Selam...
Üye gitmiş komple sanırım.
Aklı varsa bir daha gelmez zaten.
Bir derdim var tehlikeli bir yer.
Bazı üyeler inanılmaz tehlikeli..
Hayatındaki yapamadığı her şeyin acısını buralarda milleti linç ederek alay ederek çıkarıyorlar..
Acaba bir derdim vari bıraksam mi..
Bu topik nasıl..
Ben baya eski bir konudan bahsettim. Konuyu da tam hatırlamıyorum ama sanırım şöyle bir şeydi; bir üye eşinin Pelin diye biriyle yazışmalarını yakalıyor sonra o kişi travesti çıkıyordu galiba. Bir de bir fotoğraf muhabbeti vardı sanırım. Çok geyik dönmüştü o konudan hatta herkes Pelin diye girip büyük bir şokla karşılaşmıştı.
Not kısmı beni üzdünot: çekip gitmiş üyeliği silinmiş olanları çekiştirelim lütfen halihazırda devam edenleri karıştırmayalım ki bizde karışmayalım
Evet evet o konusanki hatırladım fotolarına bakmıştık ismini yazınca çıkıyordu
Not kısmı beni üzdü
ya aslında sen inandın yardım ettin bayağıda uğraştın ben her okuduğumda inan sana üzüldüm boşa çabana.
ha ben inanmamıştım hala da inanmıyorum akıl alır gibi değil çünkü.
Ban gelir diyorum olum peşimi bırakın ulancan sıkıntısı böyle birşey zaar..
bdv ye kök söktüren, yaka silktiren fake yada gerçek tadı damağımızda kalan üyeler..
ceylanın konusu vasıtasıyla hatırladığımız hatırı sayılanlar..
ilk taşı kendime atıyorum çok üzülüp büyük keklenmiştim çocuk esirgemede büyüyen evlenip kardeşini yanına alan. nickini hatırlayamadım
not: çekip gitmiş üyeliği silinmiş olanları çekiştirelim lütfen halihazırda devam edenleri karıştırmayalım ki bizde karışmayalım
Yalnız aramızda yokmuş gibi gözüküp var olanlarda olabilirsonra itinayla cımbızlanmayalım:)
Yalnız aramızda yokmuş gibi gözüküp var olanlarda olabilir
Biz yazıştık özelden.
Konuştuk baya. Ondan yardım etmek istedim. Sırf evlenmesin diye. Çok dedim yapma etme diye vebal alma dedim.
Sonuçta kendi gitti.. linçi ben yedim. Resmen ceylan yerine benle uğraştılar.
Neyse artık bir derdim vara ara vereceğim. Bunaldim başım ağrıyor.
Fake değil gibi geldi ama bilemedim
Hanfendi profil fotonuz ateş ediyorBen konuyu çok hatırlamıyorum ama biri vardı. Fake fake,salak salak konular acardi. Kazen onun lisesini falan ifşa etmisti.
Hatırlayan var mı???
Yalnız aramızda yokmuş gibi gözüküp var olanlarda olabilir
ya burda öyle şeyler oldu ki aslında fake değillerdi ama hiç yaşamadıkları hayatla ilgili konular açtılar. kısmi doğrucular.
misal mesleği vs doğru ama bekarım deyip o minvalde konu açıyor ama gerçek hayatta evli.
Bırak bırak üzülürsünSelam...
Üye gitmiş komple sanırım.
Aklı varsa bir daha gelmez zaten.
Bir derdim var tehlikeli bir yer.
Bazı üyeler inanılmaz tehlikeli..
Hayatındaki yapamadığı her şeyin acısını buralarda milleti linç ederek alay ederek çıkarıyorlar..
Acaba bir derdim vari bıraksam mi..
Bu topik nasıl..
Büyük bir heyecanla 21 agustosu bekliyorumHanfendi profil fotonuz ateş ediyor
Kocası dolapta yatan kimdi nolur bunu bulun noooolurrya burda öyle şeyler oldu ki aslında fake değillerdi ama hiç yaşamadıkları hayatla ilgili konular açtılar. kısmi doğrucular.
misal mesleği vs doğru ama bekarım deyip o minvalde konu açıyor ama gerçek hayatta evli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?