Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Merhaba kızlar bende 2.5 yıllık evliyim yaklaşık 10 aydır deniyoruz kasımdan beri ovulasyon testi yapıyorum bu ay soğan kurune başladım bakalım ne olacak. İnşallah hamile kalırız çok beklemeden
Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla bebişlerimizi bize nasip etsin inşallahh ;)

Merhaba kızlar bende 2.5 yıllık evliyim yaklaşık 10 aydır deniyoruz kasımdan beri ovulasyon testi yapıyorum bu ay soğan kurune başladım bakalım ne olacak. İnşallah hamile kalırız çok beklemeden
Ayni bende senin gibiyim 9 aydir bekliyoruz

Hoşgeldin canim. Sende ve eşinden promlem yoksa mutlaka olacaktır bebeğimiz.sadece dagru zamana ihtiyaciniz var.stres yapma gerçekten çok etkiliyor diyorlar.biraz rahat olmaya calis. Dusunmemeye calis.umari
Hoşgeldin canim. Sende ve eşinden promlem yoksa mutlaka olacaktır bebeğimiz.sadece dagru zamana ihtiyaciniz var.stres yapma gerçekten çok etkiliyor diyorlar.biraz rahat olmaya calis. Dusunmemeye calis.umarim doktorun en iyi şekilde yarsimci olur.yumurtlama günlerini hesapla yada ovulasyon testini dene canim.soğan kurune iyi diyorlar.arkasindanda incir kurunu yapmak gerekmiş.umarin en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin
tşk ederim esin hanım .soğan kürünü 2 ay oldu yapalı incir kürünü hiç denemedim .Ovülasyon testini de denedim adet bitimininden sonraki 15 güne denk geliyor .

bu ay başladık çalışmalara ilk ay tutarsa büyük sürpriz olacak bize ovulasyon testi kullandım hayırlısı artık bakalım bat 3 nisan heyecan büyük ama kimseye belli etmiyorum :)
merhaba ovulasyon test markası nedir
yada en iyisdi hangisi yazar mısnız
nasıl kullanılıyır

Doktora gittin mi herhangi bir test için
4 ay once gittim yumurtaliklarimda rahmimde bi sorun yok temiz dedi doktor.1 sene dolmadigi icin olmamasi normal simdilik tahlillere falan gerek yok dedi.folic asit verdi gonderdi.ama hala ortada bebek yok.adetlerimde duzensizlesti stresten kafaya takmaktan.yakinda gidicem doktora asilama yaptirmayi dusunuyorum.sen tedavi goruyomusun

n11 den getirtin çokdah uygun fiyata eczanede çok pahalı
Benim bu ay ovulasyon testi icin gecti artik. Bende bu ay soğan kürü uyguluyorum. Bugun 4.günüm. 11 gun daha yapmam lazim. İnsallah Rabbim şifa eder ve saglıkla hamile kalırım. Eger olmazsa da nasip Tabiki.. O zaman ovulasyon testi alirim n11 de satıldığını hic bilmiyordum :) sen deneyip tutturdun mu yoksa :)

n11 den getirtin çokdah uygun fiyata eczanede çok pahalı
Benim bu ay ovulasyon testi icin gecti artik. Bende bu ay soğan kürü uyguluyorum. Bugun 4.günüm. 11 gun daha yapmam lazim. İnsallah Rabbim şifa eder ve saglıkla hamile kalırım. Eger olmazsa da nasip Tabiki.. O zaman ovulasyon testi alirim n11 de satıldığını hic bilmiyordum :) sen deneyip tutturdun mu yoksa :)

4 ay once gittim yumurtaliklarimda rahmimde bi sorun yok temiz dedi doktor.1 sene dolmadigi icin olmamasi normal simdilik tahlillere falan gerek yok dedi.folic asit verdi gonderdi.ama hala ortada bebek yok.adetlerimde duzensizlesti stresten kafaya takmaktan.yakinda gidicem doktora asilama yaptirmayi dusunuyorum.sen tedavi goruyomusun
Bende kan testlerimi yaptırdım sıkıntı yok alttan muayene oldum bisey demedi Dr tüpler açık mı diye gidecem mayıs gibi 1 yıl o zaman dolacak temmuzdan beri folik asit kullanıyorum bende. Kafayı takmamam lazimmis benim de adet ler bazen erken bazen geç geliyor stresten hayırlısı bakalım. Soğan kuru kullanıyor um bu ay temizleniyor içim sanki leke geliyor kahverengi inşallah tüpe baktirmaya gerek kalmadan hamile kalirim

merhaba ovulasyon test markası nedir
yada en iyisdi hangisi yazar mısnız
nasıl kullanılıyır

canım ben laboqıck aldım çok memnun kaldım kaset tipi sabah 10 ve 11 ile akşam 6 ile 7 en sağlıklı test zamanları ben öyle yaptım sabah ilk idrarını yaptıktan sonra 3 yada 4 saat sıvı alma ikinci idrarınla testi uygula ilk 5 ila 10 dakika arasındaki sonuç önemli ben garanti olsun diye adetim biter btimez başladım önce sadece sabahları yaptım sonra sabah akşam ama senin adetin düzenliyse 10, günü gibi başlayıp günde iki kere yaparsın çift çizgi çıkması lazım t deki çizgi c den koyu olduğunda pozitif oluyor o günü ve silikleşene kadar değerlendirmelisin silikleştiğinde yumurtan çatlamış demek oluyor o geceyi de değerlendirirsen iyi olur bazen 1 günde çatlıyor bazen 3 günde kişiye göre değişiyor benim 2 günde çatladı umarım yardımcı olabilmişimdir ;)

Canim bende geç kaldigimi düşündüm.dünü değerlendiremediği için uzuluyordum.eşim şehir disindaydi. Önerinin dikkate alacagim.umarim bu ay olur tesk.ediyorum
Yok tatlım zaten yumurta 24 saat canlı kalabiliyor. Ayrıca o akıntıdan 1 veya 2 gün sonra yumurtan döllenmeye hazır oluyor. Bu neden akıntıyı ilk gördüğün gün de dahil 3 gün birliktelik gebelik şansını artırır tabiki herhangi bi sıkıntınız yoksa. İnşallah bu ay bebeğin seninle olur :anneadayı::KK49:

Yok tatlım zaten yumurta 24 saat canlı kalabiliyor. Ayrıca o akıntıdan 1 veya 2 gün sonra yumurtan döllenmeye hazır oluyor. Bu neden akıntıyı ilk gördüğün gün de dahil 3 gün birliktelik gebelik şansını artırır tabiki herhangi bi sıkıntınız yoksa. İnşallah bu ay bebeğin seninle olur :anneadayı::KK49:

İçimi rahatlattin canim tesk. Ediyorum onerini mutlaka uygulayacagim

Back
X