Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Canim çok güzel şeyler yazmissin bende avulasyondan sonra heyecan yapmistim klasik agrim ve akintim var diye üstelik ovulasyon akintisini iki kez gördüm çift yumurtladim diye sevindim.ama şuan hic kendimi bebek var gibi hissetmiyordum ben hissediyorum çok zor olacak ugrastiracak bizi
Canm bnm yavrularimiz nazli olacak ikadar bak simdi bend ebu ay ilkkez ovu testi uyguladim biraz endiselerim oldu ve tahmn ettgim gbi yumrtlama oluyo bide su nedense hep umutduzfum hatta kac kere agladim ve ben hep ruyamda gruyorum bi ay oncesinden umudum yok diyorum ama icmden bi seste sakin yapma bnu kendine ya varsa diyo cnku bn hic anlamiyorum kalip kalmadigimi bizim once beynimizi hazirlamamiz lazim snra beden hazir oluyo zaten :-)

Benim de bat 8 nisan ama hic belirtim yok ondan sormak istedim :KK43:
Daha belirti için çokk erken ama canım yumurtlama oluyor 6 günde anca döllenip rahme yerleşiyormuş ondan sonra vücut yavaş yavaş hcg üretmeye başlıyormuş belirtiler anca o zaman ortaya çıkıyor adete yakın bi dönemde yani umudunu kaybetme sakın :)

Sanada çok geçmiş olsun canim.zar olayini ilk defa duyuyorum bat nezaman umarim mutlu haberleri alirsin
Ya bat 3 nisan da bu zar dedigim tuhaf bisi ya parca parca minnacik gene bi kez geldi iliskiden drt saay sonra ve bu ilkkez basima geldi normalde ilk dsuktede adete yakin iliski olirdu kiyasaldada ama byle bisi olmadi ya var dusecek yine yada yerlesiyo bilmeyorum bu sabah ta acayip mide bulantisi oldu halen var baska bisi bliryi yok ama bn inaniuorum bu ay olmasa bidahakine olack

Bende umutsuz vakayim canim hic belirti yok ve bu ay beklemiyorum artik
Valla oyle ama bi yandan da diyorum kotu dusunmiyim vücuduma negatif etkiler etmesin iyi düşünmeye calisiyorum kendi çapımda ama belirti de olmayınca otomatikman kotu dusunuyorum :( aynen bende senin gibi ki seye düşündüğümuzu söylemiyorum cunku mahalle baskısı olmasın diye :( Rabbim Yardımcımız olsun...

Kizlar ayrica bn erken gebelik testlerine yada adet oncesi normal trstlere inanmiyorum bnde oyle gecen ay on gun gecikmeyle kanaama oldu en iyisi adet ve gectikten snrayi degerlendrmek test yapmak en hayirlisi bu bizim icin cok hayal kirikligi yasadim

Ya bat 3 nisan da bu zar dedigim tuhaf bisi ya parca parca minnacik gene bi kez geldi iliskiden drt saay sonra ve bu ilkkez basima geldi normalde ilk dsuktede adete yakin iliski olirdu kiyasaldada ama byle bisi olmadi ya var dusecek yine yada yerlesiyo bilmeyorum bu sabah ta acayip mide bulantisi oldu halen var baska bisi bliryi yok ama bn inaniuorum bu ay olmasa bidahakine olack

İnş.bebegin seninledir canim. Kendini yinede çok yorma bu süreçte.

Daha belirti için çokk erken ama canım yumurtlama oluyor 6 günde anca döllenip rahme yerleşiyormuş ondan sonra vücut yavaş yavaş hcg üretmeye başlıyormuş belirtiler anca o zaman ortaya çıkıyor adete yakın bi dönemde yani umudunu kaybetme sakın :)
İnsallah canim ya :((

Benim de bat 3 nisan ama adet sancılarım başladı bile bel ağrısı bir haftadır var zaten senin adet belirtin var mı canım

Valla oyle ama bi yandan da diyorum kotu dusunmiyim vücuduma negatif etkiler etmesin iyi düşünmeye calisiyorum kendi çapımda ama belirti de olmayınca otomatikman kotu dusunuyorum :KK43: aynen bende senin gibi ki seye düşündüğümuzu söylemiyorum cunku mahalle baskısı olmasın diye :KK43: Rabbim Yardımcımız olsun...

Amin canim ya.bitane olsun da diyorum sonraki allah kerim. Ama her istedigimiz o anda olmuyor. Bilmiyorum moralin çok bozuk esinle hic bisey paylasmiyorum kendi içimde savaş veriyorum olmamasinda korkuyorum. İki yil olacak evleneli. Herkes soruyor artik

Dinlen Can'ım kendini yorma o Zaman

Benim de bat 3 nisan ama adet sancılarım başladı bile bel ağrısı bir haftadır var zaten senin adet belirtin var mı canım
Benim yumurtlamadan beri acayip bel agrim var adet sancisini oniki gundur cekiyorum sanki heran adet olcakmis gibi ama tik yok bata var daha zaten ayni oluyo adet sancisiyla

Amin canim ya.bitane olsun da diyorum sonraki allah kerim. Ama her istedigimiz o anda olmuyor. Bilmiyorum moralin çok bozuk esinle hic bisey paylasmiyorum kendi içimde savaş veriyorum olmamasinda korkuyorum. İki yil olacak evleneli. Herkes soruyor artik
Aynen canım bende eşime belli etmiyorum bende agusots da 2 yilima gidecem evlilik de ... Zaman be kadar cabuk geçiyor. İnsallah yüce Allahım beklediğimiz o guzel haberleri bize en kısa zamanda verir...

Aynen canım bende eşime belli etmiyorum bende agusots da 2 yilima gidecem evlilik de ... Zaman be kadar cabuk geçiyor. İnsallah yüce Allahım beklediğimiz o guzel haberleri bize en kısa zamanda verir...
Amin kizlar amin insaAllah bnmkide bi sene oldu iste hayirlisi :) pozitif dusunelim poozitiffff olsun

Benim yumurtlamadan beri acayip bel agrim var adet sancisini oniki gundur cekiyorum sanki heran adet olcakmis gibi ama tik yok bata var daha zaten ayni oluyo adet sancisiyla
Hayırlısı canım ya inşallah olur benim 2 gündür sancım var kramplar giriyor resmen karnıma kasıklarıma oldum diyorum gidiyorum bişi yok normalde sancı gelirdi hemen ardından da kanamam hayırlısı artık

Back
X