Kımler bnle dıyet yapar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kobro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vayy süpermiş :) o kadar bosver hafif kilo olunca daha çok yakışıyor bence kilo demeyeyimde dolgun mu diyeyim :)

Emziremiyorum sütüm yok hormonlardan dolayi. Günlük 1400le basladim su anda. Ben de doymuyorum ozellikle aksamlari yemeklere saldirasim geliyor ama tutuyorum bakalim. Saldira saldıra bu hale geldik

Ben de tek öğün yiyorum, düşük karbonhidrat / ketojenik şekilde beslenilirse acıkmazsınız.
Su ketojenigi ben de denedim ama ketozise girdigime ikna olamadim bi türlü. Yoksa bence en guzel sonuc veren diyetlerden biri benim bedenime bünyeme de cok uygun aslinda

Su ketojenigi ben de denedim ama ketozise girdigime ikna olamadim bi türlü. Yoksa bence en guzel sonuc veren diyetlerden biri benim bedenime bünyeme de cok uygun aslinda

Keton stripleri alabilirsiniz idrardan ölçüm yapmak için. Ben hiç keton ölçümü yapmadım ama ketoziste olduğumu anlıyordum. İlk haftada bazı belirtiler oluşuyor keto gribi mesela googledan bakabilirsiniz, el ve ayakların buz gibi olması. Biraz vücunuza dikkat ederseniz anlayabilirsiniz ketoziste olduğunuzu. İlla keto diyet yapmanıza gerek yok bence, düşük karbonhidrat 16-18 saat aralıklı oruç yaparsanız da ketozisi yakalarsınız kısa süreli olarak.
Bir tanıdığım mesela ayda bir 2 ayda bir keton ölçümü yapıyor idrardan, emin olmak için. Ama sürekli takip etmiyor.

O baya girenler var kızlar ısımlerınızı yazın her konusma altında sohbet karışmasın sızede uyarsa Fatma artık kacamak yapma sansın yok gülüm

Emziremiyorum sütüm yok hormonlardan dolayi. Günlük 1400le basladim su anda. Ben de doymuyorum ozellikle aksamlari yemeklere saldirasim geliyor ama tutuyorum bakalim. Saldira saldıra bu hale geldik
Tarcın su dene insülin dırencın dusuyor galıba . Tek ögün denese bnm gbı harbı acıkmıcaksn 1 2 dene yapamazsan kendı dıyetınle devam mı etsen mı ki

A.s hosgeşdın cnm tabıkı De katılanların. Kılon boy bizimle paylaşırmısın nasıl bır dıyet uygulucaksn
1.57 boy kilo 78 di üç haftada spor ve yediklerime dikkat ederek 75 e düştüm diyet olayini pek sevmesemde yapmam gerek de nasil ne yapacagimi bende bilmiyorum aksam 6 dan sonra bisey yememeye calisiyorum hamur isi ekmek onlari sildim öğünlerimi küçülttüm arada kacamak oluyor tabii☹

Bn tek ögün besleniyorum 4 gunum bgun aksam 7 de yıyorum o kdr guzel kı bn gbı bn lıste fln yapamam dıyosan tek ögün beslen o tek ogunude istedin ögünü seceblırsın . Annesinız galıba bebek emzırıyormusunuz .

Tek öğün sabah öglen veya aksammi sadece birini secip sadece onu mu yiyoruz? Ara oğun yokmu? dayanabilirmiyim bilmiyorum bu benim eski hesabim uzun zamandir girmemistim iki cocuk annesiyim kızım 13 oglum 5 yasinda

Tek öğün sabah öglen veya aksammi sadece birini secip sadece onu mu yiyoruz? Ara oğun yokmu? dayanabilirmiyim bilmiyorum bu benim eski hesabim uzun zamandir girmemistim iki cocuk annesiyim kızım 13 oglum 5 yasinda
Hay maşallah Allah hepsine saglık versın . Bnde 6 aylık oglum var btane evet tek ögün ara ögün yok ama zor gelır diyorsan bol yeşillik tabagı yapabılrsn. 3 lıtre su 2 bardak filtre kahve bol çay seviyorsan. Tek ögünde bıde bu avantajın var ornek bn aksam yıyrm ne varsa yıyrm bol bol gozumde karnımda doyuyor ztn fazla yıyrmıyrsn da ıstesende mıde kabul etmez dısarı aattr.yemekte kısıtlama yok canın pzzamı cektı vb seyler tabı . Tatlı yeme ama yavaslatıyormus

Aminn cumlemizinkine inşallah seninkininde en tatli zamanlari büyüdükçe bi tuhaf oluyor bu cocuklar tek öğüne yarin baslayayim kahve ve cayi severim insallah yapabilirim

Yaparsın bence kendıne guven kendını kotu hissedersen bırseyler yersın yogurt salata fln . Bazıları 2 ögün yapıyor snra tek ögün yapıyorlar zor dersen o sekılde de dene . Bn dırek tek ögün gectım zorlanmadım hc aksine hafıfledım laoba sorunumda gttı 4 gunde

Yaa 6 dan sonra nasıl yemiyorsunuz ben hiç yemezdim evlenene kadar ama şimdi ona eşlik edeyim diye hersey yeniyor yemek bitiyor tatlısını meyvesi çayı kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…