- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
Ben bu ay tam.teşekküllü yaptım ama olmadı![]()
Stresten canim çok takiyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu ay tam.teşekküllü yaptım ama olmadı![]()
Neden gidiyorsun canim?Perşembe günü doktora gideceğim inşallah guzel haberler aliriz
Kesinlikle! Zaten mahalle baskısı insanı daha da strese sokuyor. Daha ortada Bebek yok annem birsuru patik yelek ördü![]()
Ayy inş.güzel haberlerle donersin canim yaz bize mutlakaCumartesi günü adet olmam lazım kontrole gideceğim öyle çünkü adet bitimi İstanbul da olmayabilirim
Ama hiç umudum yoktu bu ayStresten canim çok takiyoruz
HahaBen kimseye söylemedim canim bebek düşündüğümüzü.beni daha çok strese sokacaklar her ay hastalandinmi niye olmuyor doktora git neden korundunuz.hic cekemem valla.benimkide oruyo valla bir hurç yapmisti en son gördüğümde:)
Yazarım.canım yıllık iznim başlıyor memleketime gideceğim esim ile o da işten çıkarıldı biraz kafa dagitalim onun içinde benim içinde iyi olurAyy inş.güzel haberlerle donersin canim yaz bize mutlaka
Ben milleti takmiyorum canım ne derlerse desinler ben kendim cook takmiyorum niye olmuyor diye sinsin eltimde dusuk yaptı o hemen hamile kaldıHahaya işte bütün bunları görünce dusununce insan ister istemez stres oluyor. Bende kimseye soylemedim. Ama herkes kendi çapında yorum yapıyor malesef. Bazıları diyor git tedavini yaptır. Bazıları çocuğun mu olmuyor gibisinden birsuru seyler duyuyorum cevreden
![]()
Hadi Bakalim hayırlısıyla guzel haberlerini bekliyoruz canim. Mutlaka yaz :)Yazarım.canım yıllık iznim başlıyor memleketime gideceğim esim ile o da işten çıkarıldı biraz kafa dagitalim onun içinde benim içinde iyi olur
Bide karsılastırmalar da çok oluyor işte çevrende herkes hamile falan insan üzülüyor isteBen milleti takmiyorum canım ne derlerse desinler ben kendim cook takmiyorum niye olmuyor diye sinsin eltimde dusuk yaptı o hemen hamile kaldı![]()
Der insallah ya :) test falan yaptın mu hic ?Yazarim inşallah canım birde doktor hamilesin diyor ne gülerim ama :) :) :)
Yani adetinden 1 gun once yaptın demi? Belki de geç Dollenmedir ya :) belirtilerin var mı? Kasıklarda batma özellikle?Ben cuma günü kan testi yaptırdım0.07 çıktı ona da internette baktım negatifmis![]()
Canım senin ihtimalin düşük ama yine de belli olmaz çok kaptırma kendini sonra üzülüyor insan bende takıntılıyım cok kaptırıyorum kendimi ama bana kızıyor eşim oda üzülüyo ama benim gibi belli etmiyor herşey Allahtan inşallah sende vardır :)Ben cuma günü kan testi yaptırdım0.07 çıktı ona da internette baktım negatifmis![]()
Hayırlısı canım ya insallah da hamilesindirAdetime 6 gün vardı yaptırdığından batma değilde cook sıvı ihtiyacı duyuyorum. Ve haliyle cook tuvalet gidiyorum.yemek asiri yiyorum canım herşeyden istiyor bel ağrısı adet bitimi uç gün çektim sükûr geçti. Kasıklarda batma şuan yok
Yok.kaptirmiyorum.kendimi sadece adeti bekliyorumCanım senin ihtimalin düşük ama yine de belli olmaz çok kaptırma kendini sonra üzülüyor insan bende takıntılıyım cok kaptırıyorum kendimi ama bana kızıyor eşim oda üzülüyo ama benim gibi belli etmiyor herşey Allahtan inşallah sende vardır :)