Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Kesinlikle! Zaten mahalle baskısı insanı daha da strese sokuyor. Daha ortada Bebek yok annem birsuru patik yelek ördü :KK45:

Ben kimseye söylemedim canim bebek düşündüğümüzü.beni daha çok strese sokacaklar her ay hastalandinmi niye olmuyor doktora git neden korundunuz.hic cekemem valla.benimkide oruyo valla bir hurç yapmisti en son gördüğümde:)

Ben kimseye söylemedim canim bebek düşündüğümüzü.beni daha çok strese sokacaklar her ay hastalandinmi niye olmuyor doktora git neden korundunuz.hic cekemem valla.benimkide oruyo valla bir hurç yapmisti en son gördüğümde:)
Haha :KK30: ya işte bütün bunları görünce dusununce insan ister istemez stres oluyor. Bende kimseye soylemedim. Ama herkes kendi çapında yorum yapıyor malesef. Bazıları diyor git tedavini yaptır. Bazıları çocuğun mu olmuyor gibisinden birsuru seyler duyuyorum cevreden :KK43:

Haha :KK30: ya işte bütün bunları görünce dusununce insan ister istemez stres oluyor. Bende kimseye soylemedim. Ama herkes kendi çapında yorum yapıyor malesef. Bazıları diyor git tedavini yaptır. Bazıları çocuğun mu olmuyor gibisinden birsuru seyler duyuyorum cevreden :KK43:
Ben milleti takmiyorum canım ne derlerse desinler ben kendim cook takmiyorum niye olmuyor diye sinsin eltimde dusuk yaptı o hemen hamile kaldı :(

Adetime 6 gün vardı yaptırdığından batma değilde cook sıvı ihtiyacı duyuyorum. Ve haliyle cook tuvalet gidiyorum.yemek asiri yiyorum canım herşeyden istiyor bel ağrısı adet bitimi uç gün çektim sükûr geçti. Kasıklarda batma şuan yok

Ben cuma günü kan testi yaptırdım0.07 çıktı ona da internette baktım negatifmis :KK43:
Canım senin ihtimalin düşük ama yine de belli olmaz çok kaptırma kendini sonra üzülüyor insan bende takıntılıyım cok kaptırıyorum kendimi ama bana kızıyor eşim oda üzülüyo ama benim gibi belli etmiyor herşey Allahtan inşallah sende vardır :)

Selam kizlar :KK3:
Incir kürü yapacaklar dikkatli olun prolaktini yükseltiyor.. Prolaktinde gebe kalmayi zorlastiriyor .. Hormon testi yaptirip prolaktininizi ögrenip öyle tuketin inciri havucu..
Folic asit kullaniyormusunuz ? Inofolic şaseyi tavsiye ederim icinde vitaminde var yumurtanin kalitesini arttiriyor..
Ovulasyon testi internette ucuz eczanede pahali internetten alabilirsiniz..
Son birsey daha ovulasyon gununuzu hesapladiktan sonra yaki kullanip belinizi sicak tutabilirsiniz yakiyla gebe kalan çok..
Hepinize iyi gecelerr:KK25:

Adetime 6 gün vardı yaptırdığından batma değilde cook sıvı ihtiyacı duyuyorum. Ve haliyle cook tuvalet gidiyorum.yemek asiri yiyorum canım herşeyden istiyor bel ağrısı adet bitimi uç gün çektim sükûr geçti. Kasıklarda batma şuan yok
Hayırlısı canım ya insallah da hamilesindir

Canım senin ihtimalin düşük ama yine de belli olmaz çok kaptırma kendini sonra üzülüyor insan bende takıntılıyım cok kaptırıyorum kendimi ama bana kızıyor eşim oda üzülüyo ama benim gibi belli etmiyor herşey Allahtan inşallah sende vardır :)
Yok.kaptirmiyorum.kendimi sadece adeti bekliyorum

Back
X