- 3 Ekim 2022
- 42
- 5
- 1
- 33
Bu cümleye gaza gelmen içinden sen görürsün demek gerekAynn oyle bnde eşim bna 1 kere senı aldmda nsldn sımdı nslsn dynce tbı ona caktrmadm ama cok bozuldum
Ama o gece hep dusundum elbıselerım dolapta paltolonlarım dızden yukarı cıkmıyor aynaya baktım yuzum bıle degısmıs kendıne gel ddm dana gıbıısn ddmBu cümleye gaza gelmen içinden sen görürsün demek gerek
Ama o gece hep dusundum elbıselerım dolapta paltolonlarım dızden yukarı cıkmıyor aynaya baktım yuzum bıle degısmıs kendıne gel ddm dana gıbıısn ddmkendı kendime hakaret ettım sabah bı kalktım yemıcem ulaa ddm oylede oldu
O zamann dikkatli yiyoruz veriyoruz eski kıyafetlerimize giriyoruzAma o gece hep dusundum elbıselerım dolapta paltolonlarım dızden yukarı cıkmıyor aynaya baktım yuzum bıle degısmıs kendıne gel ddm dana gıbıısn ddmkendı kendime hakaret ettım sabah bı kalktım yemıcem ulaa ddm oylede oldu
Evet yaa artık yeter vallahı . Kız kardesıme verdım bı cok İnsan kıyamıyor da. Dombılı dombılı hc bsy yakısmıyorda. .O zamann dikkatli yiyoruz veriyoruz eski kıyafetlerimize giriyoruz
Ben bugün kaçırdım bana kizmalisinizKızlar gununuz nasıl gectı.. bn kendıme ınanamıyorum tek ögün bnde bnı cok enerjik hssettıryor 3 gunde bıttı şükürler olsn ..
Masallah sana :) pilatese başlıyorum ama bende cuma günüü incelirim belki birazKızlar gununuz nasıl gectı.. bn kendıme ınanamıyorum tek ögün bnde bnı cok enerjik hssettıryor 3 gunde bıttı şükürler olsn ..
Akılna bni getır dekı kubos bnden cok vermemeli:)Ben bugün kaçırdım bana kizmalisiniz
Hadi inşallah cnm faydasını gorursun bence . Bn evden cıkamıom bebek var bıde kaynanam koyde 2 aydır kaynatam kaynım var okula gıden yemek fln derken cumatesı gelck ınsallahMasallah sana :) pilatese başlıyorum ama bende cuma günüü incelirim belki biraz
Kız ismin nedir bu arada sana öyle hitap edım ztn ıkımız varız galıba :) konusan zayıflara ınat verıcez saglımız ııcn hattaBen bugün kaçırdım bana kizmalisiniz
Fatma ben :)Kız ismin nedir bu arada sana öyle hitap edım ztn ıkımız varız galıba :) konusan zayıflara ınat verıcez saglımız ııcn hatta
İnşallah Fatma valla 1 gram vermemıssen küserim bak bn aç kalıyorum tüm gün tek ögün beslenıomFatma ben :)
Vercez Vercez inanıyorum ben yarın tam gaz uyanicam 45 dk pilates yapicam evden ve sağlıksız beslenmicem
Yeni okudum yorumları aslında evde pilates yapabilirsin baya inceltiyor kilo kaybı olmasada,bebis gözünün onundeyken :) Dün azıcık kaçırdım Kübracım ama bugün toparlaniyorum sendeyimİnşallah Fatma valla 1 gram vermemıssen küserim bak bn aç kalıyorum tüm gün tek ögün beslenıom
Yeni okudum yorumları aslında evde pilates yapabilirsin baya inceltiyor kilo kaybı olmasada,bebis gözünün onundeyken :) Dün azıcık kaçırdım Kübracım ama bugün toparlaniyorum
Sorun değil cnm :) musait oldukça bakarsın . Az kaçamak olur ama ne kdr yedınde onemlı bn kaçamak yapıom ama nasıl eşime kahvaltı hazırlarken ornek salata dılımledıysem bı dılım alyrmufacık bı dilim dusun yanı kendime onu bıle dert edıom . Ama zerre cnm bsy cekmıyr . Netten kılo verenlere bakıom ıncecıık hepsı olmus bnı motıve edıyr
Dün abarttimda bugün öyle yemıcem vermeye yönelik artık :) benim kilodan ziyade şişkinlik ödem çok oluyor ne yesem sisiriyor sabaha gidiyor ama şimdi zencefilli tarçınlı su icicem bildiğin bir yöntem var mı şişkinlik için :)Sorun değil cnm :) musait oldukça bakarsın . Az kaçamak olur ama ne kdr yedınde onemlı bn kaçamak yapıom ama nasıl eşime kahvaltı hazırlarken ornek salata dılımledıysem bı dılım alyrmufacık bı dilim dusun yanı kendime onu bıle dert edıom . Ama zerre cnm bsy cekmıyr . Netten kılo verenlere bakıom ıncecıık hepsı olmus bnı motıve edıyr
Bn ekmek erken bnde o oluyor karnım taş gbı oluyor bole nasıl anlatsam ki karbonhidratlı şeyler cok tuketen bırısıyım normal de kılo alma sebebımde o . Oncelık ekmek yeme kesınlıkle şeker de kulanma bn şekerine bıraktım. Sana tavsiyem 3 lıtre su iç bunları yap ınankı karnın ınıcek 2 3 gunde fark edersin . Tarcın su cok iyi devam et bnce ben tarcın su ıcerek ayda 6 kılo vermıstım işdah kesıyor tatlı ıhtıyacını karşılıyor.Dün abarttimda bugün öyle yemıcem vermeye yönelik artık :) benim kilodan ziyade şişkinlik ödem çok oluyor ne yesem sisiriyor sabaha gidiyor ama şimdi zencefilli tarçınlı su icicem bildiğin bir yöntem var mı şişkinlik için :)
Doğru diyorsun şekeri de çıkarayımBn ekmek erken bnde o oluyor karnım taş gbı oluyor bole nasıl anlatsam ki karbonhidratlı şeyler cok tuketen bırısıyım normal de kılo alma sebebımde o . Oncelık ekmek yeme kesınlıkle şeker de kulanma bn şekerine bıraktım. Sana tavsiyem 3 lıtre su iç bunları yap ınankı karnın ınıcek 2 3 gunde fark edersin . Tarcın su cok iyi devam et bnce ben tarcın su ıcerek ayda 6 kılo vermıstım işdah kesıyor tatlı ıhtıyacını karşılıyor.
Ya aslında kafa da bıtıcek .Bn neler yapmadım kı ama gıdıp yıyordum ellerim tıtrerdı ama tek ögünde daha farklı oldu cnm istemiyor açlık gelmiyor saat 5 gbı vuruyor mıdeme 2 bardak su kahve derken oda gıdıyorDoğru diyorsun şekeri de çıkarayım
Yapicam hepsini canım teşekkür ederimm :) Birazda hareket kattık mi tamamdır :)
Selam kızlar bende katilabilirmiyim,artik bende kilo vermek istiyorumKızlar burada yenıyım ve bugun bır karar aldım kilo vermek için tek ögün ile devam edıcem bna eşlik etmek arkdslar varmı
Kılo = 85
Boy= 1.64
Vermem gereken =15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?