Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Yani namazdan sonra okuyup iki kere secdemi edicez doğrumu anlamışım kızlar
Meryem suresini okurken 58.ayetinin kenarında secde yapıyor. Oray'a geldiginde secde namazı kılman lazim. Google dan bakarsan secde namazı yazıyor. Daha sonra da kaldığın yerden devam ediyorsun canim. Allah kabul etsin

bana da sürekli soruyorlar
düşünmuyorum zor gelıyor dıyorum
gözleri pörtlemiş şekilde suratıma bakıyorlar
aaa bak biizm bi tanıdık vardı o da bastan hıc ıstemedı , snr senelerce ugrastılar olmadı dıyorlar
insanlar ne kadar düşüncesizler
bu kadar sürede olmadıgına göre bir sıkıntı var di mi , sormayın yahuuuuu.
eski işyerımde 7 sene beraber calıstıgım bı arkadasım vardı,
evlenelı 5 yıl olmustu ama cocukları yoktu, bir kere dahi sormadım ki ben o zaman bekardım.
olmadıgına göre vardır bı bıldıklerı

benım bir de kuzenım var ıkı tane kızı var ,
sürekli günne onun cocuklarının fotosu ıle uyanıyorum
whatsaptan hergun onlarca foto atıyor
bebegı yıkarken gıydırırken
sacını basını
yemek yerken vs vs
deli oluyorum ya ,ne kadar anlayıssız bebekle bozmus kafayı
süreklı bana senin nasıl bı r yapın var anne olmayı hıc mı ıstemıyorsun dıyoır
hıc tanımadıgım insanların doğum fotolarını yolluyor , napacaksam ben

süreklı kızlarını övüyor video yolluyor artık kriz gecırme asamasındayım
hadi sen ıstemıyorsun bebek , eşinde mi istemıyor dyo
evet eşim de ıstemıyor biz hayatımızı yasıyoruz dıyorum ben de :KK45::KK45::KK45:
böyle soranlar kesin içlerinden neler geciriyorlar ....gıcık oluyorum bu tiplere allah bizim dollerimizi bereketlendirsin inşallah gobuslerimiz bebek dolsun ...

böyle soranlar kesin içlerinden neler geciriyorlar ....gıcık oluyorum bu tiplere allah bizim dollerimizi bereketlendirsin inşallah gobuslerimiz bebek dolsun ...
:))
ben de Allah a hep Allahım şunlara inat bari lt bebğimiz olsun sen ne kadar üzüldüğümü görüyorsun dıye dua edıyorum

amin inş allah ısteyen herkese versın

kızlar ben bırsey sormak ıstıyorum
şimdi genelde hamıle olan arkadaslar hamıle olduklarını en az 6 haftalıkken falan öğrenıyor
bu durum nasıl oluyor
yumurtlama gununde bebegı tutturursak ve ilk adetımız de gecıkırse test yaparsak bebegı 15-20 gunlukken öğrenmıs olmamız gerekmıyor mu.
benım aklım bunu pek algılayamıyor:KK12:

Back
X