Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Kizlar merhaba
Kimler mart ayinda çalışmalara devam edip nisan ayini heyecanla bekliyor?
Belirtilerimizi buradan paylasalim

Benim regli yeni bitti yeni bebek düşünmeye basladik 10 nisan bat..
Benim de bat 8 nisan. Ben bugun soğan kürüne başladım ekstra olarak. İnsallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder canım bana ve bütün bekleyenlere

Benim de bat 8 nisan. Ben bugun soğan kürüne başladım ekstra olarak. İnsallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder canım bana ve bütün bekleyenlere
Bende bu ay cok istiyenlerdenim çünki bu ay biz ovulasyonu yakaladık 1,2 nisan regl günüm bakalım nolcaksa

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 246
Nekadardir düşünüyorsunuz canim bebek? Bende bu ay hasta olirsm önce soğan sonra incir kuru deneyecegim bu arada adacayida içe bilirsin
1 senedir düsunuyorduk. Gecen sene yzın dış gebelik geçirdim. 4 ay korundum. Su anda 5-6 aydır istiyoruz. Hayırlısı insallah en kısa zamanda rabbşm saglıkla nasip eder cümlemize. Sen?

Ben gecen ay korunmaya biraktik ama bebek icin öyle bir cabamiz olmadi hastalandim bu ay biraz daha dikkatliyiz. Çok geçmiş olsun bu arada.
Cok tesekkur ederim canım. Hayırlısı ile insallah olur dizinde. Sen daha yenisin o Zaman ;) insallah nisan ayı uğurlu gelir hepimize

Ada çayı neye iyi geliyor
Hormonlari duzenliyormus canim bide adet düzensizliği olanlari düzene koyuyormus bide hamile kalmyi kolaylastiriyormus. Yumurtlamaya faydasi varmis.günde bir fincan en fazla iki fincan içmek gerekmiş.yumurtlama gününe kadar icebilirsin.normalde hamile kalanlara onerilmiyormus düşük yatirabilirmis adetin ilk gününden 12_13.güne kadar icebilirsin

Back
X