Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Kizlar ya bugun ucuncu gunum kanda deger ne kadar cikacak valla heycanlandim insaAllah degerim yuksek cikar :-) basima geleni eczaciya anlattim dedim 5 dk da cikti 20 dk ayni kaldi ama 3 saat sonra cizgi kayboldu dedim bana dedi ki o kaybolur zaten onemli olan ilk 5 dk dedi 20 dk icinde cikan da onmli dedi ama sonrasi gecersiz dedi tebrikte etti beni :-) ayyy kafamda deli sorular:KK64::KK70:

Bide su idrara cikma derdi var ya abooo bnm belortiler battan sonra iyice bas gostermeye basladi he :-)

Kizlar az once gidip test aldim evde yaptim ama beklemis idrarla degil yani evden cikmadan gtmis lavaboya cok bekleyemedim malum surekli idrara cikiyorum sonra testi yaptim aha boyle oldu

Eklentiler

• 20160405_135657.webp
    20160405_135657.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 20160405_135650.webp
    20160405_135650.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 56
yaa delircem düşünmekten Allah rızası için bişiler deyin izin alıp kan vermeyede gidemiyorum batım geçti 2 gün testler negatif çıkıyor neden acaba kızlar ya geç yumurtladım 3 gün kadar o yüzden adet döngüm değişmiş olabilir mi ama her ay 27. gün gelirdi geç de erken de yumurtlasam kafayı yicem ya :(

Tebrik ederim canım.
En azından birimizin yüzü güldü.

tekrar tebrikler canım maşallah :)
kizlar cok sagoljnda vallahi kafam karisti yarin kan vercem de ya ilkkez cesaret edemiyorum he ins yuksek cikar deger ama yuksek cikicak ya cikicak cikicak bana dua edin ilk idrarla yaomadim testi ya yarin sabah bidaha yapicam yada kan vercem direk

kizlar cok sagoljnda vallahi kafam karisti yarin kan vercem de ya ilkkez cesaret edemiyorum he ins yuksek cikar deger ama yuksek cikicak ya cikicak cikicak bana dua edin ilk idrarla yaomadim testi ya yarin sabah bidaha yapicam yada kan vercem direk

İnşallah yüksek çıkar.
İdrarla uğraşma kan testi yaptır.

Kizlar az once gidip test aldim evde yaptim ama beklemis idrarla degil yani evden cikmadan gtmis lavaboya cok bekleyemedim malum surekli idrara cikiyorum sonra testi yaptim aha boyle oldu
Yaaa canimmm allah bize de nasip etsin çift çizgileri gormeyiiiii yarin mutlaka yaz bize inş. Çok güzeldir degerlerin

Ayyy etmem mi canımın içi inşallah değerlerin çok çok güzel çıkar Rabbim kucağına almayi da nasip eder inşallah güzel Allahım oyy kendime olmuş gibi sevindim:anneadayı:

Yaaa canimmm allah bize de nasip etsin çift çizgileri gormeyiiiii yarin mutlaka yaz bize inş. Çok güzeldir degerlerin
Ayyyy amin aminnnn bacim duamdasinjz sizde eksik etmeyin bna dua edin anam yuregim deli gibi carpiyo ya bi evlenirkne boyle carpti bide simdi :-)

Ayyy etmem mi canımın içi inşallah değerlerin çok çok güzel çıkar Rabbim kucağına almayi da nasip eder inşallah güzel Allahım oyy kendime olmuş gibi sevindim:anneadayı:
Allah razi olsun bacim iste biz burda aile gibiyiz birbirimizin mutluluguna sevinebilmek mutlu olmak dua etmek dert ortagi olmak tamda aileye yarasir bir hareket sizi cok seviyorum ve hep duamdasiniz :-)

Back
X