Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

İnş.canim bat ne zaman senin. Muhtemelen senle ben yakiniz.benim 10 nisan benimde gecen hafta bitti bu ay sıkı bir çalışma var

Evet canim seninle ayniyiz adet bittiginden beri iyi calisiyorz takvimim uygulamasini takip ediorm ben ona gore bugun yumurtlama gunum dun aksam ovulasyn testi yaptm 2.cizgi silik cikti bu aksam yapicam bakalim 2 koyu pembeyi gorebilcem mi ya bide pek tutturamiyrm bu yumurtlama zamani mi iyi hesplayamiyrm galiba ne bileyim artik olursa Allahtan olmazsa yine Allahtan o ne derse o

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 8 aylık evliyiz ve hiç korunmadik hamile kalamadım doktora gittik prolaktin seviyem 29 cikti dostinex verdi 4 aydır kullanıyorum normale dondu ama hala hamile kalamadım geçen ay gittim progestan verdi bunu kullan dedi kullandim 3 gün sonra adet günüm inşallah adet olman ve bu hamile olduğumu öğrenirim.

Ne güzel anlatmışsın canım ya :) bişi sorcam pko olduğun nasıl belli oluyor ben kontrole gittim gebe kalmak istiyorum diye vajinal ultrason yaptı yumurtalıkların da sorun yok rahmin in durumu çok iyi hamile kalabilirsin dedi yolladı bişi olsa pko gibi çıkardı dimi
Canm şöyle anlatayım pkonun 5 çeşiti varmş. Kimisinin vajinal ultrasonda belli olurmus kimisinin hormon testlerinde, kimisinde sadece adet düzensizliği olurmus. Kimisinde prolaktin hormonu yuksek olurmuş göğüsten süt gelirmiş vs vs herkes de farklı olurmuş. Benm sadece adet duzensizligim ve vajinal ultrason da küçük küçük kistler var. Yani benm vajinal ultrasondan belli oluyor pko oldugum. İnşallah sende böyle birşey yoktur. Bence ne olur ne olmaz hormon testlerini yaptr.
Fsh
Lh
E2
Prolaktin bunun gbi testler mutlaka yaptr canım

Canm şöyle anlatayım pkonun 5 çeşiti varmş. Kimisinin vajinal ultrasonda belli olurmus kimisinin hormon testlerinde, kimisinde sadece adet düzensizliği olurmus. Kimisinde prolaktin hormonu yuksek olurmuş göğüsten süt gelirmiş vs vs herkes de farklı olurmuş. Benm sadece adet duzensizligim ve vajinal ultrason da küçük küçük kistler var. Yani benm vajinal ultrasondan belli oluyor pko oldugum. İnşallah sende böyle birşey yoktur. Bence ne olur ne olmaz hormon testlerini yaptr.
Fsh
Lh
E2
Sağol canım hiç bir şikayetim yok ama yinede yaptırayım

Benim süt ho
Fsh
Lh
E2
Benim süt hormonlarım fazla çalışıyormuş adetim çok düzenli sadece süt hormonu fazla çalışıyormuş süt falan gelmiyo ama

Slm kzlar bnde bu ay incir kuru havuç kuru balpolen arı sütü ve hayit otu kullanıyorum bugün adetim in 12 günü ve pko hastasıyım hafif den akıntı var ve hafif kasik ağrım var sizce yumurtluyor olabilirmiyim

Merhaba kızlar bende pkos var hamilelik için geçen ay soğan kürü yaptım.. Bu ay incir+havuç kürü yapıyorum.. İnşaallah Rabbim hayırlı evlatlarla yuvalarımızı taçlandırır dua ile ^-^

Back
X