- 3 Ekim 2022
- 42
- 5
- 1
- 33
Vayy süpermiş :) o kadar bosver hafif kilo olunca daha çok yakışıyor bence kilo demeyeyimde dolgun mu diyeyim :)Ya aslında kafa da bıtıcek .Bn neler yapmadım kı ama gıdıp yıyordum ellerim tıtrerdı ama tek ögünde daha farklı oldu cnm istemiyor açlık gelmiyor saat 5 gbı vuruyor mıdeme 2 bardak su kahve derken oda gıdıyorcok sevdım bunu. Bıtanesı 3 ay da 28 kılo vermıs tek ögünle ben şok tabı 28 kılo versem kürdan oluurm ama bana zayıflık yakışmıyor 65 standart 15 versem 70 olsam gerısı gelır
Hosgeldin :))Selam kızlar bende katilabilirmiyim,artik bende kilo vermek istiyorum
Emziremiyorum sütüm yok hormonlardan dolayi. Günlük 1400le basladim su anda. Ben de doymuyorum ozellikle aksamlari yemeklere saldirasim geliyor ama tutuyorum bakalim. Saldira saldıra bu hale geldikEkmek bn de bıraksam kılom gidiyor ama bnde bı skntı var doymuyorm bole tek ögünle vermek daha ıyı oluyor cnku bn çocukkende kılo vardı okuldan gelırdım yerdım ve vermıstım. Kalori acıgı yapmanda guzel kac kalori alman lazım emzıryormusun bu arada
Hoşbuldum:))Hosgeldin :))
Su ketojenigi ben de denedim ama ketozise girdigime ikna olamadim bi türlü. Yoksa bence en guzel sonuc veren diyetlerden biri benim bedenime bünyeme de cok uygun aslindaBen de tek öğün yiyorum, düşük karbonhidrat / ketojenik şekilde beslenilirse acıkmazsınız.
Su ketojenigi ben de denedim ama ketozise girdigime ikna olamadim bi türlü. Yoksa bence en guzel sonuc veren diyetlerden biri benim bedenime bünyeme de cok uygun aslinda
A.s hosgeşdın cnm tabıkı De katılanların. Kılon boy bizimle paylaşırmısın nasıl bır dıyet uygulucaksnSelam kızlar bende katilabilirmiyim,artik bende kilo vermek istiyorum
Hosgeldın . Kac kılo vercen kıbende basladım boy 158 kilo 53 hadi bakalım
Tarcın su dene insülin dırencın dusuyor galıba . Tek ögün denese bnm gbı harbı acıkmıcaksn 1 2 dene yapamazsan kendı dıyetınle devam mı etsen mı kiEmziremiyorum sütüm yok hormonlardan dolayi. Günlük 1400le basladim su anda. Ben de doymuyorum ozellikle aksamlari yemeklere saldirasim geliyor ama tutuyorum bakalim. Saldira saldıra bu hale geldik
Evet bna hc gtmıyor yuzum cokuyor fln iskelet gbı oluyorm FatmacımVayy süpermiş :) o kadar bosver hafif kilo olunca daha çok yakışıyor bence kilo demeyeyimde dolgun mu diyeyim :)
1.57 boy kilo 78 di üç haftada spor ve yediklerime dikkat ederek 75 e düştüm diyet olayini pek sevmesemde yapmam gerek de nasil ne yapacagimi bende bilmiyorum aksam 6 dan sonra bisey yememeye calisiyorum hamur isi ekmek onlari sildim öğünlerimi küçülttümA.s hosgeşdın cnm tabıkı De katılanların. Kılon boy bizimle paylaşırmısın nasıl bır dıyet uygulucaksn
Bn tek ögün besleniyorum 4 gunum bgun aksam 7 de yıyorum o kdr guzel kı bn gbı bn lıste fln yapamam dıyosan tek ögün beslen o tek ogunude istedin ögünü seceblırsın . Annesinız galıba bebek emzırıyormusunuz .1.57 boy kilo 78 di üç haftada spor ve yediklerime dikkat ederek 75 e düştüm diyet olayini pek sevmesemde yapmam gerek de nasil ne yapacagimi bende bilmiyorum aksam 6 dan sonra bisey yememeye calisiyorum hamur isi ekmek onlari sildim öğünlerimi küçülttümarada kacamak oluyor tabii☹
Tek öğün sabah öglen veya aksammi sadece birini secip sadece onu mu yiyoruz? Ara oğun yokmu?Bn tek ögün besleniyorum 4 gunum bgun aksam 7 de yıyorum o kdr guzel kı bn gbı bn lıste fln yapamam dıyosan tek ögün beslen o tek ogunude istedin ögünü seceblırsın . Annesinız galıba bebek emzırıyormusunuz .
Hay maşallah Allah hepsine saglık versın . Bnde 6 aylık oglum var btaneTek öğün sabah öglen veya aksammi sadece birini secip sadece onu mu yiyoruz? Ara oğun yokmu?dayanabilirmiyim bilmiyorum bu benim eski hesabim uzun zamandir girmemistim iki cocuk annesiyim kızım 13 oglum 5 yasinda
Aminn cumlemizinkine inşallah seninkininde en tatli zamanlari büyüdükçe bi tuhaf oluyor bu cocuklarHay maşallah Allah hepsine saglık versın . Bnde 6 aylık oglum var btaneevet tek ögün ara ögün yok ama zor gelır diyorsan bol yeşillik tabagı yapabılrsn. 3 lıtre su 2 bardak filtre kahve bol çay seviyorsan. Tek ögünde bıde bu avantajın var ornek bn aksam yıyrm ne varsa yıyrm bol bol gozumde karnımda doyuyor ztn fazla yıyrmıyrsn da ıstesende mıde kabul etmez dısarı aattr.yemekte kısıtlama yok canın pzzamı cektı vb seyler tabı . Tatlı yeme ama yavaslatıyormus
Aminn cumlemizinkine inşallah seninkininde en tatli zamanlari büyüdükçe bi tuhaf oluyor bu cocuklartek öğüne yarin baslayayim kahve ve cayi severim insallah yapabilirim
Yaa 6 dan sonra nasıl yemiyorsunuz ben hiç yemezdim evlenene kadar ama şimdi ona eşlik edeyim diye hersey yeniyor yemek bitiyor tatlısını meyvesi çayı kahvesi1.57 boy kilo 78 di üç haftada spor ve yediklerime dikkat ederek 75 e düştüm diyet olayini pek sevmesemde yapmam gerek de nasil ne yapacagimi bende bilmiyorum aksam 6 dan sonra bisey yememeye calisiyorum hamur isi ekmek onlari sildim öğünlerimi küçülttümarada kacamak oluyor tabii☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?