- 1 Şubat 2015
- 335
- 107
- 23
- 29
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
- #1.301
genc ve ısteklı sabırsız :)Hepimiz bayağı genciz desenize :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genc ve ısteklı sabırsız :)Hepimiz bayağı genciz desenize :)
Heeee gecen ay oyle oldu bu ay nolcak blmiykm demin msafirlige gittik esimle orda bi bebek vardi bian unuttum kendimi cocu kucagima aldim simdide sanci var ya bnde kanama yok ama sancim var soldaHarbi mi lo
ahahahhahahaha cnm ben anlamadım yaaaa bu ısten zatennnn :) haberdar ederm bn sızıde ama
Hepimiz bayağı genciz desenize :)
Heeee gecen ay oyle oldu bu ay nolcak blmiykm demin msafirlige gittik esimle orda bi bebek vardi bian unuttum kendimi cocu kucagima aldim simdide sanci var ya bnde kanama yok ama sancim var solda
ama cnm elalemm hemen hamıle kalıo onlar sankı yumurtlamamı hesaplıo ben bu ay bıde preseed kullandım cogu kısı ılk ay hamıle kalıomusBaya bayabiz mi acele ediyz ki ay etrafa bakıym da herkes 30 yaşında anca evleniyo bebek de yok eller rahat anacim
![]()
![]()
Oyuzden icim rahatt bacum seni unututmuyum giiiiiii ask olsun senda unutmaAllah verecekse hiç bişe olmaz tatlım :)
ama cnm elalemm hemen hamıle kalıo onlar sankı yumurtlamamı hesaplıo ben bu ay bıde preseed kullandım cogu kısı ılk ay hamıle kalıomus
tamam cnm beklıoruz tabı unuturmuyuz bacımm :)Gelecem yine bu gruba kimse ddağılmasn sakin sıkı sıkı tutnalim birbirimize belli mj olur CK yakın arkadaş oluruz kim bilir sağlam kader arkadaslari![]()
Bekliyorum balim seni insaaaalllahhhhGelecem yine bu gruba kimse ddağılmasn sakin sıkı sıkı tutnalim birbirimize belli mj olur CK yakın arkadaş oluruz kim bilir sağlam kader arkadaslari![]()
Oyuzden icim rahatt bacum seni unututmuyum giiiiiii ask olsun senda unutma![]()
tamam cnm beklıoruz tabı unuturmuyuz bacımm :)
Naaptın oldun mu :)Kızlar bugün olmadım yarında olmazsam perşembe test yapıcam :)))
Bekliyorum balim seni insaaaalllahhhhkader arkadasimmmmm bacimmmmmm
![]()
sende sevılıosun cnm ılla yuz yuze gormek gerekmıo :) hepınız sevılıosunuzSeviyorum sizleri uleeennn neşe kaynaklarım hemen toparlandm bugün sayenizde ♡♡♡
Naaptın oldun mu :)
sende sevılıosun cnm ılla yuz yuze gormek gerekmıo :) hepınız sevılıosunuz
Ben de kendimi kattım birden aranızaben de bekliyorum sizi napiyim hem buradan sizlerden ayrı kalmak zor oluyor benim için günde 3 kez şarj eder oldum telefonumu
![]()