Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Kızlar bişe sorcam testler dışında yumurtlama nasıl anlaşılıo.
Mesala benim hafif şeffaf akıntım bazende beyaz oluyo sora bugünlerde idrarım fanta gibi☺belim inanılmaz ağrıo arasırada kasıklarım sancı oluyo.
Bana kalırsa hamiyim ama tıp buna inanmıyo habire negatif basıyolar☺
Benim kadar tıpda inansa varya şimdiye çoktan bebeler olurdu☺

Bu tıp bize dusman olmus benimde oyle gecikiyor agri var kanama yok 4.gun oley diyorum test sonucunda huzun..al sana holeyy diyo

Ben 1-2 ay önce kan değerlerime baktırmıştım tatlım bugün adetimin 33.günü ama gelen giden yok ben her ay adetten 3-5 gün önce hissederdim olacağımı ama şuan his yok dün idrar testim negatif çıktı şimdi hemen kan tahlili yaptırmak istemiyorum 1 hafta geçsin diyorum olmazsam artık yaptırırım o_O

bence bir haftayı bekleme hemen test yaptır inşallah hamişsinidir

Bat 14 mayıs sabırsızlıkla beklemdeyim hic bir belirti yok :)

İnşallah kalırsın hayırlısıyla
bende adet olmayı bekliyorum 3 gün geçti ama çok takmıyorum dün negatif çıktı zaten benim her ay 3-5 gün gecikme oluyor genelde o yüzden 30. günü baz almıyorum hayırlısı neyse o olsun artık

İnşallah kalırsın hayırlısıyla
bende adet olmayı bekliyorum 3 gün geçti ama çok takmıyorum dün negatif çıktı zaten benim her ay 3-5 gün gecikme oluyor genelde o yüzden 30. günü baz almıyorum hayırlısı neyse o olsun artık
İnsallah hamilesinizdir bende yorgunluk uykuvar da ictigim ilacin yn etkisi o yuzden bnde takmiyorn

Benimde r3glim yeni bitti 2 gin oldu simdi yumurtlamayi takibe alcam insallah.. yaninda folidoice folik asitte aliyorum..insallah hayirlisiyla olumlu olur ya..

Ben 1-2 ay önce kan değerlerime baktırmıştım tatlım bugün adetimin 33.günü ama gelen giden yok ben her ay adetten 3-5 gün önce hissederdim olacağımı ama şuan his yok dün idrar testim negatif çıktı şimdi hemen kan tahlili yaptırmak istemiyorum 1 hafta geçsin diyorum olmazsam artık yaptırırım o_O
Ahh canım o hisler yok mu
Benim de umudum kiriliyor yavaştan. Adet olucam gibi geliyor çünkü belirtiler azalmaya başladı . Üstüne bas ağrım dünden beri geçmedi. Bu benim rgl belirtimdir migren tutar 2 3 gün önce.
Yine de dua ediyorum. Rabbim gönlümuze göre versin inşallah

Back
X