Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Brnde olamadım testte yapmadım nabcami şaşırdım
İşin kötü tarafı tamam kabul ediyorum negatif olduğunu.. e günüm de geçti ve de bu 30 gün boyunca adetle birlikte ağrılarım da bitmedi bari adet olayım da biraz rahatlayayim.o da yok. Vallahi kafayı yicem ben de.

Aynı. Benim kazık agrilarim geçti göğüs çokagriyo bilmem nolur benim yyarın 28. Gun
İşin kötü tarafı tamam kabul ediyorum negatif olduğunu.. e günüm de geçti ve de bu 30 gün boyunca adetle birlikte ağrılarım da bitmedi bari adet olayım da biraz rahatlayayim.o da yok. Vallahi kafayı yicem ben de.

Ya testlere de güvenemiyosn ki bizi mj bulur hep böyle alavere dalavereli işler negatif pozitif oluyo pozitif negatif ne ay bu

Ya testlere de güvenemiyosn ki bizi mj bulur hep böyle alavere dalavereli işler negatif pozitif oluyo pozitif negatif ne ay bu
Aynen ya ben de sevmiyorum evde yapılan testleri ama mecburum zırt pırt doktora gidemiyorum her ay hamilelik sanıyorum hep boşa kürek çektiğim için gitmiyorum doktora falan. Bu ay idrar tahlilim vardı başka bir sebepten.yanlış hatırlamıyorsam 20.gün falandı. Doktor dedi ki idrarında kan var hafif adet olcaksiniz yakında bundan olabilir. Ben de içimde bir umut bu ay kesin bir şeyler olcak dedim 20.günde ne kanı falan diye bekledim sabırsızlıkla test yaptım 2 farklı gün ikisi de negatif. Nedense artık vücuduma dahi güvenmiyorum :(

zaman bu ara bana hiç geçmiyor bat daha 5 gün var sabırsızım çok. bat bitişinin 2. haftasını değerlendirebildim sadece olursa öyle olacak yoksada yok.acayip sivilcelerim çıkıyor bir insanın göz pınarına yakın yerde ve dudağında hiç olmıycak yerinde sivilce çıkar mı ya benim çıktı şaka gibi. rüyamda gördüğüm birşeyi anlatmak istiyorum 2 gün önceydi. dişlerim beyazlamıştı. nasıl oldu bu dedim gebesin ya ondan oldu dedi bir ses. kim olduğunu görmediğim biri dedi.hayır değilim dedim sadece. hiç hamileymişim gibide hissetmiyorum zaten.

çok teşekkür ederim inşallah hayırlara vesile olur. gebelik konusunda gerçekten bir umudum yok ama Allah isterse olmıycak şey yok. önceleri bayaz akıntım olurdu yumurtlama günümde ama bu ay çok daha farklı daha ıslak sanki ama mikrop kaptım belkide bilemiyorum ki hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

Back
X