Evet evetaldatiyirdu kocasini sanki
Bunu bilmiyorum ben çok gerilerde kalmışım aklımda da yüklükte yatan adam kalmış.Hatırlayamadım onu,bir konu vardı çokzel,eve geldim,kocam yatakta şişme kadınlaydı diyeBiri de yorum yapmıştı,efsane
Marifet gibi anlatan mi?Eskilerden bir üye vardı. Evliydi kocasını aldatıyordu. Bunu da açık açık anlatıyordu. Boşan demiştik meğerse sevgilisi de evliymiş
Ya ben ona üzülüyorum.Kerimcan takıntılı Oya'da unutulmamali
Şahanedir o yaBunu bilmiyorum ben çok gerilerde kalmışım aklımda da yüklükte yatan adam kalmış.
Ya bi fragman gibi birşey yapmıslardı geçen havuzdan çıkıyor dedim Allahim bu neBüyük bir heyecanla 21 agustosu bekliyorum
Hah evettt. Her taş yerine oturdu bı nick kaldı ha gayretevet netten doktor bulmuştu yaşı da küçüktü.
Anlamak istemiyor asla. Obsesif gercektenYa ben ona üzülüyorum. ☹
Ben birine denk geldim. İki farklı hayat ama aynı kişi. Karakterler ve hayatlar 180 derece farklı ama.
Evet 1 günlük sucuklu kuru fasulyeBenim hatırladığım bir üye var. Umarım burada yoktur. Olsa da selam olsun☺Witch Hunt vardı. Hatırlayan var mı?
Sucuklu Kuru Fasulye olmuştu sonradan :)Benim hatırladığım bir üye var. Umarım burada yoktur. Olsa da selam olsun☺Witch Hunt vardı. Hatırlayan var mı?
İğne batır söndür havasını yellozunHatırlayamadım onu,bir konu vardı çokzel,eve geldim,kocam yatakta şişme kadınlaydı diyeBiri de yorum yapmıştı,efsane
Evet baya baya anlatıyorduMarifet gibi anlatan mi?
Üç
Nasıl yani..
Iki üyeliği mi var?
Ben de denk gelmistim öyle bir konuyaEvet baya baya anlatıyordu
Evet oİğne batır söndür havasını yellozun
O yorumu yapan gelsin yaEvet oÇok iyiydi ama
Inanmıyorum..
Ben hiç denk gelmedim.
Nasıl anlaşıldı ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?