Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Canım o akıntı bikaç gün gelebilir. Zaten akıntıyı gördükten 1 veya 2 gün sonra yumurtan çatlıyor. O nedenle çatlama akıntısıdır. Hamilelik belirtisi akıntı bu kadar erken olmaz diye biliyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir..

İlk defa bu akintiyi iki defa gördüm canim iki senelik evliyim. Muhtemelen çift yumurtladim bu ay en iyisi değerlendirmek:))

Kızlar bana yardım eder misiniz benim dün adet günumde ve ben olmadım adet belirtisi de yok kaşık ağrısı karın ağrısı gibi ama sadece böyle ıslaklık hissediyorum.kesin oldum.diyorum ama yokyok ben olsun istiyorum.ama olmuyor sezce neden

Kızlar bana yardım eder misiniz benim dün adet günumde ve ben olmadım adet belirtisi de yok kaşık ağrısı karın ağrısı gibi ama sadece böyle ıslaklık hissediyorum.kesin oldum.diyorum ama yokyok ben olsun istiyorum.ama olmuyor sezce neden
Tatşım bi gebelik testi yap sevindir bizi güzel sonuçlarla ;)

Canim iki gün daha bekle öyle yap testi. Çünkü insan umutlaniyo.adet gününe yakin akinti artiyo bende öyle oluyor. O yüzden iki uç gün bekle öyle yap testi.bide daha önceleri hic gecikme yasiyormuydun?

Kizlar bir sorunum var??

İki gün önce yumurta beyazi kivaminda akintim olustu .yumurtlama tarihimdi degerlendirdik. Dun hafif bir akintim oldu normal olanlardan.ama bugün o yumurta beyazi akintim yoğun olarak yine geldi. Sizce nedendir? Acaba çift mi yumurtladim.yoksa yumurtlama dönemimde yani iki gün önce birlikte olmuştuk. Hamilelik belirtisimi kafam çok karisti. Bugünü degerlendirsem mi?
canım bazen çift yumurtlayabiliyor insan inşallah hayırlı haberler alırsıniz...

2 yıldır her ay bebek icin çalışmalar yapıyoruz inşallah bu yil bize bekledigimiz mucizeyi verir allah.... allah kimsenin kucağıni boş birakmasin....

Amin canim inş.doktora gorundunuz mu? Sorun yoksa mutlaka olacaktır stres yapma ve gün asiri birlikte olun adet gününe kadar. Adetine bir gün kala bile gebelik sansimiz var moralini bozma sakin

kızlar iki aydir yumurtlama günümde akintimda cok az kahverengi leke oluyor bu yumurtlamanin nişanı diye duydum bilgisi olan varmi?? basna gelen var mi .

Mrb kızlar ben ocakta düşük yaptim kurtaj oldum 6+5 ken.. Bu ay denedik tekrar çok umutluydum çünkü daha oncekinde çok rahat hamile kalmistim yine kalirim diye düşündüm reglime 5 gün kala kanamam basladi adet oldum acaba kurtajdan dolayi mi böyle oldu anlamadim başına böyle birşey gelen var mi? :KK43:
Ben de ekimde düşük.yaptım canım sadece bir ay bekledim ve senin gibi devam ettim ama bir
Canim iki gün daha bekle öyle yap testi. Çünkü insan umutlaniyo.adet gününe yakin akinti artiyo bende öyle oluyor. O yüzden iki uç gün bekle öyle yap testi.bide daha önceleri hic gecikme yasiyormuydun?
Yaşıyordum ama ben cuma günü doktora gittim gebelik gözükmüyor dedi

Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin. Peki bi sorun var mı gittiniz mi doktora ?
tüm kalbimle amiiiinnnnnn allah hayirli döller versin bize :-) ;-) doktora gittik canim esimde hareket azlığı vardı ve varikosel vardi gectigimiz yaz ameliyat oldu dr.lar 1 yil içinde olmazsa asilamaya tüp bebege baslariz dedi...inşallah gerek kalmadan olur o surecler yipratici ve daha cok stresli...

Back
X