Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

YYarın test yapcam bakam bacim varsa silik de olsa çıkar yoksa kafayı boşaltım da adet bari oluym aman uf canım sıkıldı yine korkuym ya test yapmaya :KK43:
yarin canim :)
bak şimdi bcım geç döllenme olduysa hemen cıkmıyo bildreyim didim bacım tekrarlarsın adet olmazsan anlastık mı n:)

@Ecrin ensar bebek_elif tatlim naptin gittin mi bugün kana?
bacım size bişi dcem gleceniz şimdi bnm koca dünden beri içimden bi ses perşembe git diyo dedi kandil ya dedi hem nasılsa hasta da olmuyon testte cıktı içimden öyle geciyo perşembe gdelim kandil günü allahım bze gzel haberler almayı nasip etsin dyo bende kırmadım beklicem bi gün daha herif rahat ya kanda daha iyi değer çıkar bekle bi gn daha dedi napim bacum byle beklemekte zor ya bu sabh cok kötü oldu midem ya :(

bacım size bişi dcem gleceniz şimdi bnm koca dünden beri içimden bi ses perşembe git diyo dedi kandil ya dedi hem nasılsa hasta da olmuyon testte cıktı içimden öyle geciyo perşembe gdelim kandil günü allahım bze gzel haberler almayı nasip etsin dyo bende kırmadım beklicem bi gün daha herif rahat ya kanda daha iyi değer çıkar bekle bi gn daha dedi napim bacum byle beklemekte zor ya bu sabh cok kötü oldu midem ya :KK43:

Testte gördün ya canim en azindan hamile olduğunu biliyorsun bir gün daha bekle. Mide bulantin çok erken başladı ama. Bence doktora gittiğinde bebek 5 haftalık felan cikacak. Mide bulantisi için tuzlu kraker felan te canim mutfağa girme yemek yapma birkaç gün dinlen. Benimde uç günüm kaldi haa belirti yok bugün sari akinti bir defa yine geldi. Ama sümüksü değil normal akinti. Göğüs agrim kasik agrim yok :(

Testte gördün ya canim en azindan hamile olduğunu biliyorsun bir gün daha bekle. Mide bulantin çok erken başladı ama. Bence doktora gittiğinde bebek 5 haftalık felan cikacak. Mide bulantisi için tuzlu kraker felan te canim mutfağa girme yemek yapma birkaç gün dinlen. Benimde uç günüm kaldi haa belirti yok bugün sari akinti bir defa yine geldi. Ama sümüksü değil normal akinti. Göğüs agrim kasik agrim yok :KK43:
vallahi dün kuru fasulye yapıyodum yeminle midemi bi krıştırdı ki sorma ya ilkkez bni bu kadar kötü etti sogan kokusu üstelik bnm mde hassas braz sanıtrım ondan kaynaklanıyo sana gelince bazen bebkler sessiz sedasız yerlesirmiş bnm akıntım çamasırda kuruynca sertlesiyo oldugu bölge hergün çamasır degişmkten bıktım sarımsı geliyo bzende sulu geliyo farketmyoki göğüs agrısı bndede yok sadece ucu acıyo bde kaasınıyo arada kasık agrısı gecti batmalar oluyo arada öyle yni

Testte gördün ya canim en azindan hamile olduğunu biliyorsun bir gün daha bekle. Mide bulantin çok erken başladı ama. Bence doktora gittiğinde bebek 5 haftalık felan cikacak. Mide bulantisi için tuzlu kraker felan te canim mutfağa girme yemek yapma birkaç gün dinlen. Benimde uç günüm kaldi haa belirti yok bugün sari akinti bir defa yine geldi. Ama sümüksü değil normal akinti. Göğüs agrim kasik agrim yok :KK43:
ayrıca bacım umitsizliğe kapılma hemen rabbim buyuk sen içini ferah tut :)

Can'ım haklısın hayırlısı insallah en kısa zamanda Rabbim sana da nasip eder. Zaten cevrede böyle Bi psikolojik baskı olmasa inan bizler bu kadar stres yapmazdık bizde 5.ye hamile olurduk belkide. Rahat olmak lazim... (Diyorum ama kendim de fazla beceremiyorum) bat yaklaştıkça gerginlik artıyor karalar baglicaz sanki stresten :KK43:
doğru diyorsun katılıyorum canım hersey moral

İnş.vardır canim ya su uç gün gecseydi. Sende hafif şeyler yap canm mesela yogurt ye midene iyi gelir salata felan yap.inş.dediğin gibidir sessiz sedasiz geliyordur.
inşaAllah yanlız bni ilk düşükteki gibi grip yakaladı hayırlısı ya bakalım dün daha kötüydüm ama şimdi azda iyiyim hapşırık var suan sadece görümcemdeyim görümcem çalısıyo bnde kıyamıyorum ona yemek yapıyorıum bütün gün çalısıyo bari aksam glnce sıcakk yemek yesinler eniştem eşim ablam calısıyo biz bi haftalıgına burdayız malum bnm drum burda ondan yani ama ağır iş yapmıyorum :)

ecrin şuanda kasıklarında ağrı oluyor mu oluyorsa ağrıyı nerde tanımlıyorsun yada şu güne kadar neler yaşadın ovulasyon testi kullandın mı kullandıysan deneyimlerini paylaşırmısın ya valla herkeste farklı hepimizin beyni bizimle oyun oyunuyor belkide belirti diyede bişey var sonuçta
söyle ki benim bata 9 gün var göbek altında böle damar çekiyor gibi bişey oluyor ve sağ tarafım sol tarafıma göre sert böyle daha önce apandisit de olmuştum yani fizyolojik bi değişimde karın kasılırmış

ecrin şuanda kasıklarında ağrı oluyor mu oluyorsa ağrıyı nerde tanımlıyorsun yada şu güne kadar neler yaşadın ovulasyon testi kullandın mı kullandıysan deneyimlerini paylaşırmısın ya valla herkeste farklı hepimizin beyni bizimle oyun oyunuyor belkide belirti diyede bişey var sonuçta
söyle ki benim bata 9 gün var göbek altında böle damar çekiyor gibi bişey oluyor ve sağ tarafım sol tarafıma göre sert böyle daha önce apandisit de olmuştum yani fizyolojik bi değişimde karın kasılırmış
bakkkkkkkk o gbek altındaki bndede olmuştu damar seyirmesi gbi cabalıyo ya hani öyle olmuştu bkini bölgesi şişmişti gbek altında yumruk gbi yerde sertlik ve şişlik vardı bidebenm ovu testi kullndım yumurtlmadan bi gün önce bel agrısı oldu ve halen daha var hiç gecmedi kasıklarımdada son zamanlarda batmalr oldu saga sola dnerlen bazen adım atarken fln bn öylesin ovu testi denedim bu ay olmazsa önmüzdeki ay dnlnicem dedim göğüs uclarında acıma ve kasınma baladı oda adete 2 kala brde adete dört kala ilk kez oldu ama ilişkiden 4 saat snra gece peceteye minnacık mınnacık zar parcası geldi drt tane ve pembe renkteydi pesindende pembe sulu bi akıntı geldii ıkı kez oldu bu o gece daha bişi olmadı nrmalde adete1 klada ilişki olsa byle bişi olmazdı ilkkez oldu bu anladım zaten test yaptım o sabah bişi çıkmadı bnde bekkledim ve adet bgün gecti sabah ilk idrarla yaptım slik çizgiyi grdüm daha kan vermedim yarın kandil oldu için eşim yarın verirsin dedi aklına takılan olursa gene yazarım balım :)

Back
X