- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 29
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
- #1.081
Kiizz ayyy ne güzel olur varya ben bayılırım bule arkadaşlıklaraaa sende gel sende sendeee 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohooooo gelmemmi bebisleri bakmaya da geliriz birbirimizeKiizz ayyy ne güzel olur varya ben bayılırım bule arkadaşlıklaraaa sende gel sende sendeee![]()
YA SZE BISEY SORUCAM KIZLAR COK KARISIGIM MART AYINDA ILK DEFA BEBEK DUSUNDUK KIRMIZILARI GORDUM SIMDI MAYISTA UMREYE GIODICEZ BU AY ES MI GECSEM DEVAMMI ETSEM28İNDE OLDUM BU AYIN DIGER AY ZAMANINDA OLSAM SKINTI YOKTA GECIKTIRICI KULLANMAM GEREKEIRSE BEBEK OLURSA NAPSAM SİZCE
![]()
Ohooooo gelmemmi bebisleri bakmaya da geliriz birbirimize![]()
Balim bence sen es gecme hem bebeginde nasiolenir umreden sen hem umreyi etmis olursun hemde bebegine kavusmus olirsun eger hamile kalirsan dra sor ben umreye gidicem gdebilr miyim diye gereken aciklamayi yapar sana ama sen genede es gecme allah gonlune gore hayirlsini versinYA SZE BISEY SORUCAM KIZLAR COK KARISIGIM MART AYINDA ILK DEFA BEBEK DUSUNDUK KIRMIZILARI GORDUM SIMDI MAYISTA UMREYE GIODICEZ BU AY ES MI GECSEM DEVAMMI ETSEM28İNDE OLDUM BU AYIN DIGER AY ZAMANINDA OLSAM SKINTI YOKTA GECIKTIRICI KULLANMAM GEREKEIRSE BEBEK OLURSA NAPSAM SİZCE
![]()
Sanirim aynen oyke oldu dusunmeden didim cunki bunuAyyy inşallah Allah mi söyletti kiizz ayyy uff wc gitmeye korkuym lenkasık ağrıvar mmı bacim göğüs felan
Olmami kasiklarim agriyo sanki kasiklarimda agirlik varmis gbi hssedyom bide saga sola donerken bicak bati sanki kasiklarima birde goguslerde sadece acima ve kasinma var uclarindaAyyy inşallah Allah mi söyletti kiizz ayyy uff wc gitmeye korkuym lenkasık ağrıvar mmı bacim göğüs felan
Hahahahahahah eger beni dinlemezsen ben yiyezammmmm seniAyyy bende de var biliyn mu onlar uff aklimiii yiyezaaamm burda![]()
![]()
Yav bacum brni yorma sendede var bisiler allah hayirlisini nasip eylesin hep habyle gul dur neseli ol bak olan zati oluyo nasi ben olacak olack dedim oldu bide ben bi gun once goren bni hamile sanir dedim oyleymisim len hissetmisim hayret ilkkez kendimle ilgili guzel bisi hissettimAyyy bende de var biliyn mu onlar uff aklimiii yiyezaaamm burda![]()
![]()
Olmami kasiklarim agriyo sanki kasiklarimda agirlik varmis gbi hssedyom bide saga sola donerken bicak bati sanki kasiklarima birde goguslerde sadece acima ve kasinma var uclarinda![]()
![]()
Hahahahahahah eger beni dinlemezsen ben yiyezammmmm senisabret gi anacunun garnucunda nasi durdun gi okadar anneinde ellerinden operim tabi saygisizlik olarak algikama deyimi soyledik
bide saga sola dnerken batma oluyo mu az az da olsa akintin varmi
![]()
Yav bacum brni yorma sendede var bisiler allah hayirlisini nasip eylesin hep habyle gul dur neseli ol bak olan zati oluyo nasi ben olacak olack dedim oldu bide ben bi gun once goren bni hamile sanir dedim oyleymisim len hissetmisim hayret ilkkez kendimle ilgili guzel bisi hissettim![]()
Ahahahahaha senin kocisde bnmki gibi demiyomu benm kari siyirtti en snunda diyeİnanır misin bende aşırı hissedym karnimi neym tutuym len deli gibi![]()
Ahahahahaha senin kocisde bnmki gibi demiyomu benm kari siyirtti en snunda diye))) bnmki gulme krizine griyodu bni oyle gorunce ahahahahahha bende arada karnima bakiyorum aynada sisligi goruyorum degisikligide farkediyorum heee
![]()
Bnmki teste ragmen dereyi gormeden pacayi sivama heh heh hemende seviniyo demezmi bana herifte siyirdi bacum nedelim tabi onlarda dert ortagimiz oKiiizz benimde sis ayyy![]()
![]()
![]()
alalala benimki amaan yine adet olursun sen diyo saf
cildurduk
![]()
Bnmki teste ragmen dereyi gormeden pacayi sivama heh heh hemende seviniyo demezmi bana herifte siyirdi bacum nedelim tabi onlarda dert ortagimiz o
lunca siyirmalari normal ahahahahahhaha icten ice ucuyo havalarada caktirmi saftirgim benm![]()