Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Kimler Boğa Burcu?

boğa bayanlarının çok çekici olduğunu söylerler
ve ben de bir boğayım

ben de bir boğayım.çok kıskancım,sevdiklerimi paylaşamam.
aslında her fikre uyabilirim ama bir konuda karar verdiysem yanlış olduğunu bilsem de o konudan vazgeçemiyorum.
kindar değilim ama geçmişi de unutmam.yeri geldiğinde karşıdaki cevabını mutlaka alır.
merhametliyim öyle diyorlar.sanırım başıma ne gelirse de bundan geliyor
bi de iyi niyetli olmaya çalışıyorum ama insanlar kanadı bırakıp süpürgeyle uçmam için ellerinden geleni yapıyorlar
kolay kızıp sinirlenebiliyorum ve biraz da alınganım ...

Aslında burçlara pek inanmam ama burada yazanlar tam olarak beni tanımlıyor.. Boğalarla arkadaş olmak zordur ama kalplerini kazandın mı dünyanın en şanslı insanısın demektir

ben bir boğayım inadım benim herşeyim ama çok merhametli, çok geveze,tam bir arkadaş canlısı boğazına düşkün, rahatına düşkün, kinci, sevdiğini asla paylaşamayan, çabuk sinirlenen (hata çok kızdıysam arenadaki boğa halt etmiş)veeee kimseleri işine karıştırtmayan bi mizacım

Kızlarr bende boğayım.
Yemek yemeye bayılırım, çabuk soğurum, kıskancım, inadım, birisini sevdim mi bırakamam ve hayal gücüm hep çok fazladır

ben de ben de ben de boğayım

bi kere çok kıskancım boğazıma çok düşkünümdür inatçıyım bi türlü bu huyumdan vazgeçemedim
sıcakkanlıyımdır tanımadığım bi insanla bile saatlerce sohbet edebilirim
yam bi tripkolik biriyim rahatıma çok düşükünümdür bi de çok üşengecimdir

Ben de boğayımmm.. Çok seviyorum burcumu.. Çok güçlü bir yapım var inatçıyım elimden her iş gelir herkesle anlaşabilirim a'den z'ye mükemmel bir burç :) Allah bizi dünyaya mutluluk getirelim diye yaratmış ^_^:13:

Bende boğayııımm çok da severim burcumuu
Nerdeyse bir çok özelliğini de taşırım,kıskancım sevdiğimi paylaşamam, inatçıyımdır hemde çok. Duygusalımda,hassaslığım bazen sürekli ağlamama yol açıyor :2:

yaa hepsi var hemen hemen ama acayip inatçıyım kendime bitürlü hakim olamıyorum birşeye kızayım tamam hemen o insanı siliyorum yüzüne bakasım gelmiyo erkek arkadaşımla mesela tartışalım hiç aramasın sormasın üstüme gelmesin bıraksın beni sinirim geçene kadar hiç bulaşmasın istiyorum ama o öyle değil ne olursa olsun ne kadar kızarsa kızsın uzakmıyo hemen sarılıyo ben yapamıyorum arkadaş bu sadece sevgilim için geçerli değil annem babam arkadaşlarım :26: bu huyumdan bitürlü vargeçemiyorum.. Böyle olanınız var mı :26:

Kesinlikle hepsini tasiyorum ozellikle merhamet agir basar bende ek olarak bi seyden cok cabuk sklirim kalabaliga hiiiiiiiic tahammul edemem, tatliya coooook severim, biraz icine kapanigim yani herkesle derdimi paylasamam garanticiyim. Genel olarak boga burcunu ve butun burcdaslarimi seviyorum.

Ya bide bende soyle bi ozellik daha var biri bana derdini anlattiginda istem disi kisiyi teselli etmeyi kendime borc biliyorum yani illa onun uzuntusunu hafifletmek isterim, kizlar sizde de var mi bu ozellik?

Aynı senin gibi etrafımda psikolog derler bana,kimin ne derdi varsa gelio bana anlatır.hatta geçen gün iş yerinde biri tahlil sonuçlarını getirmiş bana,buna da bi baksana diye:)
Yardım etmek bizim işimiz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy evet ya bir ara bende kafayi yemek uzereydim dert dinlemekten kendimi dert kupu gibi hissediyodum herkes bana kosuyodu dertlenince yaa dusunyodum ne var bu kadar bende:)))) saka bi yana pozitif biri oldugum icin negatif insanlardan surekli mutsuz insanlardan kaciyodum bi ara dusun yani:))) bana guleryuzlu insanlar lazim kardesiiiiim:)))) vay be demek butun bogalar ayniymis. Ama yardim etmeden de duramayiz iste birini uzduysem gece uyuyamam onun gonlunu alana kadar rahat etmem.

Aaaa...bak bu da çok doğru.eğer birinin kalbini kırdığımı düşünüyorsam o gün onun gönlünü almalıyım,gerekirse özür de dilerim hiiiç çekinmem..yeterki benim yüzümden kimse mutsuz olmasın...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Boğa kadını olmak bir ayrıcalıktır

Tabiii piskopatça olan kıskançlığı saymazsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…