Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Kızlar bu ovulasyon testleri nasıl kullanılıyo gebelik testi gibi tek seferlikmi? Gerçi bu ay geçti eczanede bulamadım ama kullananlardan bilgi edinirsem internetten alırım
Evet kuzum gebelik testi gibi tek kullanımlık. Ama sabah ilk idrarla yapılmıyor, testi yapmadan 2-3 saat öncesinde sıvı tüketimi kesiliyo ve pozitifi yani birbiriyle aynı koyuluktaki iki çizgiyi görüldüğünde yumurtanın çatlamasına 24-36 saat gibi bi süre kaldığı anlaşılıyor. Testi hergün aynı saatlerde uygulamak daha doğru sonuç veriyo. Fakat bu test yumurtann çatlaması ile artan lh hormonunun ölçümüne yönelik bir test olduğu için pco lularda ayda bikaç kez koyu çıkabiliyor çünkü pco luların LH seviyesi normalden biraz daha fazla çünkü.. Eğer pco nuz varsa bunu da göz önünde bulundurmanızı öneririm.

Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza yazdklarınızı okuyorum cok hosuma gidiyo herkes birbirine yardmcı oluyo.. bende 7 ay önce bi düsük gecirdim 4 ay korunduk 3 aydırda korunmuyoruz normalde hic adet gecikmem olmaz bu ay 6 gun geciktim gittim kan verdim bugun negatif cıktı moralim cok bozuldu stresten gecikmis olabilir mi acaba cok kafama takıyorum

Kızlar bende yarın doktora gideceğim.cumartesi günü adet günüm bakalım.nasip bu ay tam.teşekküllü herşeyi yaptim. Adete bir hafta kala test yaptırdım negatif di inşallah geç döllenme falan olur da hamile olurum kızlar birbirimize coook dual edelim Rabbim.hepimize nasip etsin

mrh.bende buraya yeni üye oldum insanların birbirine yardımcı olması çok hoşuma gitti .Bende 5 senelik evliyim 2 senedir bebek düşünüyoz .dr gidip geldim yapılan test ve çekilen filmlerde bir problem yok dendi.Şimdi arkadaş tavsiyesi ile dalga dalğıçoğlu hocama randevu aldım hayırlısı bakalım .Gidipte memnun kalanınız varmı .Bu arada soğun kürü yaptım 2 ay oldu

Kızlar bende yarın doktora gideceğim.cumartesi günü adet günüm bakalım.nasip bu ay tam.teşekküllü herşeyi yaptim. Adete bir hafta kala test yaptırdım negatif di inşallah geç döllenme falan olur da hamile olurum kızlar birbirimize coook dual edelim Rabbim.hepimize nasip etsin
İnşallah tutunmuştur bebişin tatlım :anneadayı::KK37:bize güzel haberlerle dönersin umarım hastaneden yarın :KK71: ne zamandır korunmuyorsunuz ?

Evet kuzum gebelik testi gibi tek kullanımlık. Ama sabah ilk idrarla yapılmıyor, testi yapmadan 2-3 saat öncesinde sıvı tüketimi kesiliyo ve pozitifi yani birbiriyle aynı koyuluktaki iki çizgiyi görüldüğünde yumurtanın çatlamasına 24-36 saat gibi bi süre kaldığı anlaşılıyor. Testi hergün aynı saatlerde uygulamak daha doğru sonuç veriyo. Fakat bu test yumurtann çatlaması ile artan lh hormonunun ölçümüne yönelik bir test olduğu için pco lularda ayda bikaç kez koyu çıkabiliyor çünkü pco luların LH seviyesi normalden biraz daha fazla çünkü.. Eğer pco nuz varsa bunu da göz önünde bulundurmanızı öneririm.
Canım benim çok güzel açıklamışsın çok teşekkürler ;) umarım gerek kalmaz bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum bat 6 inşallah tutmuştur, tutmadıysada diğer ay ovulasyon testi kullanırım :KK36:

Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza yazdklarınızı okuyorum cok hosuma gidiyo herkes birbirine yardmcı oluyo.. bende 7 ay önce bi düsük gecirdim 4 ay korunduk 3 aydırda korunmuyoruz normalde hic adet gecikmem olmaz bu ay 6 gun geciktim gittim kan verdim bugun negatif cıktı moralim cok bozuldu stresten gecikmis olabilir mi acaba cok kafama takıyorum

Öncelikle geçmiş olsun canim hic kafani takma.bir defa hamile kalmissin mutlaka olacaktır. Sadece biraz zamana ihtiyacin var .stres çok etkiliyo biraz oluruna birakmaya calis. Bende yeni düşünmeye basladim.bu uç günü değerlendirmemin lazim yumurtlamam olabilir. Hayirlisi olsun canm

Haklisin canim.bekle biraz.belirtin varmi nekadardir dusunuyorsunuz
Belirti yok ilginc olan adet belirtimde yok normalde kipirdanmalar olurdu kasiklarinda adet oncesi simdi hic bisi yok :/ 2 yildir evliyiz biz 1 yildir dusunuyoruz gecen ay hsg cektirdim temiz cikti doktor bisi bulamadi daha amh testide istedi bakalim sonuc kac cikicak

Ayyyy ben boyle konusuyorum bide hamileymisim ne sevirinirim yaaaa keske oyle olsaaaaa offf

mrh.bende buraya yeni üye oldum insanların birbirine yardımcı olması çok hoşuma gitti .Bende 5 senelik evliyim 2 senedir bebek düşünüyoz .dr gidip geldim yapılan test ve çekilen filmlerde bir problem yok dendi.Şimdi arkadaş tavsiyesi ile dalga dalğıçoğlu hocama randevu aldım hayırlısı bakalım .Gidipte memnun kalanınız varmı .Bu arada soğun kürü yaptım 2 ay oldu

Hoşgeldin canim. Sende ve eşinden promlem yoksa mutlaka olacaktır bebeğimiz.sadece dagru zamana ihtiyaciniz var.stres yapma gerçekten çok etkiliyor diyorlar.biraz rahat olmaya calis. Dusunmemeye calis.umarim doktorun en iyi şekilde yarsimci olur.yumurtlama günlerini hesapla yada ovulasyon testini dene canim.soğan kurune iyi diyorlar.arkasindanda incir kurunu yapmak gerekmiş.umarin en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin

Belirti yok ilginc olan adet belirtimde yok normalde kipirdanmalar olurdu kasiklarinda adet oncesi simdi hic bisi yok :/ 2 yildir evliyiz biz 1 yildir dusunuyoruz gecen ay hsg cektirdim temiz cikti doktor bisi bulamadi daha amh testide istedi bakalim sonuc kac cikicak

Ayyyy ben boyle konusuyorum bide hamileymisim ne sevirinirim yaaaa keske oyle olsaaaaa offf

Pozitif düşün canim herşeyin güzel olacagina inan. Bizler çok arastriyoruz üzerine çok dusuyoruz stres yapiyoruz oyuzden olmuyor.bende bu ay daha sakinin.ne zaman olursa modundayim kismetimizde varsa bir şekilde olur.inş.hamilesindir.birkaç gün sonra test yap istersen

Canim nazi insanlardinki testte çikmaya biliyormuş.hem günün daha geçmemiş umutsuzluğa kapilma sakin.adeti geçtikten bir hafta sonra ikinci çizgiyi görenleri biliyorum stres yapma güzel haberlerini bekliyoruz

Pozitif düşün canim herşeyin güzel olacagina inan. Bizler çok arastriyoruz üzerine çok dusuyoruz stres yapiyoruz oyuzden olmuyor.bende bu ay daha sakinin.ne zaman olursa modundayim kismetimizde varsa bir şekilde olur.inş.hamilesindir.birkaç gün sonra test yap istersen
Evet yaaa hep sters oluyorum insallah bu an yuzumuz guler hepimizin hayirlisiylar ben simdi neyim var onuda bilmiyorum doktor bisi yok gibi gorunuyo dedi amh istedigine gore yumurtaliklardan supheleniyor

3-4 gun daha gecirikirse test yapicam heycanlandim simdiiii normalde dusunmemeye calisiyordum i:KK76:

Canım benim çok güzel açıklamışsın çok teşekkürler :KK66: umarım gerek kalmaz bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum bat 6 inşallah tutmuştur, tutmadıysada diğer ay ovulasyon testi kullanırım :KK36:
İnşallah gerek kalmadan testlere tutunur bebişin sana kuzum.. ne zamandır denyosunuz tatlım ??

Merhaba kızlar bende 2.5 yıllık evliyim yaklaşık 10 aydır deniyoruz kasımdan beri ovulasyon testi yapıyorum bu ay soğan kurune başladım bakalım ne olacak. İnşallah hamile kalırız çok beklemeden

Yaklaşık 2 yıldır istiyoruz bi türlü tutturamadık :KK66: doktor sorun yok dedi taktir Allahın bekliyorum nasip nezamansa artık, sen canım?
Canım biz de 5 aydır istiyoruz. Bakalım ya vakti zamanı var demekki bizim için anneliğe. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip eder inşallahh meleğimize kavuşmayı ;)

Back
X