- 26 Haziran 2010
- 359
- 91
- 298
Ben de boğa burcuyum ve burcumu çok seviyorum nerdeyse bütün özelliklerini taşıyorum. :) Kendi burcum diye çok araştırırdım.Çevremdeki boğalardan da gözlemlediklerimi aktarayım ve burç hakkında bildiklerimi :
Boğa burcundakiler ne istediklerini bilirler .Nettirler.
Sevdiklerini çok sahiplenirler.Sevgiye aşka çok önem verirler.Ve sadıklardır.
Boğa burcu sevgi konusunda çok kıskançtır.
Boğa burcu sevdiklerini çok kıskanır.Sadece onun olsun ister.
Yeni bir lezzet hemen bir boğanın dikkatini çeker.Yemek yemeyi çok sever.Yeni tatlar keşfetmeyi sever.Tatlı ve çikolata boğa için vazgeçilmezdir.
Zorluklar karşında güzel bir şekilde mücadele eder .Zorlukları aşacağını bilir.Boğalar güçlüdür.İnatçıdır.Sabırlıdır.
Çok sakinlerdir anlayışlılardır ama damarına basıldığında gerçekten boğaya dönüşür.
Boğa burcu rahat yaşamayı sever ve konforlu bir yaşam ister.Rahatlarına çok düşkünlerdir.Boğa burcu çok sabit bi burçtur .Kolay kolay kimse düşüncelerini kararlarını değiştiremez.
İnsanlarla iletişimleri çok iyidir ve duygulara gerçekten önem verirler.Gerçekci ve samimi olurlar.
Sevgileri de gerçektir.Severse gerçekten tam sever.Boğa burcu her zaman sevdiğine güzel bakar ve ona güzel bakan gözleri ister.Gerçek aşkı ister.Çünkü boğa samimidir ,verdiği sevgide samimidir.O yüzden gerçek aşkı arar.Zaten boğa burcunun gezegeni venüstür .Venüs aşk ve güzelliği temsil eder.Boğalar aşka aşıktır.Boğalar güzelliklerine çok düşkündür.Giyimlerine çok önem verirler.
Boğalar dıştan soğuk mesafeli durabilir.Ama gerçekten sevdiklerine samimi candandır .Ve teklifsizdir.Hiç çıkar aramaz.Onu gerçekten tanımaya çalışmak lazım.Tanıyınca sıcacık olduklarını görürsünüz.
Boğaların bir şeye inanması zordur onu inandırmak zordur .İnanana kadar en küçük şeyi bile sorgular.Onlarda uyduruk bir şey yüzünden saatlerce tartışılabilir.
Boğa burcu alıngandır .Sevdiklerine karşı çok bağlıdır.(Gerektiğinden fazla bile bağlanabilir.)
Genelde balıklar çok duygusal olarak bilinir.Bir boğa gerçekten çok duygusaldır.Kalbi kırıldı mı bir kere kendisine kalıcı zarar verebilir.Kalbi kırıldı mı kalbini toparlaması zor olur.
Boğanın karşısında kim olursa olsun samimi olmalıdır.Samimiyete çok önem verir.Hep güveni arar boğa.Karşısındakine gerçekten güvenmeli.
Boğa gerçek bir dosttur.Dostluğa önem verir.Yeter ki dostundan kazık yemesin.
Boğa olaylar karşısın bağlantıyı hemen kurar.Olayları çok güzel bir şekilde ilişkilendirir.Akla gelmeyecek bağlantılar kurar.
Boğa bir şeyi unutmaz.
Boğalar doğru kişiyi bekler .Bulmadığına inandıysa uzun yıllar yalnız yaşayabilir.Ve bu durumdan çokta memnundur.
Boğalar detaycıdır.Kimsenin önem vermediği dikkat bile etmediği şeylere dikkat eder.Ayrıntıcıdır.
Bir bluz alacakken ya da başka bir şeyi sırf dantelli bi fiyonkundan ya da kurdelasından etkilendiği için alabilir.Yani küçük bi detayını bile beğendi diye alabilir.
Boğanın ilgisini çekmek zordur.O mükemmeli arar.
Boğa zordur.
Boğa zevklidir.Boğa eğlencelidir ,eğlenmeyi eğlendirmeyi iyi bilir.
Boğalardan iyi eş olur.Aileye önem verirler.
Boğa kadınına annelik,erkeğine babalık çok yakışır.Sanki doğuştan bu duyguları içinde taşırlar.
Benim bildiklerim ve gözlemlediklerim bu kadar .Bu kadarı aklıma geldi. iyi ki boğa burcuyum. :)
KK'nin boğa burcu bayanları kendilerini anlatsınlar bakalım:)
Ben bir boğa olarak;
Kıskanç
Merhametli
Eli açık
Güler yüzlü
Duygusal
Keyfine düşkün
Süslenmeyi seven
Tatlıya karşı koyamayan
Aynaya bakmayı seven
Meraklı
Kin tutmayan
Sadık
Maddiyata, kaliteye önem veren
En iyi olmaktan hoslanan
Yalnızlıktan hoslanmayan
Sıcak kanlı
bu tür özellikleri taşıyorum :) ya sizler??
aynaya bakmayı bende severim,
çok aşırı sabırlıyım.. bir şeye yıllarca sabredebilirim...
ama sabrım taştı mı kıyameti kopararak ya da sessizce çekip gitmesini de bilirim..
başta çok soğuk gibi göründüğümü sonradan sıcak kanlı olduğumu söylerler..
insanlara eziyet etmem..
merhametliyim..
hayvanları çok severim..
huzur tek isteğimdir. her şeyden önemlidir.
iştahlıyımdır.
hem de çok iştahlı:)
iyi niyetliyimdir..
herkese güvenmek isterim.. bu pek iyi değil.
güvenilir olduğum için güvenmek istiyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?