Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Kimler Boğa Burcu?

biri boğa mı dedi? :) kesinlikle yazılanlar doğru.ama burcuma bayılmıyor değilim çok asil ve oturaklı bence:)

Bende bogayım

kıskancım

sabırlıyım

sınırlıyım ama 10 dakıkada sakınlesenlerden

meraklıyım

mantıklıyım

rahatıma duskunum

tez canlıyım

kararlıyım

aklıma gelenler bunlar

bazen çok üşengeç olurum. sevmiyorum bu huyumu.

boğalar sıcakkanlı olurlar. :)
çook sabırlıyımdır ama sabır taşı bir çatladı mı geçmişler olsun.
hiç kin tutmam.düşündüklerimi hemen söylerim. bazen çok patavatsız olurum. :S tartışsam da gider tatlı tatlı yine konuşurum. ilgi görünce hemen her şeyi unuturum .

ben de boğa burcu olmaktan gurur duyuyorum. en sadık burçlardan biridir öncelikle...asla siz siz olun bir boğayı kırmayın, yoksa bitmiştir!aslında son derece sabırlıdır- ama bir yere kadar- o zaman gözden kaybolun derim...yoksa o sizi yok eder.(biraz iddialı bir cümle oldu ama öyle!) yaratılışları itibarı ile yemeğe düşkün ve gurmedir.tatlı ve çikolatayla arası son derce iyidir...haliyle sürekli kilolarla başı derttedir.dış görünüşleri ne kadar dolap gibi olsa da sevimli insanlardır. kafasına koyduğu şeyi yapmaya programlıdır, fakat fazla rahattır.en büyük özelliklerinden biri de kokulara olan aşırı düşkünlüğüdür.koku onun için olmazsa-olmaz, asla vazgeçilmezdir.bunun yanında duş jelleri, vücut losyonları, kremler..vs. aslında boğa saymakla bitmez.yok yok...:)))

boğa burcuyum yükselenim de aslan:)

gerçekten burcum ve yükselenimin tüm özelliklerini taşıyorum. sadece yazılanları okuyarak dahi beni tanıyabilirler:)

öncelikle inatçıyım, kolay kolay hırslanmam ancak hırslandım mı da illa hedefime ulaşacağım. ilk anda olmasa dahi pes etmem. yıllarca bekleyebilirim ve o benim olur.

aşırı sabırlıyım. sevdim mi tam sildim mi bir kalemde derler ya aynen öyle. gemileri yakmışsam asla dönmem.

yapılan iyilik veya kötülüğü unutmam. ancak geçmişte de yaşamam. bana ne yapıldığını bilirim eski defterleri açmam.

giyinmeyi kuşanmayı severim. renkli giysilere aşırı düşkünüm. renk uyumuna çok dikkat ederim.

yeşil açık kırmızı turuncu taba rengi sarı gibi renkler beni cezbeder.

kendim kumral olmama rağmen küçüklüğümden beri sarı saç takıntım vardır. ve geçeçeğe benzemiyor:)

kokularrr.. birinin kokusuna aşık olabilirim.:) bana temizliği çağrıştırıyor. parfumsuz asla!

takıntılıyım. olmazsa olmazlarım vardır. oldurana kadar canım cıkar. karşımdakinin de canı tabiki:)

kararsızım. ince eleyip sık dokurum. hayatıma girecek kişinin çok sabırlı olması lazım. pes etmemeli. bir kez inanmışsam tamamdır.

gösterişili olmamı seviyorum. ama gösterişli giyinmem. kendi havamın yettiğini düşünürüm hep. megolomanlık var sanırım:$ yükselenimden kaynaklanıyor..

sadığım, kötü gün dostuyum fakat çabuk sinirlenirim başına kakarım karşımdakinin:) bu kötü huyuma çözüm bulamadım.

üşengecim. dişlerimi fırçalamaya üşendiğim için uyumayan bir insan olabilirim.

diyee uzar gider:)

evveeet süper tanımlamış aynen öyleee :) yaşasın boğalar güven,sadakat,aşk,huzur vazgeçilmezleridir... aşırı sahiplenir ve değer verir ama karşısındaki kıymetini bilmezse buzzz gibi soğur

Kesinlikle aşırı duygusal, ilgi deli biriyiim
Hırslıyım, azimliyim..
En iyi olmak isterim hep
Aşırı kıskanç..
İyi giyinen, kendine özen gösteren
İyi niyetli, merhametli
Çabuk parlayan, çabuk sönen..
Kesinlee çok çok baskınım..

bende BOGAyım... cogu seylerı de uyuor :)

Sevdiklerine karşı çok bağlıdır.(Gerektiğinden fazla bile bağlanabilir.)
Bir boğa gerçekten çok duygusaldır.Kalbi kırıldı mı bir kere kendisine kalıcı zarar verebilir.Kalbi kırıldı mı kalbini toparlaması zor olur. :26:(COK DOGRU)

Boğanın karşısında kim olursa olsun samimi olmalıdır.Samimiyete çok önem verir.Hep güveni arar boğa.
Karşısındakine gerçekten güvenmeli.
(COK DOGRU) :26:

Boğa olaylar karşısın bağlantıyı hemen kurar.Olayları çok güzel bir şekilde ilişkilendirir.Akla gelmeyecek bağlantılar kurar.
Boğa bir şeyi unutmaz. (COK DOGRU)

Boğalar doğru kişiyi bekler .Bulmadığına inandıysa uzun yıllar yalnız yaşayabilir.Ve bu durumdan çokta memnundur. (COK COK COK DOGRU)

kıskanç değilim, duygusal değilim, yalnızlığı da severim her zaman olmasa da kutsal yalnızlık önemlidir

geri kalanlar uyuyor..

en bilinen özelliğim ise maddiyata, keyfime ve kendime düşkünlüğümdür.
Ha bir de çok sıcakkanlı ve güler yüzlüymüşüm, öyle diyorlar..

Bende bir boğa burcuyum :) burçlara inanırım ve burcumun özelliklerini de seviyorum :) yükselenimde aslan bu arada :)

aynaya bakmayı bende severim,
çok aşırı sabırlıyım.. bir şeye yıllarca sabredebilirim...
ama sabrım taştı mı kıyameti kopararak ya da sessizce çekip gitmesini de bilirim..
başta çok soğuk gibi göründüğümü sonradan sıcak kanlı olduğumu söylerler..
insanlara eziyet etmem..
merhametliyim..
hayvanları çok severim..
huzur tek isteğimdir. her şeyden önemlidir.
iştahlıyımdır.
hem de çok iştahlı:)
iyi niyetliyimdir..
herkese güvenmek isterim.. bu pek iyi değil.
güvenilir olduğum için güvenmek istiyorum sanırım.

asla kıskanç değilim,

rahatlık ve kendi özgür alanım vazgeçilmezim, kutsal yalnızlığımda huzur bulurum, sıkılmaya bunaltılmaya gelemem, bazı maddi isteklerim vardır zorunlu, mesela evim çok özel olmalı, istediğim gibi düzenler ve kendi alanlarımı oluştururum kimsenin girmeyeceği, evim benim için çok önemlidir.

asla tam olarak kimseye açılmam kendi içimde yaşarım çoğu şeyi, çok az kişiye bağlanırım ve onları asla bırakmam, çok az kişi özeldir. herkesle yakın olamam.

sanatın hayatımdaki yeri apayrıdır.

ve karar verdiğim zaman gerçekleşene kadar o amacın peşinden giderim.

önce ben gelirim. sonra ailem. sonra da evim

aaaaaa AYNI BEN

öncelikle sabırlı +sabırlı+sabırlı (taş olsa çatlar hesabı) :)
kırılgan, hassas
merhametli
takıntılı ( genel anlamda bu taktı mı takarım maalesf bazen basit bir cümleyi bile düşüne düşüne 100 farklı anlama çevirebilirim )
sevecen
kin tutmayan
sahiplenici
inatçı (keçi inadı mı desek buna ki acaba , yeri gelir onları sollarım bile ) :))
sakin( fakat kuyruğuna basılınca bi o kadar tersi) :)
duygusal
üşengeç ( ahh bu huyum ztn )
.... Ben böyleyim kızlar ki genel olarak boğa burcu özellikleri sanırsam ... aslında burçlara öyle çok inanmam ama özellkleri yansıtıyoruz, ki sabır konusunda özellkle çoğunluğu bizde gibi.

bende bogayımmm aynen banada cogu uyuyor.burcumu cok seviyorum aynı zamanda evcimenim.evde zaman gecirmeyi cook severimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…