Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Ayy bende kask agridkca korkuym ya uff inşallah olmaz 9 ay boyunca bebeğim benimldr inşallah hepimiz hamileyizdirr ♡♡♡
hahahahah ah ulen ahhhh yarın sbah yapacam çıkmadan bi dene daha valla nedense ben bu ay ilkkez byleyim sanki garantilemişim gbi rahatım la ilk defa ula noli baaa :)

aslında bende doğum kontrol haplarının kısıırlaştırmaktan çok yumurtanın programlı çalışması için verildiğini düşünüyorum eğer öle bi kısırlık olsa niye pcolulara veriyorlar ozaman mantıksız geliyordu . demekki sende doğal seleksiyonda doğru zamanda yetişmiş yumurta bulunuyordu ve rabbimin izniyle oldu ama zaten adet düzenini de yapıyor ha bırakınca vucudun dengesi şaştığından doğal olarak bi kaç aylık yumurta tembelliği oluyordur hazır hormonu bekliyor vucut sorun yumurtanın zamanında olgunlaştığı ve çatladığı dönemi tutturmak gerisi allaha kalmış

Selam benım yumrtlma donmm 23 28 dı ogunlerde hep ılşkiye grdık esımle suanda kasıklrm agrıo batnlar var uyumk ıstyorum hep bı halsızlık burde aklmı karıstran olay ben 5 mart reglı oldm ve 20 mart da regli oldum ve ovulasyon testı olarak 23 28 dı yumrtlma hesapladım netende reglme de 11 nısan dıo cok karstm 1 ayda 2 kez reglı olnca

Kızlar adetim dün bitti. En son 28 martta adet oldum. Ondan önce de 19 şubatta olmuştum. Yani 39 gün var arada. Benim yumurtlama günüm bu ayın 21i oluyor sanırım degilmi

Back
X