Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Kimler Boğa Burcu?

Boğa kadını olmak bir ayrıcalıktır

Tabiii piskopatça olan kıskançlığı saymazsak

Birinci cumlenin altina imzami atarim ama ikinci cumlene katilmiyorum cunku oyle abarti kiskanc degiller bence bogalar, akrep en kiskanc burc diye biliyorum.

Mesela yaylar cok gevezedir bide vurdumduymazdir :) ama ben suskun ve kafaya takan biriyim boga burcunun ozelligini tasiyorum.

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

Aa oyle mi iyiymis o zaman ya ben eskiden herseyi ama herseyi kafaya takar kendimi yipratirdim ama sanki artik eskisi gibi degilim biraz vurdumduymaz oldum ohh iyi oldu ama com fena sulu gozdum biri beni uzunce gizli gizli aglardim:))) ama simdi amaaaaan salla diyorum tabii her zaman degil, yayin bu ozelligini sevdim ya. Evet bogalar bos konusmayi hic sevmez suskun olmak daha iyi bosver.

Yaylar durusttur patavatsizdir herseyi pat pat soyler en cok bu huyumu seviyorum :)
Ama bogalarin genel yapisi icine atan kendi kendini hasta eden ozellikleri var.
En yakin arkadasim boga burcu depresyondan cikamiyor bi turlu kus uctu diye oturup aglayacak durumda

Ya hic sorma acaip bi huy herseyi icine attiklari yetmezmis gibi bunu hicbi zaman aciga cikarmazlar gizli gizli kendilerini yer bitirirler bu huyum yuzunden zamaninda cok yiprandim yukselenim iyiki yaymis ya gicik oluyodum bu huyuma. Ya boga burcunun en kotu ozelligi kendilerine zarar vermeleri.

Evett benim babam boga adam icine ata ata yaslandi ya diyorum baba anlat yok ben icimde yasiyorum diyor.
Mesela ben disa vuruyorum icimde tutamam hic bu yaya cekmiss

Evett benim babam boga adam icine ata ata yaslandi ya diyorum baba anlat yok ben icimde yasiyorum diyor.
Mesela ben disa vuruyorum icimde tutamam hic bu yaya cekmiss

Bende tutmamaya basladim ins bozulmamda yaylar biraz ucuk kacik sanirim dimi
Sen kac yasindasin? Yukselen 25 yasindan sonra devreye giriyomus.

Allah bagislasin :)) onun burcu ne eheheh burclara sardik

Amin canim.... akrep burcu oglumda akrep erkegi nasil olur acaba
Ya normalde burclari hiiiiic takip etmem pek meraklisida degilim iste oyle takiliyoz
Sozlunun burcu ne

Amin canim.... akrep burcu oglumda akrep erkegi nasil olur acaba
Ya normalde burclari hiiiiic takip etmem pek meraklisida degilim iste oyle takiliyoz
Sozlunun burcu ne

Oglak sozlum :)

Akrep burclari cok duygusalmis

Yok yahu yengecler kisiligi saglam akilli insanlardir bide hep annelero gibi biriyle evlenmek isterler :)

Taniyana kadar neler cektim sonra rahatladim tabi ama sinirlenince baska biri oluyo yengecler onada alistik kaciyorum esimden sinirlenince
Yok benim esim annesine duskun degil oyle ya ilginc yani.
Senin dugun ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…