Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Ya ben bisey sorcam bakin takmicam diyorum yok anam ya olmuyor smdi adetime 8 9 gun var ama goguslerim cok aciyor taş gibi oldular siz boyle akinti felan yazionuz bende de var ve idrarim da da bariz gorunuyor of şu adet zamani yaklasinca cildiriyorm ya gercktn 4 ay oncesine kdar ne kadr rahattm vallahi korunuyordk ya bazen de kaciodu ama hic bisey olmadi smdi yataktn kalkmiyrm bacaklarimi deli gibi havaya kaldiriyrm oooff Allahim ne olur lutfen
Sakın test yapma moralin bozulur benim 5 günüm var dayanamadım test yaptım negatif ve ümidim kırıldı. Belki varsa bile yok olarak çıkıp moral bozuluyor. Benim de su gibi akıntım ve alt karnımda ara ara ağrılarım oluyor

Sakın test yapma moralin bozulur benim 5 günüm var dayanamadım test yaptım negatif ve ümidim kırıldı. Belki varsa bile yok olarak çıkıp moral bozuluyor. Benim de su gibi akıntım ve alt karnımda ara ara ağrılarım oluyor

Yoook test yok adet gecrse o zamn yapicam sartladm bu sefer kendimi

bence de moralini bozma olmasa çalışmaya devam ama belirtiler iyi yönde hayırlısı

bu yumurtlama dönemini biz anlayabiliyormuyuz.
Yoook test yok adet gecrse o zamn yapicam sartladm bu sefer kendimi
Bısey sora bılrmyım benım ovılasyon donemı 23 28 marrtı suanda adet sancısı gıbı karnm agrıo yerlesyomudr rahıme adetm 11 fln cunku bu arada ıdrar tesı 15 gun sına olyomus ozmn bebek 2 hafra olyomys bence ılşkınden bbır hafta gdctyse kan testıyaptr kanda cıkyomus

Yumurtlama dönemin yeni başlıyor olmalı. Hadi hayırlısı :)
Ovülasyon yaptim ben canın adetten hemen snr basladım
Pzt günü testte cıft çizgi cıktı
O gun calısma yaptık
Çift çizgiden evvel bi kac gün ikinci cizgi hep silik cıktı

Çift cızgıden bir gün snrada ikinci çizgi komple yok oldu

Ben bu testiilk defa kullandım
Sanırım ilişki için en uygun gün çift çizgi oldugu gündü

O gun calısma yaptık

Sanırım ilişki için en uygun gün çift çizgi oldugu gündü
Ok oyle deıl tatlm adetın bıtınden 1 hafta sona oluo bunn testı var test adet gecıkmesınden 15 sona olur net cocuk2 hafta olur ozmn kn testı yaptr ılşkıden 2 hafta sona kesın cozum

Ba
Ok oyle deıl tatlm adetın bıtınden 1 hafta sona oluo bunn testı var test adet gecıkmesınden 15 sona olur net cocuk2 hafta olur ozmn kn testı yaptr ılşkıden 2 hafta sona kesın cozum
bana mı yazdınız bunu:)))

Yazdıklarınızı tam anlayamıyorum
Harfleri atlayarak yazıyorsunuz
Bu konularda zaten cok tecrübeli değilim
Ben de bugun katıldım bu foruma
Belki diğer arkadaslar yardımcı olabilirler

O gun calısma yaptık