Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Herşeyden vardır bi Hayır canım kendini kısıtlama sabret sabri sonu selametttir dua et dua etmekten sabretten vazgeçme canım hem hiç bir belirti yasamayanlarda var bunuda unutma bekle allahım gönlüne göre versin

Gün saymaktan Yoruldum artik 2 günüm kaldi kesin hasta olacagim. Hic belirtim yok eğer bu ayda adet olursam siteye girmeyecegim düşün düşün catlayacagim kizlar...
Aynen bende senin gibi düşündüm siteye girip orayı burayı araştırıp kendimi baskiliyorum diye ama burdan başka yerde de seni kimse anlamıyor
Herkes çok takiyorsun
Ole bi belirti olmaz sallama
Olsada 2 ayda ancak anlarsın
Aslında en yakın arkadaşların bile senin ne Psikolojiye girdiğini anlamıyor çünkü ya bebekleri var yada Bekarlar o yüzden seninle aynı duyguları paylaşan insanlarla birlikte olmak istiyorsun bu nedenle sen bıraktım desen bile burası bi şekilde içini döktüğü rahatladigin bi yer bana göre yoksa geçen ay bende girmicem artık dedim ama psikolojik olarak etrafta bi destek görmedim ne zaman bişey sorsam ohooo daha bar sen kuruyorsun oluyorlar kurmak bile bence insanın umudunu hayallerini yeşil tutuyor

Gunaydin kizlar bende hala tik yok 2 gun gecti adetim pembe lekelenme disinda bisey yok bisey dicem birde ben turk kahvesi ve nescafeye bayilirim fakat su kac gundur agzima surmuyorm isyerinde hep yapar iceriz dun ablamiz yapmisti ya boyle gorunce hic icesim gelmedi ama bir yudum aldm doktum ben ki kahvesiz duramayin kadin artik agzina surmuyor Allah Allah sonra boyle seyler olunca da acaba mi diye dusunmeden edemiyorm cildiricam vallahi

He birde grip olmustum ve ihlamur iciyodm iyilestim cok sukur ama bol limonlu ihlamurdan vazgecemiyrm suan da da psikolojik dime boyle seyler bebek olsa hissederim dime hani bi bulanti bas donmesi felan dun kuzenimle konusurken dedi ki ben hic hamile oldugumu anlamadim esi bir gin pide yiyorms isyerinde ona foto atmis o da cabuk banada getir demis diyor ki o pide bana pasta gibi geldi deli gibi yedim sonra sanci girms bi ara demis bi test yapayim adetine 1 hafta varken pozitif cikms of dun aksam varya arkadaslar hungur hungur agladm suan da gozlerim sis ise nasil gidicm bilmem neyse ne yazdm sabah sabah

Sabah ilk ısrarla test yapmıştım ikiside pozitif çıktı eşime haberi verdim üç saat sonrada adet oldum çok kötü oldum testlerde garanti degil
Sende bendensin desene bacim sende bendensin gecen ayda bana aynisi oldu bu ayda bna aynisi oldu hala adet olmadim ama bakalim nasip iste

Gunaydin kizlar bende hala tik yok 2 gun gecti adetim pembe lekelenme disinda bisey yok bisey dicem birde ben turk kahvesi ve nescafeye bayilirim fakat su kac gundur agzima surmuyorm isyerinde hep yapar iceriz dun ablamiz yapmisti ya boyle gorunce hic icesim gelmedi ama bir yudum aldm doktum ben ki kahvesiz duramayin kadin artik agzina surmuyor Allah Allah sonra boyle seyler olunca da acaba mi diye dusunmeden edemiyorm cildiricam vallahi
Valla bacim bnndr su bi kac sabahtir acayip midrm bulaniyo gorumcem sen kiza ne bakiyon degerin artar yeni oldugu icin kanda cikmamistir degerin dusuk cikmasina bakma sen dedi ne bilim simdi sadece sol gogsumde bi acima kasinma sanvi var onun disinda basim dnuyo midemi sormayin agzimjnda tadi kacti iyice

He birde grip olmustum ve ihlamur iciyodm iyilestim cok sukur ama bol limonlu ihlamurdan vazgecemiyrm suan da da psikolojik dime boyle seyler bebek olsa hissederim dime hani bi bulanti bas donmesi felan dun kuzenimle konusurken dedi ki ben hic hamile oldugumu anlamadim esi bir gin pide yiyorms isyerinde ona foto atmis o da cabuk banada getir demis diyor ki o pide bana pasta gibi geldi deli gibi yedim sonra sanci girms bi ara demis bi test yapayim adetine 1 hafta varken pozitif cikms of dun aksam varya arkadaslar hungur hungur agladm suan da gozlerim sis ise nasil gidicm bilmem neyse ne yazdm sabah sabah
Olsun bacim biz dinleriz sikinti degil onemlibolan birbirimizi anlamamiz bazen insanlar belli etmemek icin uzuntusunu herseye gulup gecerler ama ne yazikki ben bunu bu ay yapamadim normalden daha cok canim yandi en iyisi zamana birakip sradanmis gibi davranmak ama bu seferde dis etkenler insani mahvediyo iki eltim hamile biri dgurcak oburide kan degeri dusmis 6 aylik hamile yukselmezse sonlandirilicakmis arkadaslarim akrabalarim bana sende hala bisi yokmu diyolar e napim kicimi mi yirtim olmuyosa olmuuo istr ne var simdi deger dusuk cikti kici korik bi asistan bana kimyasal olabilir deid ama ben inanmiyorum baska hastaneye gdecem nasilsa ben hasta olmicam bi kac gun zaten hicte olacakmisom gbi gelmiyo icimden bi ses var bebek dyo yeni olusuyo diyo ama nasip ya tutunaca varsa tutunir yoksada allah daha sagliklisini verir sabretmekten baska caremiz yok bazen ara ara kalbime agri giriyo kaldiramiyorum bazi seyleri ki burdaki arkadaslar ne kadar pozitif bi insan oldugumu biliyolar iki gunde mahvoldum ya

Aynen bende senin gibi düşündüm siteye girip orayı burayı araştırıp kendimi baskiliyorum diye ama burdan başka yerde de seni kimse anlamıyor
Herkes çok takiyorsun
Ole bi belirti olmaz sallama
Olsada 2 ayda ancak anlarsın
Aslında en yakın arkadaşların bile senin ne Psikolojiye girdiğini anlamıyor çünkü ya bebekleri var yada Bekarlar o yüzden seninle aynı duyguları paylaşan insanlarla birlikte olmak istiyorsun bu nedenle sen bıraktım desen bile burası bi şekilde içini döktüğü rahatladigin bi yer bana göre yoksa geçen ay bende girmicem artık dedim ama psikolojik olarak etrafta bi destek görmedim ne zaman bişey sorsam ohooo daha bar sen kuruyorsun oluyorlar kurmak bile bence insanın umudunu hayallerini yeşil tutuyor

Haklisin canim ama herkes ne kadar takarsan o kadar olmaz diyorlar takmayacagim diyorum ama buraya girip okuyunca yine ister istemez düşünüyorum. Yarin hastalanmam gerek kesin hamile değilim çünkü hissetmiyordum taktikca hastalugimda geçiliyor bu sefer daha çok umutlaniyorum. Gecen ay iki gün gecikti test yaptim cikmadi sabahina hastalandim. O kadar üzüldüm ki ağlamaktan kotu oldum ayni şeyleri tekrar tekrar yasamak istemiyorum.

Canim benim ya kiyamam moralini bozma hepimiz senle ayni durumdayiz bak benim kayinvalidemler bir hafta bizde kaldi sabah aksam bebek dedi. İster istemez kendini kotu hissediyorsun kendini yetersiz hissediyorsunuz. Ama boyle daha zorlastiriyoruz herşeyi en iyisi çevreye kulakları kapamak zor evet ama takmamaya calis benimnyarin hastalık günüm kesin hamile değilim hic birşey hissetmiyorum. Ve eminim bir kaç gün geç gelecek beni umutlandiracak ya ben bugünden sonra umursamicam ne zaman olursa artik.

Valla bacim bnndr su bi kac sabahtir acayip midrm bulaniyo gorumcem sen kiza ne bakiyon degerin artar yeni oldugu icin kanda cikmamistir degerin dusuk cikmasina bakma sen dedi ne bilim simdi sadece sol gogsumde bi acima kasinma sanvi var onun disinda basim dnuyo midemi sormayin agzimjnda tadi kacti iyice

Canim sen mutlaka bir hafta bekle mutlaka değerin artacaktır bak benim arkadasimin günü geçti testte cikmadi sonra çok düşüktü 3 felandi. 9 gün sonra değeri yükseldi o yüzden canini skma yükselir canim inş.

Hayırlı cumalar kızlar bugünde bolbol dua edelim insallah . Bu ay çok umutluyum ama arkadasların dedigi gibi oluruna birakmak lazim takinti yapinca olmuyor gercekten bebislerimiz cok bekletmez inş bizi :KK36:

Canim sen mutlaka bir hafta bekle mutlaka değerin artacaktır bak benim arkadasimin günü geçti testte cikmadi sonra çok düşüktü 3 felandi. 9 gün sonra değeri yükseldi o yüzden canini skma yükselir canim inş.
sağol cnm ya hala blirtiler hat safada varya anlatamam mide bulntısından yemek yiyemiyom kaç gndür sabahları mde bulntısıyla uyanıyrum 6. günüm bgün hala tık yok normal akıntım var yoğun mktarda

Back
X