Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

kızlar bende yarın sabah tüp bebek merkezine randevu aldım inşAllah iyi gecer görüşemiz bu sabah kendi doktoruma gittim geçen ayki 2 yumurtamda çatlamamış kist oluşmuş bu ay sondu zaten tüp bebeğe geçicektik artık
Umarım çok yorulmadan hayırla neticelenir canım şansın açık olsun

Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza :) bir sorun olacak hepinize. 2 yıllık evliyim ailemize yeni bir üye katılması içi çalışmalara başladık :) 13 martta korunmadan ilişkiye girdik ilişkiden 2 gün sonra alıntıyla birlikte hafif kan geldi bir kerelige mahsus 3-4 gün sonra da kahve rengi akintim oldu 4 gün falan sürdü martin 27 dinde adet olmam gerekiyordu olmadım 28 olsa idrar testi yaptim ve negatif çıktı ben ve böbrek ağrılarım oluyo size hamile miyim yardımcı olun :KK43:
Kan test yaptr ıdrar testı adet gecıkmesınden 10 gun sonra cıkyordıyoor doktorlar ben hamıle olmaya calsyorum cok arastrdım kan tedtı adettn 1 hafta sona olyomus cıkyormus yanı

kızlar bende yarın sabah tüp bebek merkezine randevu aldım inşAllah iyi gecer görüşemiz bu sabah kendi doktoruma gittim geçen ayki 2 yumurtamda çatlamamış kist oluşmuş bu ay sondu zaten tüp bebeğe geçicektik artık
Eyer ank daysan doktor onerebılerım gıden memun bır akrabma kısır demıslerdı sımdı 2 cocu var adam net olmucaka olmucak olcaga haledyor tup bebek uzmanı

Hayırlısı yarın rahim filmi için gidicem hastaneye moralim bozuldu :KK42:
Neyse boşver beni senin adına çook sevindim sağlıkla kucağına al inşallah vatanına milletine, annesine babasına hayırlı bir evlat olsun inşallah çok sevindim :nazar: dua et burda umutla bekleyen bizler içinde :KK24:
Bak simdi bacim boyle dedin icime isledin ah bnm yavrum bacim nasi dua etmim sizin icin tabikidr edicem sanmayin ki pesinizi yakanizi birakicam hatta bikicaksinizda benden hergun dua edicem sizlere rabbim her daim dualarinjzi dualarmizi kabul eylesin bebislerimizi versin kucagimiza alalim saglikla hep pozitif dusun olir mu bak gore fayadasini goreceksin gercekten :-)

Bak simdi bacim boyle dedin icime isledin ah bnm yavrum bacim nasi dua etmim sizin icin tabikidr edicem sanmayin ki pesinizi yakanizi birakicam hatta bikicaksinizda benden hergun dua edicem sizlere rabbim her daim dualarinjzi dualarmizi kabul eylesin bebislerimizi versin kucagimiza alalim saglikla hep pozitif dusun olir mu bak gore fayadasini goreceksin gercekten :-)
İnşallah güzelim çok memnun olurum teşekkürler:KK19:

Canım benim hiç görmeden sevmek böyle oluyo demekki bende her namazimda kkdaki arkadaslarima Hep dua ediyorum Cook sseviyorum sizler Ayy :p:KK24:

Canım benim hiç görmeden sevmek böyle oluyo demekki bende her namazimda kkdaki arkadaslarima Hep dua ediyorum Cook sseviyorum sizler Ayy :p:KK24:

Back
X