Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

meraba ben de yeni katıldım bizde cocuk istyz ben bu ay karnımı bile cektirdim inş olu olmayan herkese rabbim nasip etsin :D

Biz de bu ay çalışıyoruz bakalım inşallah kırmızıları görmeyiz nisan ayında ve de sonraki 9 ay tabii. biz de bayağı sorunları gerimizde bıraktık çok şükür hiç düşünmek bile istemiyorum.Neyse.. Bu ay klomen kullandım 12. günümde 17.5 mm olmuştu ve tek yumurtam gelişmiş. Bugün 14. günüm. Doktorum çarşamba perşembe demişti ama çok korkuyorum çatlamaz yumurtam diye ya nerden anlıyoruz yumurtanın çatladığını lütfen yardım edin bana

Teşekkür ediyorum cevabınız için :) bugün yana yakıla ovulasyon testi aradım yurt dışındayım ben. Bütün eczaneler siparişle getiriyormuş normal zamanlarda ise ellerinde yokmuş. Yarın son bir yere bakıcam umarım vardır sipariş versem en erken cumartesi elime geçer o da çok geç olur :KK43:

Biz de bu ay çalışıyoruz bakalım inşallah kırmızıları görmeyiz nisan ayında ve de sonraki 9 ay tabii. biz de bayağı sorunları gerimizde bıraktık çok şükür hiç düşünmek bile istemiyorum.Neyse.. Bu ay klomen kullandım 12. günümde 17.5 mm olmuştu ve tek yumurtam gelişmiş. Bugün 14. günüm. Doktorum çarşamba perşembe demişti ama çok korkuyorum çatlamaz yumurtam diye ya nerden anlıyoruz yumurtanın çatladığını lütfen yardım edin bana
Canım yumurtan çatlıcağı zaman şeffaf yumurta akı kıvamında uzayan akıntı oluyor, kimisinde kasıklarda hafif batma acı, kimisinde kahverengi lekelenme oluyor. Fakat vücut ısısı düşüşe geçiyor ve vücut ısının düşüşe geçtiğini ancak ısı takibiyle farkedebilirsin. Eğer pco gibi bi problemin yoksa da ovulasyon testleri en iyi yöntem yumurta çatladığını anlamanın..

Geçen gün kuzenimin dediği aynen şöyle idi: bebek isteyeli 8 ay olmuştu. Benden aynı çamur gibi kahverengi bir kan geldi. Eşime dedim ki acaba hamile kaldım da düşük mü yapıyorum. O da saçmalama 8 aydır deniyoruz olmuyor işte dedi. Evde erken gebelik testi var. Gel deneyelim ne kaybedicez ki dedim yaptım testi. Vee ikinci çizgiyi gördük. Bütün gece uyuyamadık ertesi gün direkt hassas test aldık ve 1-2 haftalık gebelik sonucu çıktı..
Yani gerçekten adet gibi değilse ve de arkası gelmiyorsa kanamanın, mutlaka bi test yap derim ben :)

Merhaba kizlar Bende bu ay aşılama oldum cuma beta baktiricam ama umudum yok gibi sürekli negatif gordugum için sanırım ama bi sefer gerçekten çok uzulurum

Canım yumurtan çatlıcağı zaman şeffaf yumurta akı kıvamında uzayan akıntı oluyor, kimisinde kasıklarda hafif batma acı, kimisinde kahverengi lekelenme oluyor. Fakat vücut ısısı düşüşe geçiyor ve vücut ısının düşüşe geçtiğini ancak ısı takibiyle farkedebilirsin. Eğer pco gibi bi problemin yoksa da ovulasyon testleri en iyi yöntem yumurta çatladığını anlamanın..
Çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için:)
Evet öyle bir problemim var maalesef düzensiz adet görüyorum yani ortalama devresi 45 gün falan. Şu an ağrım da var sağ kasigimda. Isım da 36.4 civarında. O zaman ovulasyon testi bende işe yaramaz boşuna almayayım diyorsun:(

Back
X