KK'nin boğa burcu bayanları kendilerini anlatsınlar bakalım:)
Ben bir boğa olarak;
Kıskanç
Merhametli
Eli açık
Güler yüzlü
Duygusal
Keyfine düşkün
Süslenmeyi seven
Tatlıya karşı koyamayan
Aynaya bakmayı seven
Meraklı
Kin tutmayan
Sadık
Maddiyata, kaliteye önem veren
En iyi olmaktan hoslanan
Yalnızlıktan hoslanmayan
Sıcak kanlı
bu tür özellikleri taşıyorum :) ya sizler??
KK'nin boğa burcu bayanları kendilerini anlatsınlar bakalım:)
Ben bir boğa olarak;
Kıskanç
Merhametli
Eli açık
Güler yüzlü
Duygusal
Keyfine düşkün
Süslenmeyi seven
Tatlıya karşı koyamayan
Aynaya bakmayı seven
Meraklı
Kin tutmayan
Sadık
Maddiyata, kaliteye önem veren
En iyi olmaktan hoslanan
Yalnızlıktan hoslanmayan
Sıcak kanlı
bu tür özellikleri taşıyorum :) ya sizler??
Kesinlikle hepsini tasiyorum ozellikle merhamet agir basar bende ek olarak bi seyden cok cabuk sklirim kalabaliga hiiiiiiiic tahammul edemem, tatliya coooook severim, biraz icine kapanigim yani herkesle derdimi paylasamam garanticiyim. Genel olarak boga burcunu ve butun burcdaslarimi seviyorum.
Ya bide bende soyle bi ozellik daha var biri bana derdini anlattiginda istem disi kisiyi teselli etmeyi kendime borc biliyorum yani illa onun uzuntusunu hafifletmek isterim, kizlar sizde de var mi bu ozellik?
Aynı senin gibi etrafımda psikolog derler bana,kimin ne derdi varsa gelio bana anlatır.hatta geçen gün iş yerinde biri tahlil sonuçlarını getirmiş bana,buna da bi baksana diye:)
Yardım etmek bizim işimiz:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy evet ya bir ara bende kafayi yemek uzereydim dert dinlemekten kendimi dert kupu gibi hissediyodum herkes bana kosuyodu dertlenince yaa dusunyodum ne var bu kadar bende:)))) saka bi yana pozitif biri oldugum icin negatif insanlardan surekli mutsuz insanlardan kaciyodum bi ara dusun yani:))) bana guleryuzlu insanlar lazim kardesiiiiim:)))) vay be demek butun bogalar ayniymis. Ama yardim etmeden de duramayiz iste birini uzduysem gece uyuyamam onun gonlunu alana kadar rahat etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?