Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Peki bu sari akinti cokmu sari yoksa krem rengi bi akibti mi kimilerinde sadece bu akinti degisikligi de hamilelik belirtisi olabikiyo :-)
Valla canim bugün sabah uyandim lavaboya girdim onda farkettim krem rengi değil ama çok koyu renkte değil acil sari önce krem rengiydi bugün acil sari

Valla canim bugün sabah uyandim lavaboya girdim onda farkettim krem rengi değil ama çok koyu renkte değil acil sari önce krem rengiydi bugün acil sari
Tamama iste bekle az daha bendede smdi acik sari gelmeye basladi krlreme benziyo ama acik sarimsi o yeni gelmeye basladi benden

Ayyy balimmm yaş umutla duruyorsun beni.ama göğüs agrim felan hic birşey yok :KK43:
Balim bak kimi insan hicbir belirti yasamadan bile hamileliklerini ogrenen insanlar da var bence erken umitsizlige kapiliyorsun inan bana bak az daha bekle stres yapmamaya calis balim :-)

İnş.canim yasa. Eğer hamileysem yazarim buradan.ama hic kendimi hamile gibi hissettmiyorum.sende göğüs AĞRIsI oldumu? Bende yok keşke olsa da umutlansam
Canım göğüs ucum çok kaşındı sadece.o kadar. Ben de hiçbişey hissetmiyorum valla bu kaşıntı dışında

kızlar tüp bebek merkezinden geldim doktor muayne etti alttan yumurta rezervin test sonucundan daha bile kötü dedi direk hiç beklemeden tüp bebek en iyisi dedi eşimden ve benden kan tahlilleri istedi ayriyetten bendende rahim filmi istedi daha detaylıymış herhalde bu önümüzdeki ay adet olduğun gün bizi arayıp geliyosun tedaviye başlıcaz dedi fiyatıda benim kullanacağım ilaçlar 2500 tl tutuyomuş ama yumurtalarınız daha erken cevap verirse bi fiyat 1000 tl de olabilir dedi tüp bebekte 5200 tl onuda yumurta toplama işlemi yapılcağı gün yatırıyomuşuz

kızlar tüp bebek merkezinden geldim doktor muayne etti alttan yumurta rezervin test sonucundan daha bile kötü dedi direk hiç beklemeden tüp bebek en iyisi dedi eşimden ve benden kan tahlilleri istedi ayriyetten bendende rahim filmi istedi daha detaylıymış herhalde bu önümüzdeki ay adet olduğun gün bizi arayıp geliyosun tedaviye başlıcaz dedi fiyatıda benim kullanacağım ilaçlar 2500 tl tutuyomuş ama yumurtalarınız daha erken cevap verirse bi fiyat 1000 tl de olabilir dedi tüp bebekte 5200 tl onuda yumurta toplama işlemi yapılcağı gün yatırıyomuşuz
Devlet karşılamıyormuydu tüp bebeği ben öyle biliyordum
Hayırlısı olsun canım

Kızlar bat 3 nisan dı gelmedi 4 ünde lekelenmem oldu sonra sarıya döndü bu sabah test yaptım evde negatif ne olmuş olabilir böyle olan ya da duyan varmı 2 gün daha gelmezse kan vericem belki mevsimsel dir diye düşündüm ama böyle olupta hamile olduğunu geç öğrenen varmı

Back
X