Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Canım bende 5 aylık evliyim 2. Aydan itibaren korunmuyoruz. Ama bebek olmadı. Sonra tahlil yaptırdın ve prolaktin hormonum 35 çıktı. Bu da hamile kalmaya Engel miş. Dostinex kullandım ve inşaallah bu ay hamile kalırım. Bence bi tahlil yaptır canım.
Anladım canım ben de geçen ay hamile olmadığımı bilerek gebelik testi yaptırdm prolaktin değerleri de vardı ordaki değerlerde uygunsuzluk yoktu sadece d vitamınim eksik çıktı bi de ferritin değerim eksik çıktı doktor dahiliye ye yönlendirdi o da ilaç verdi ama gebeliğe emgel değil dedi diğer değerlerim de normal :(

Canım ilişkiyi bitirmek derken ne demek istedin :-)
Önemli olan yumurtlama gününde de ilişki olması, kimisi gün aşırı ilişki olmalı diyor kimi araştırmalar ise hergün olduğunda hücrelerin daha sağlıklı, canlı ve hareketli olduğunu söylüyor..
Diğer günlerde istediğin gibi rahat olabilirsin :-)
Kafanı takıp canını sıkma
Sadece Bebek için ilişki olmasın yeter :-)
Rabbim verir elbet :-)
Olumlu düşünelim
Teşekkür ederim canım demek istediğim olası bebek durumunda bebeğe zarar verir o yüzden son 4 gün ilişki olmasın diye bi yerde okumuştum sanki de o yüzden sorüm dedim canım

Anladım canım ben de geçen ay hamile olmadığımı bilerek gebelik testi yaptırdm prolaktin değerleri de vardı ordaki değerlerde uygunsuzluk yoktu sadece d vitamınim eksik çıktı bi de ferritin değerim eksik çıktı doktor dahiliye ye yönlendirdi o da ilaç verdi ama gebeliğe emgel değil dedi diğer değerlerim de normal :KK43:
Anladım canım inşaallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz

Bende oyle yapicam galiba tek seferde..cok soru soruyorum ama adetin bitiminden kac gun sonra baslaniyo bu kure..
Ben adet bittikten 5 gün sonra başladım 7 gün sonra veya 7 gün içinde yazıyor okuduğum yerlerde çok önemli değil bence adet bitince başla bir hafta içinde yeter bence

Ben adet bittikten 5 gün sonra başladım 7 gün sonra veya 7 gün içinde yazıyor okuduğum yerlerde çok önemli değil bence adet bitince başla bir hafta içinde yeter bence
Him tmm canim saolasin.sogan kurunden sonra incir kurunu yapmayi dusunuyorumm.hamile kalmak isteyenlere faydasi oluyomus bayagi..

Him tmm canim saolasin.sogan kurunden sonra incir kurunu yapmayi dusunuyorumm.hamile kalmak isteyenlere faydasi oluyomus bayagi..
Evet canım incir yumurta kalitesini artırmak için adetin 4. Günü başlanıyor 5. Gününden sonra incir+havuç kürü uygulanıyor buda yunurtayı çatlatmak için yani toplam 21 gün sürmesi gerekiyor.. 7 gün ara sonra tekrar 21 gün :-)

Ben de 6.5 aylık evliyim. 2.aydan itibaren korunmuyoruz. Tiroid hastasıyım ilaç kullanıyorum değerim fazla düşmüş doktor tsh dışında bi engel yok dedi. Bakalım kısmet. Bat 4 Nisan beklemedeyim

Adet düzensizliği olan birinde Klomenden sonra hamilelik oluşmazsa adet yine gecikir mi yoksa o aya mahsus 28 gününü tamamlar mı?

Evet canım incir yumurta kalitesini artırmak için adetin 4. Günü başlanıyor 5. Gününden sonra incir+havuç kürü uygulanıyor buda yunurtayı çatlatmak için yani toplam 21 gün sürmesi gerekiyor.. 7 gün ara sonra tekrar 21 gün :-)
Canım bugün saraçoğlunun bi videosunu izledim orda saraçoğlu sebebsiz infertilite ile karşılaşmıssanız 15 gün incir kürü yapın daha sonra ara verin sogan kürüne geçin diyordu 15 günde sogan kürü yapın diyor sorunun nerde oldugunu bilmediginiz için diye kafam karıstı şimdi bende incir kürüne başladım sadece incir kürünü yapıyordum havucsuz link atabilirim isterseniz

image.webp
Canım bugün saraçoğlunun bi videosunu izledim orda saraçoğlu sebebsiz infertilite ile karşılaşmıssanız 15 gün incir kürü yapın daha sonra ara verin sogan kürüne geçin diyordu 15 günde sogan kürü yapın diyor sorunun nerde oldugunu bilmediginiz için diye kafam karıstı şimdi bende incir kürüne başladım sadece incir kürünü yapıyordum havucsuz link atabilirim isterseniz

Tatlım
bende aynı şekilde kendisinden dinledim,
İncir kaliteyi artırır çatlaması içim sonra havucu da ekleyin dedi :-)
Valla şifa bulalım bebişlerimize kavuşalım da sonunda önemli olan o :-) :-)

Bende PCOS var geçen ay 15 gün soğan kürü yaptım şimdi incir+havuç kürü yapıyorum :-) 21 gün olacak oda :-P

Back
X