- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
Bat 9 nisan ama hic bir belirti yok kozlar. Bekle bekle hep dönüş negatif.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık insanlar sormadan ben söylüyorum o zamanda hiç bişey demeden susuyorlar iki yıl bu stresi bende yaşadım ama artık insanlara olmuyor bebeğimiz diyince susuyorlar laf kalmıyor ...olmuyorsa vardır birsey niye sorup duruyolar anlamıyorum ben hic kimseye sormam bu tarz sorulari bana ne yani dimi herkesin vardır bildigi allah verirse olur..uzmeyin kızlar kendinizi zaten düşünceli insan sormaz iki dk.bir.Hepmiz ayni durumdayiz canim. Toplum baskisi psikoloji bozuyor. Eğer düşündüğümüzü soylesem hergun arar sorar birşey var mi diye doktora götürmeye kalkar allahim boyle şeyler yaşatma ya Rabbim.çabucak olsun cocuklarimiz
batim yarın benimde canım bir ümit allahtan umut kesilmez ....Allahim bu gece anne olmaya hasret kardeslerime saglikli sıhhatli evlatlar ver rabbim aminnnnnnnnnnnn ......Bat 9 nisan ama hic bir belirti yok kozlar. Bekle bekle hep dönüş negatif.
benm de bat 8 nisan , hayırlısı olsun inşallah :)Benim de bat 8 nisan. Ben bugun soğan kürüne başladım ekstra olarak. İnsallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder canım bana ve bütün bekleyenlere
İnsallah canim :) aynı günlermiş desene :))benm de bat 8 nisan , hayırlısı olsun inşallah :)
evet 2 ay önce kürtaj oldm 12 haftalık bebeğimn kalbi durmuştu , Rabbm tekrar nasip eder inşalllah bana ve tüm isteyenlere :)İnsallah canim :) aynı günlermiş desene :))
Çok gecmis olsun canım. Aminnnnnn insallah :) bende temmuz ayı gibi dış gebelik geçirdim. İlaçla düşürüldü benimde...evet 2 ay önce kürtaj oldm 12 haftalık bebeğimn kalbi durmuştu , Rabbm tekrar nasip eder inşalllah bana ve tüm isteyenlere :)
çok şükr ki geçti canım , sana da geçmiş olsun sennki de baya zoor . Rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu versin inşallah :)Çok gecmis olsun canım. Aminnnnnn insallah :) bende temmuz ayı gibi dış gebelik geçirdim. İlaçla düşürüldü benimde...
Sagol canım benim. Amin insallah insallah... Oyle hep hayırlısı için dua edelim :)))çok şükr ki geçti canım , sana da geçmiş olsun sennki de baya zoor . Rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu versin inşallah :)
evet canm amin :)Sagol canım benim. Amin insallah insallah... Oyle hep hayırlısı için dua edelim :)))
batim yarın benimde canım bir ümit allahtan umut kesilmez ....Allahim bu gece anne olmaya hasret kardeslerime saglikli sıhhatli evlatlar ver rabbim aminnnnnnnnnnnn ......
artık insanlar sormadan ben söylüyorum o zamanda hiç bişey demeden susuyorlar iki yıl bu stresi bende yaşadım ama artık insanlara olmuyor bebeğimiz diyince susuyorlar laf kalmıyor ...olmuyorsa vardır birsey niye sorup duruyolar anlamıyorum ben hic kimseye sormam bu tarz sorulari bana ne yani dimi herkesin vardır bildigi allah verirse olur..uzmeyin kızlar kendinizi zaten düşünceli insan sormaz iki dk.bir.
Bat 9 nisan ama hic bir belirti yok kozlar. Bekle bekle hep dönüş negatif.
Hayırlısı olsun canim üzülmek yokbende dün akşam adet oldum kızlar bu ayda olmadı hayırlısı artık