- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Tamamen sildirip üyeliğini gitti demekkicutemom. Bir daha gelmedi o.
Şah-mat. XperiaZ. Kahvekokulu kadın.Bir de sürekli üyelik ismi değiştiren bir kadın vardı. Eşiyle boşanma aşamasında. Paraya kıyamadığı için nerede saçma ev varonu buluyordu. Bir de oğlu vardı. Her konu da isim değiştirse de o olduğu anlaşılıyordu. Ömür törpüsüydü
Evet.Tamamen sildirip üyeliğini gitti demekki
Menekşe laylak degili bu nooption un dediğiİkinci evliliğini yapmıştı, oğlu eşini özbabası sanıyordu. İkinci çocuğu olmuştu. Sonra adam aldattı. Üyeliğini falan sildirdi. Mommy li birşeydi ismi. Ne yaptı ki acaba, üzülmüştüm ona
Bir an unutmusum :)
Hatırlıyorum üyeyi , üzüldümcutemom. Bir daha gelmedi o.
ben dün gece denk geldim üyeliği açıktı ama aktif olma zamanı açtığı konu sonrası mı onu bilemiyorumTamamen sildirip üyeliğini gitti demekki
Yok bu başkaydı. Kahve kokulu kadına göre daha yeni. 2 ay öncesine kadar açıyordu konu. Babası diş doktorunu ayarladın falan demişti. Bayağı birikimi vardı,Şah-mat. XperiaZ. Kahvekokulu kadın.
Onu bilmiyorum.Yok bu başkaydı. Kahve kokulu kadına göre daha yeni. 2 ay öncesine kadar açıyordu konu. Babası diş doktorunu ayarladın falan demişti. Bayağı birikimi vardı,
bizim kadınlar da çok fena yalnızHint dizisi mubarek
hah yaşa zeynepgüven :)zeynep işte o.. efsane fake:)
bitane daha cutemom var,o değil.ben dün gece denk geldim üyeliği açıktı ama aktif olma zamanı açtığı konu sonrası mı onu bilemiyorum
Sarimanolya degil mi o? Pitikareligomlek ,beyazlale mi ne zikkim baska isimleri daha vardiYok bu başkaydı. Kahve kokulu kadına göre daha yeni. 2 ay öncesine kadar açıyordu konu. Babası diş doktorunu ayarladın falan demişti. Bayağı birikimi vardı,
Altınları ile ilgili konu açmıyor artıkBenim favorim limoncu :) hala gelır ara ara
Altınları ile ilgili konu açmıyor artık
Ayy evet o. Bir de her seferinde başka isimler alıyor, ama sarı manolya olduğunu da inkar etmiyorduSarimanolya degil mi o? Pitikareligomlek ,beyazlale mi ne zikkim baska isimleri daha vardi
İki tane cute var onlar sanki o değil. Konuları benzemiyor gibi.Cutenin üyeliği duruyor hala ..
En son pitikareligömlek olmuş.Ayy evet o. Bir de her seferinde başka isimler alıyor, ama sarı manolya olduğunu da inkar etmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?