- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
Aynen oyle kardesim benim bak byle birbirimizede destek olursak daha kolay olur herseyİnsallah canim benim pozitif düşünelim ki pozitif olsun ama dimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle kardesim benim bak byle birbirimizede destek olursak daha kolay olur herseyİnsallah canim benim pozitif düşünelim ki pozitif olsun ama dimi![]()
İnsallah canım ya inan bende bu ay hep pozitif düşünmeye calistim ama bazen beceremiyordum işte...Aynen oyle kardesim benim bak byle birbirimizede destek olursak daha kolay olur hersey![]()
Amin aminnnnn bilmezmiyim bazen kendimi kandirdigimda oldu hehehehe ama ben basaricam dedim stres yada negatiflik degil dedim diyorum da olacak okadar napalim genetigimizde var bu napak :)İnsallah canım ya inan bende bu ay hep pozitif düşünmeye calistim ama bazen beceremiyordum işte...Rabbim güç kuvvet versin hepinize. En çok da sabır versin insallah. Amin.
Ayyy insaAllah hepte byle umutla bekler ve hep pozitif seylerle karsilasirizMerhaba hanımlaar bende sizler gibi umutla bekliyorum![]()
Aminn İnşallahAyyy insaAllah hepte byle umutla bekler ve hep pozitif seylerle karsilasiriz![]()
Olacak balim olacak bu ay olmadi bidahakine macccc 90 dk daha oncede didimmmmm sabir ya sabir dicez hep unuymayalim ki buda bizim sinavimiz rabbim siniyo bizi ha demsi kolay demeyin ne kadar zir cok iyi biliyirum ama yinede pozitif oluyorum olmaya calisiyorum arada siyiriyom kafayi o ayriAminn İnşallah
Verirse lütfu ikramıdır vermezsede imtihanıdır diyorum.. Rabbim kabul etmeyeceği duayı kalbe ilham etmezmiş Bu kadar gönülden istiyorsak müjdelerin gelmeside yakındır inşallahOlacak balim olacak bu ay olmadi bidahakine macccc 90 dk daha oncede didimmmmm sabir ya sabir dicez hep unuymayalim ki buda bizim sinavimiz rabbim siniyo bizi ha demsi kolay demeyin ne kadar zir cok iyi biliyirum ama yinede pozitif oluyorum olmaya calisiyorum arada siyiriyom kafayi o ayri![]()
![]()
![]()
Evvvettty iste bi pozitif kardesimiz dahahahaha harikasiniz canlarim benim boyle dusunmeye devam az kaldi hissediyorum cok az kaldi bu ay olmasa bidahakineeeee ama olacak az kaldiiiiiVerirse lütfu ikramıdır vermezsede imtihanıdır diyorum.. Rabbim kabul etmeyeceği duayı kalbe ilham etmezmiş Bu kadar gönülden istiyorsak müjdelerin gelmeside yakındır inşallah![]()
Şimdi böyle diyoruz gerçekten de ben bazen eski yorumlari hep bole deyip şimdi anne olanlar var İnsanız tabiki üzülüyorum bende ama allahın nasip etmediğinde de bi Hayır vardır diyeceksin ve sabırla bekleyeceksin hersey ole gerçekten bu yaşıma kadar çok şeye isyan etmişimdir haksizliklsra bencilliklere hep karşı koymaya çalıştım yeri geldi kavga ettim ama baktım ki kavganın kazananı olmuyor ben kazansamda bir cok sey benden gidiyor ve dedim ki bir daha kotuluge karsi sabret bekle ve gordumki Rabbim çok büyük ki haksızin hakkıni çok güzel veriyor o yüzden sen elinden geleni yap ama allaha bırak o senin için en hayırlısını verecektir.Of kizlar of artik bebeklerimiz tutunsun bize gercekten her ay kriz geciriyorum olmadi diye cok uzuluyoorm
Ne kadar dogru soyledin arkadasım. Sabırla ve dua ile beklemek düşer bize...Şimdi böyle diyoruz gerçekten de ben bazen eski yorumlari hep bole deyip şimdi anne olanlar var İnsanız tabiki üzülüyorum bende ama allahın nasip etmediğinde de bi Hayır vardır diyeceksin ve sabırla bekleyeceksin hersey ole gerçekten bu yaşıma kadar çok şeye isyan etmişimdir haksizliklsra bencilliklere hep karşı koymaya çalıştım yeri geldi kavga ettim ama baktım ki kavganın kazananı olmuyor ben kazansamda bir cok sey benden gidiyor ve dedim ki bir daha kotuluge karsi sabret bekle ve gordumki Rabbim çok büyük ki haksızin hakkıni çok güzel veriyor o yüzden sen elinden geleni yap ama allaha bırak o senin için en hayırlısını verecektir.
Şimdi diyorsundur bu nasıl bole rahat konuşuyor benim yaşım 31 ve benim için biyolojik saat çok hızlı ilerliyor ama bide özürlü Teyzem var bazı insanların imtihanı beklemek boşver bekle en guzelinsagliklisi senin olacak ama allah hayırlı evlat versin
Ama sen yinede elinden geleni yap ve bekle allah bebise ruh versin sağlık versin ömür versin
Biz burda ay oldumu olacak mı diye kafayı yiyoruz belki ama vakti zamanı gelmeden hiç bişey olmuyor kiminin tek atışta oluyor kimi ise yıllarca olmuyor
Hadi ya oldun mu, ben de olmak üzereyim :/ ama nisan geldi sıra nisanda diyelim
Kizlar hic belirtim yok bir haftam var. Kayinvalidem bir haftadir bebek yapin diye tutturdu ben düşündüğümüzü söylemedim.bu ayda yok![]()
Benimki de her fırsatta ima ediyor mesela bu ara gözlerimin altı morardı çok,Benim kayinvalide bir kere sormustu daha evliligin ilk baslarin da esimde yanimizdaydi annesine demisdiki anne bebek durumuna sen karisma boyle seyler sorulmaz ayip sonra bi daha hic duymadim bebek dedigini. Benimde 4 gunum kaldi bakalim hayirlisini diliyorm Allahtan
tuba cım sen yumurtlama takip etmişmiydin? ya ben bu yumurtlama testinden de bişey anlamadım bakıyorum hala tek çizgi mevcut dün felaket karnım ağrınca ve kasıklarda şiddetlenince dedim bu bu akşam olmalı valla tamamen deneysel oldu bu sefer
Kızlar selam. Bende yeni katıldım aranıza. Bugün doktora gittim de adetim 2 haftadan fazladır gecikti. Ne yalan söyleyeyim umutlandik. Yumurtam catlamis çalışmalara devam dedi. Allah gönlümüze göre versin inşallah