Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Okadar uğraş caba kür
Yani görünce ağladım
Benimle evlenen herkes Bebek bekliyo bende yok doğal yollarla kür yaptım
Klomen kullandım çatlatma iğnesi de oldum ama olmadı
Demekki allah suan istemiyo.

Okadar uğraş caba kür
Yani görünce ağladım
Benimle evlenen herkes Bebek bekliyo bende yok doğal yollarla kür yaptım
Klomen kullandım çatlatma iğnesi de oldum ama olmadı
Demekki allah suan istemiyo.
Şu an seni çok iyi anlıyorum :( sen yinede güçlü görün ben bu arada çocuk düşündüğümüzü kimseye söylemedim çünkü herkes basar dedikoduyu kısır gelin diye :)

ben 7 aylık evliyim ilk günden beri istiyoruz....
doktorumu aradım 3.gnü gel dedi şimdi ovulasyaon takıbı yapıcaz tekrar ..bakalım gşdşp gştmemekte kararsızım
suan ruhen cok kötüyüm ::( :(

ben 7 aylık evliyim ilk günden beri istiyoruz....
doktorumu aradım 3.gnü gel dedi şimdi ovulasyaon takıbı yapıcaz tekrar ..bakalım gşdşp gştmemekte kararsızım
suan ruhen cok kötüyüm ::KK43: :KK43:
Bence git adetin 3.günü bazı testler yapacaktır sana geciktirme derim ben

gecen ayda gittimde 5.günü gitmiştim klomen verdi yumurtalar büyüdü
ve çatlatma iğnesi vurdu catlamıs da dedi
ama yine de olmadı
arkadasımda doktorunu deiştr bu ayda başka doktora görün diyo bilemedim :(

Kızlar reglim bugün bitti ama kasık ve belimde dürtüler devam ediyo reglimde normal yoğunlukta oldu böyle bişey yaşayan var mı?

Selam kızlarr , tüm yazışmaları heyecanla okudum desem yeridir :) bizde yaklaşık 9 aydır deniyoruz 2,5 yıldırda evliyim ama maalesef olmuyor yumurtlama takibi yaptırdım bir kaç ay ve hiç günü şaşmıyor ama bir şekilde olmuyor bat günüm yarın ama kasıklarımda pazartesiden beri ağrılar var bu ay ne yaptım diye sorarsanız maydaonz buharını uyguladım ve keçi boynuzu içtim her sabah bir kaşık bakalım yarın büyük gün :)
Merhaba ben bisey sormak istiyorum maydonoz buhari nasil oluyor

kızlar benimde buay adetim bi hafta gecikti fakat bi hafta sonra adet oldum şimdi ise üç gün oldu biteli ve hala bacak ve göğüslerim acıyo, adet olmama rağmen hamile olamam heralde yada oluyum ya çok istiyorumm

Merhaba ben bisey sormak istiyorum maydonoz buhari nasil oluyor
Adetin ilk defa 3 gün gecikti yarın test yapacağım çok heyecanliyim :( maydanoz buharını kısaca anlatayım canım yaklaşık 2 litre suyu kaynattim yarım demet maydanoz attım içine biraz daha kaynayınca alıp bi kovanın İcine döktüm belime havlu sarip kendimi yakmayacak kadar biraz oturdum sonra bk kaç gün sonra yumurtalama dönemlerine dikkat ederek denedik bide ay boyu keçi boynuzu özu içtim

Adetin ilk defa 3 gün gecikti yarın test yapacağım çok heyecanliyim :KK43: maydanoz buharını kısaca anlatayım canım yaklaşık 2 litre suyu kaynattim yarım demet maydanoz attım içine biraz daha kaynayınca alıp bi kovanın İcine döktüm belime havlu sarip kendimi yakmayacak kadar biraz oturdum sonra bk kaç gün sonra yumurtalama dönemlerine dikkat ederek denedik bide ay boyu keçi boynuzu özu içtim
Bu kur ne içindi tüpler açılsın diye mi yapılıyor du ?

Canim adet oldum yazmissin ovulasyonu yakaladim yazmissin galiba bu ay ovulasyonu yakaladim ama adet oldum mu demek istedin canini skma zamanini bekliyor demekki bak bende uç aydir yakaliyorum ama olmuyor demekki vardır bir hayir
Evet gülücügü görmüstük ama adet oldum bu ayyine gördük 10 gün var adetime

Back
X