıt oldukça pes etmeyelim yeter ki .Yarin basliyorum
Bence olur protein almış oluyorsunuz bir yulaf birgun yumurta değiştire değiştire ben öyle yapıyorum :)Sabah 6 da kalkiyorum ve 8 de sporum bitmis oluyor yumurta yesem sadece olurmu ki? Cok acikirim gibi geliyor
Burdayım burdayım kek yaptım ama valla 1dilimden fazla yemıcem :)Fatmaaa nerdesınnnnnnnnnnm gızzz
Fıstık gibi olursun aklina öyle getir bebisinde var çıtır anneBnde kendıme sasırıyorum :) dolabımdakı kıyafetlerımi gymek ıstyrm
Çok bile olmuş ben şimdi ayıp olmasın tek yemesin diye yiyorum13 uncu senenin sonunda yeter daaa dedim artik onlara meyveydi cekirdegiydi veriyorum ben yememeye calisiyorum
Ahhhay :) Ah bu bahaneler yok mu bnde aksam yemeğine baslıcam sımdı ne yapsam onu dusunuyrmBurdayım burdayım kek yaptım ama valla 1dilimden fazla yemıcem :)
Niye yaptım hurmalar bozuluyordu bahanem var
Naptin :)Ahhhay :) Ah bu bahaneler yok mu bnde aksam yemeğine baslıcam sımdı ne yapsam onu dusunuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?