Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

21 gün incir&havuç kürü
7 gün Arada soğan kürü
21 gün tekrar incir&havuç kürü
7 günlük arada regl dönemimdi kadın doğumcunun iltihap için fitil ve antibiyotik vermişti onlarıda kullandım gün aşırıda ara vermeden çalışmalara devam ettik artık takdir Allahın
Hadi hayırlısı benim de 8 nisan

Kızlar şimdi ben 28 günde adet görüyorum. 14.gün de yumurtlama oldu ovulasyon testinden anladım. Peki bu yumurta çatlamıyor yada yeterli olgunluğa erişmeden çatlıyor olabilir mi? Neden gebe kalamıyorum bunu anlamaya çalışıyorum..

Bu sorunun cevabini bende merak ediyorum canim yumurtlamam oluyor ama hamile kalamiyorum

öyle canım hayırlısı olsun hakkımızda ben ilk kırmızıları görünce üzülüyorum ondan sonra hemen toparlıyorum kendimi bakalım bu ay tüp bebeğe geçicez onda nasıl ilerlicek süreç
Aynen canım insallah iyi olur sen sıkma canını oldu mu bitanem

Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. 25.günüm ve de normalde düzensiz bir döngüm var. Fakat bu ay klomen kullanmıştım biraz ona güvenerek yaptım testi de erken mi yaptım sizce? Yoksa gerçekten negatif midir?
Adetine kaç gun vardı canim?

Ben de bilmiyorum hiç :(( klomenden dolayı düzenli gelse 3-4 gün var değilse gerçekten sadece Allah bilir.1 2 belki 3 hafta falan. Ne yapıcam ben ya almanyadayim da ev doktoru test yapıyor mu onu da bilmiyorum. Göğüslerim çok ağrıyor kasiklarim da bu son hafta her fırsatta uyudum yorgun hissettim kendimi sürekli. Psikolojik olarak bu kadar mı etkili gerçekten anlamıyorum çok üzgünüm şu an :KK43:

Ben de bilmiyorum hiç :KK43:( klomenden dolayı düzenli gelse 3-4 gün var değilse gerçekten sadece Allah bilir.1 2 belki 3 hafta falan. Ne yapıcam ben ya almanyadayim da ev doktoru test yapıyor mu onu da bilmiyorum. Göğüslerim çok ağrıyor kasiklarim da bu son hafta her fırsatta uyudum yorgun hissettim kendimi sürekli. Psikolojik olarak bu kadar mı etkili gerçekten anlamıyorum çok üzgünüm şu an :KK43:
Canım hemen umutsuz ol a bi dur bismillah belli bişey yok ki daha. İnsallah bebeğin seninledir ama sabırlı ol canım dua et bol bol...

kızlar beklemedeyim akıntım yumurtlama gününku gibi sumuksu ve parlak bakalim kırmızılar gelcekmi icinden gelmesin diye dua ediyorum burda güzel haber vermek istiyorum ve duymak istiyorum...

Hepmiz ayni durumdayiz canim. Toplum baskisi psikoloji bozuyor. Eğer düşündüğümüzü soylesem hergun arar sorar birşey var mi diye doktora götürmeye kalkar allahim boyle şeyler yaşatma ya Rabbim.çabucak olsun cocuklarimiz
Ahhh ahhh abnada diyolar sen hala hamile kalamadin mi diyolar nasssi deli oluyom :-)

Hayırlısı kızlar yaa :) benimde bugun akıntım oldu sıvı şeklinde yani yogun kıvamda değildi.sarı renkdi rengi. Bu neyden olabilir? . Adetime 6-7 gün var

Back
X