Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Merhaba kizlar Bende bu ay aşılama oldum cuma beta baktiricam ama umudum yok gibi sürekli negatif gordugum için sanırım ama bi sefer gerçekten çok uzulurum
Olsun her şerde bir hayır vardır de ve pozitif ol gerçekten zor bir şey biliyorum hepimiz bu durumdayız ama umudunu yitirme ne olursa olsun. Hayat sürpriz yapmayı seviyor. :)

Çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için:)
:KK66:Evet öyle bir problemim var maalesef düzensiz adet görüyorum yani ortalama devresi 45 gün falan. Şu an ağrım da var sağ kasigimda. Isım da 36.4 civarında. O zaman ovulasyon testi bende işe yaramaz boşuna almayayım diyorsun:KK43:
Önemli değil kuzum ne demek ;) Canım lh değeri yüksek oluyor pco da biliyosun. Ovulasyon testleri de yumurtanın çatlıcağı zaman yükselen lh ı tespit edip bizi yumurta çatlıcak diye uyaran bir test. Bu nedenle ovulasyon testleri pco lularda ara ara koyu çizgiler verebiliyor bu da haliyle yanıltıyor. Ama ıso takibi ve akıntı takibi biraz daha garanti polikistikoverlilerde. Sen lh değerini hatırlıyor musun tatlım ?

Çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için:)
Evet öyle bir problemim var maalesef düzensiz adet görüyorum yani ortalama devresi 45 gün falan. Şu an ağrım da var sağ kasigimda. Isım da 36.4 civarında. O zaman ovulasyon testi bende işe yaramaz boşuna almayayım diyorsun:KK43:
Isı takibini de 1 ay boyunca her sabah yataktan kalkmadan dil altından yaparsan daha iyi sonuç alırsın canım. Ya internetten tablo yaparsın ya da kalem kağıt koyup başucuna hergün aynı saatte ölçüp not alırsın ;)

Önemli değil kuzum ne demek :KK66: Canım lh değeri yüksek oluyor pco da biliyosun. Ovulasyon testleri de yumurtanın çatlıcağı zaman yükselen lh ı tespit edip bizi yumurta çatlıcak diye uyaran bir test. Bu nedenle ovulasyon testleri pco lularda ara ara koyu çizgiler verebiliyor bu da haliyle yanıltıyor. Ama ıso takibi ve akıntı takibi biraz daha garanti polikistikoverlilerde. Sen lh değerini hatırlıyor musun tatlım ?
Maalesef hiçbir test sonucum bende değil. Doktorumda dosyamda. Hatta bu test hormon isimlerini falan sizlerden öğreniyorum. Pek bir şey konuşmuyor sadece kilo aldım 10 kilo fazlam var bu da tiroit bezinin az çalışmasına neden oluyor ve erkeklik hormonunu arttırıyor. Böylece bütün problem açıklanmış oluyor. İlaç verdi tedaviye başladık. Kilo vermek için de uğraştayım. Tiroit bezi az salgıladığı için kilo vermek de güç. Resmen kısır döngüde hissediyorum kendimi.

Maalesef hiçbir test sonucum bende değil. Doktorumda dosyamda. Hatta bu test hormon isimlerini falan sizlerden öğreniyorum. Pek bir şey konuşmuyor sadece kilo aldım 10 kilo fazlam var bu da tiroit bezinin az çalışmasına neden oluyor ve erkeklik hormonunu arttırıyor. Böylece bütün problem açıklanmış oluyor. İlaç verdi tedaviye başladık. Kilo vermek için de uğraştayım. Tiroit bezi az salgıladığı için kilo vermek de güç. Resmen kısır döngüde hissediyorum kendimi.
Bende de pco var hafif düzeyde ama pco olduğumu bilmek bile strese sokuyor beni. Haliyle stres bebeğin gelişine en büyük engellerden biri. Rabbime sığınıyorum ve hep dua ediyorum. Napalım kafadan atarsak bebiş konusunu koşa koşa gelcek mminnoşlarımız inşallahh :KK66: :KK66:

Ovulasyon dönemim bugün yarın. Ama iki günde bir ilişki için yarini bekliyorum. Bakalım..Hâlbuki şu ana kadar hiç de korunmadım ama olmadı. Kısmet değilmiş demek. İki gün önce yumurtam 17.5mm olmuştu ilaç işe yaramış dedi doktor 12.gün için iyi bir boyuta ulaşmış.ama ben catlamamasindan korkuyorum :110:

Ovulasyon dönemim bugün yarın. Ama iki günde bir ilişki için yarini bekliyorum. Bakalım..Hâlbuki şu ana kadar hiç de korunmadım ama olmadı. Kısmet değilmiş demek. İki gün önce yumurtam 17.5mm olmuştu ilaç işe yaramış dedi doktor 12.gün için iyi bir boyuta ulaşmış.ama ben catlamamasindan korkuyorum :110:
İçini ferah tut ve pozitif düşün ki güzel olsun tatlım. Şuan olmuyorsa elbette yaradan bizi daha iyisiyle mükafatlandıracak ve bizde o mucizeyi yaşayacağız inşallahh.. :anneadayı::KK49::KK37:

Adetim bittiginden beri esimle hic sekmeden her aksam 1 defa iliski halindeyiz iliski bitiminde de bacaklarimi havaya kaldiriyrm insallah yüzüm guler bu sefer yattigim yerden de surekli dua ediyrm gerckten cok ama cok istiyrm bir bebegim olsn sonra adet olunca buyuk husrana ugruyorm o gun benim icin zehir oluyor. Sonra esimde kiziyor bana

Önemli değil kuzum ne demek :KK66: Canım lh değeri yüksek oluyor pco da biliyosun. Ovulasyon testleri de yumurtanın çatlıcağı zaman yükselen lh ı tespit edip bizi yumurta çatlıcak diye uyaran bir test. Bu nedenle ovulasyon testleri pco lularda ara ara koyu çizgiler verebiliyor bu da haliyle yanıltıyor. Ama ıso takibi ve akıntı takibi biraz daha garanti polikistikoverlilerde. Sen lh değerini hatırlıyor musun tatlım ?
Kızlar bu ovulasyon testleri nasıl kullanılıyo gebelik testi gibi tek seferlikmi? Gerçi bu ay geçti eczanede bulamadım ama kullananlardan bilgi edinirsem internetten alırım

Mümkünse ilişkiden sonra bacaklarını kırıp sırt üstü yat bacaklarını kendine doğru çek yani. Eger mümkünse de ilişkiden sonra 1 saat hiç kalkma. Ve yumurtlama öncesi ilişkiye önem ver. Bir jinekoloğa muayene ol ve Allaha dua et :) inşallah bebeğin tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir şekilde gelir sana
çok teşekkür ediyorum inşallah bebişlerimizi bir an önce göbişimizde hissederiz:anneadayı:

Geçen gün kuzenimin dediği aynen şöyle idi: bebek isteyeli 8 ay olmuştu. Benden aynı çamur gibi kahverengi bir kan geldi. Eşime dedim ki acaba hamile kaldım da düşük mü yapıyorum. O da saçmalama 8 aydır deniyoruz olmuyor işte dedi. Evde erken gebelik testi var. Gel deneyelim ne kaybedicez ki dedim yaptım testi. Vee ikinci çizgiyi gördük. Bütün gece uyuyamadık ertesi gün direkt hassas test aldık ve 1-2 haftalık gebelik sonucu çıktı..
Yani gerçekten adet gibi değilse ve de arkası gelmiyorsa kanamanın, mutlaka bi test yap derim ben :)
Sabah kalktım devamı gelmemis ama gelir kesin hic umudum yok dün biraz fazla ayakta kaldım bir de adet dôngüsüne girdim ondan sanirim pazar gününe kadar olurum kesin.

Adetim bittiginden beri esimle hic sekmeden her aksam 1 defa iliski halindeyiz iliski bitiminde de bacaklarimi havaya kaldiriyrm insallah yüzüm guler bu sefer yattigim yerden de surekli dua ediyrm gerckten cok ama cok istiyrm bir bebegim olsn sonra adet olunca buyuk husrana ugruyorm o gun benim icin zehir oluyor. Sonra esimde kiziyor bana

Kendini bu kadar üzme canim zamanini bekliyordur.bir çok hamile kalamama sebebi zaten psikolojik bizde gün asiri birlikte oluyoruz. Hergun olmak sperm kalitesini dusuruyormus.kismet olursa olur olmazsa ne yapayim canim. Çok üstüne düşünce olmuyor.

Folic kullaniyorum ben bir buçuk ay old baslayali.incir kururnun ilk defa duyuyorum prolaktini yukselttigini.yakiyi duydum ama çok yakiyor dayanamzsin diyorlar. Senin varmi çocuğun?
Yok canim cocugum iki defa dusuk yaptim.. Dun itibariyla tedaviye tekrar basladim rahim filmiyle acilisi yaptik bakalim.. hayirlisi..

Hayirlisi canim.rahim filmi çok agri yapiyormus.dogrumu?
Kisiye göre degisiyor agrim oldu ama inanki 5sn kadar sonra gecti oda ilac verilirken ..
Cok korkarak gittim ama bu kadar mi dedim pisman oldum tedavinin ilk basinda yapmadigim icin..

ebeye cektirdim doktorlar yapamıyor onu kimisinin rahmi dönük yada beli gevsek oldugu için bebek tutunamıyormus bu yuzden karın yyada bel cektırmek gerekiyormus benm rahmim dnük degildi ama ben yinede karnımı cektrdim :) birde bol bol civan percemi içtim :)

Teşekkür ediyorum cevabınız için :) bugün yana yakıla ovulasyon testi aradım yurt dışındayım ben. Bütün eczaneler siparişle getiriyormuş normal zamanlarda ise ellerinde yokmuş. Yarın son bir yere bakıcam umarım vardır sipariş versem en erken cumartesi elime geçer o da çok geç olur :KK43:
sende o testi bekleme hergün yumurtlama gününmüş gibi hareket et stresten uzak dur ve bol bol dinlen ve basit bir tavsiye esinle brlikte olmadan önce sıcak bır dus al yumurtalar ve rahim sıcagı sevyr bu sayede spermler yumurtalara daha cabuk ilerliyor kımisi beraber olmadan önce maydonoz suyunun buharına oturuyrmus bunuda duydum ama daha denemedim :)

Back
X