- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
sizin bahsettiğiniz cuteden bahsediyorum ben aslında, 2. evliliği hatta o evlilikten bir çocuğu daha olmuştu ondan bahsetmiyor musunuz?bitane daha cutemom var,o değil.
Kocasının diş temizleme şeklini unutamıyorum halaBide kahve seviyordu herhalde:))
Ay evetK
Kocasının diş temizleme şeklini unutamıyorum hala
Cutemom'a baktım demin,eşim aldattı diye konusu vardı.İki tane cute var onlar sanki o değil. Konuları benzemiyor gibi.
Ben de baktım. Açılmış üyeliği ama en son giriş 2019 yılı.
Açılmış üyeliği. Ben de baktım şimdi.Cutemom'a baktım demin,eşim aldattı diye konusu vardı.
K
Kocasının diş temizleme şeklini unutamıyorum hala
Açılmış üyeliği. Ben de baktım şimdi.
Bir ara kapalıydı. Silinmişti yani. Şimdi tekrar aktive olmuş.Daha önce kapalıydı demekki.
Bir ara kapalıydı. Silinmişti yani. Şimdi tekrar aktive olmuş.
Bu ara durgun evet :)Altınları ile ilgili konu açmıyor artık
bu olayı banada anlatın nolurrrrrbizim kadınlar da çok fena yalnız
üyenin şehrini buldular,kv öldü dediği tarihteki cenazeleri didiklediler.öyle bir ölüm yok :)
Usta oldular ,normalbizim kadınlar da çok fena yalnız
üyenin şehrini buldular,kv öldü dediği tarihteki cenazeleri didiklediler.öyle bir ölüm yok :)
olsun ben bile unutıyorum çoğu zaman:))
Yanlışlıkla bazı üyelikler açıldı demişti Mune,ben de açık denk geldim bir araben dün gece denk geldim üyeliği açıktı ama aktif olma zamanı açtığı konu sonrası mı onu bilemiyorum
Barıştı o.İkinci evliliğini yapmıştı, oğlu eşini özbabası sanıyordu. İkinci çocuğu olmuştu. Sonra adam aldattı. Üyeliğini falan sildirdi. Mommy li birşeydi ismi. Ne yaptı ki acaba, üzülmüştüm ona
Xperia aynı zamanda kahve kokulu kadın mıŞah-mat. XperiaZ. Kahvekokulu kadın.
AzimliAyy evet o. Bir de her seferinde başka isimler alıyor, ama sarı manolya olduğunu da inkar etmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?