Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Hah biliyo bak kendini gucluyuz kizim biz guclu o yuzden Rabbim bize verdi bu sorumlulugu ayakta durun !
Aynn canımın ici ya herseyin hayirlisi diyelim önce bı kendimizi sakinlestirelim evde kalmadiysak çocuğumuz da elbet olur yani hersey yeri ve zamanında oluo biz ne kadar sabırsız olsak da :) inş alıcaz o gzl haberleri insanlar 30 40 yaşında çocuk sahibi olmak istiolar biz daha acele edioz[/QUOTE]

Rabbim herseyin zamanını o kadar iyi biliyo ki biz eşimle askerden izine gelince sozlenip bahara düğün yapacaktk ama asker bitti nisanda söz oldu da kısa kaldık Yaa bi dusunun eskiden ne boş şeylere olsun dedik ya olsaydı şimdi Allah hayırsız bişeyi sevdiğine vermeeezz bebegimizi verecek ama geç olsun nolcak sanki

[QUOecrin ensar bebek_elif, post: 45989446, member: 720881"]InsaAllah kardesim ya insaAllah artar ya simdi Evham Perisi Evham Perisi bnm bu halimi gorse yolar bni dune kadar pozitif olan ben bu belirsizlik yuzunden gene moralim bozuldu ya beklicez ins guzel haber aliriz da paylasiriz birbirimizle ya dualarim sizle :KK43:
Hah biliyo bak kendini gucluyuz kizim biz guclu o yuzden Rabbim bize verdi bu sorumlulugu ayakta durun ![/QUOTE]
Dimi ama yaaa nerdesin sen bakim sol tarafima batmalar artti ya durup durup gryo yavv midemi hic sorma

Ben adet oldum mutluyum sağlıklı çalıştığı için Rabbime binlerce kez şükür seviyorum vücudumu hihih :D hayit len hayit otu hayıt tohumu :D arastirin
Hah biliyo bak kendini gucluyuz kizim biz guclu o yuzden Rabbim bize verdi bu sorumlulugu ayakta durun !
Dimi ama yaaa nerdesin sen bakim sol tarafima batmalar artti ya durup durup gryo yavv midemi hic sorma[/QUOTE]

Ben adet oldum mutluyum sağlıklı çalıştığı için Rabbime binlerce kez şükür seviyorum vücudumu hihih :KK70: hayit len hayit otu hayıt tohumu :KK70: arastirin

Dimi ama yaaa nerdesin sen bakim sol tarafima batmalar artti ya durup durup gryo yavv midemi hic sorma
[/QUOTE]
Hahahahahahah o ne ise yariyo len anlamadim anam acayip acayip seyler duyuyorum he hayit otu ne len :KK70:beni guldurdun ya allahta seni guldursun emi bacim:KK70::KK70::KK70:koptum ya

Ayyy sen güldyseenn ne mutlu bana baciiiimm :D hayıt tohumu kadınlar için çok faydalı kız adetiniz felan ddüzensiz çok işe yarıyo herseyin çaresi doğada ben doktora gitmiym onların ilaçları hormon diye :D

Ayyy sen güldyseenn ne mutlu bana baciiiimm :KK70: hayıt tohumu kadınlar için çok faydalı kız adetiniz felan ddüzensiz çok işe yarıyo herseyin çaresi doğada ben doktora gitmiym onların ilaçları hormon diye :KK70:
Hahahhaa az gulmedim he hayt tohumu anladim farkli yerlere cektim len :-) ahhh ahhhh allah snumuzu hayir etsin bacim ne diyeyim cigrindan ciktik has gene

Kızlar size soru adete 5 gün var normal gebelik testinde silik çizgi gene yanilticimidir ama çok silik bide sabah yaptım 7 de sonra bekleyemedim uyudum gerçi daha çok var acaba gene görmek istediğimi mi görüyorum 5-6 gün kala görünmez ama ben ve beynim bana oyun oynuyor

Kızlar size soru adete 5 gün var normal gebelik testinde silik çizgi gene yanilticimidir ama çok silik bide sabah yaptım 7 de sonra bekleyemedim uyudum gerçi daha çok var acaba gene görmek istediğimi mi görüyorum 5-6 gün kala görünmez ama ben ve beynim bana oyun oynuyor
cnm hayır tabıkı sılık varsa olabılır neden olmasın snucta ılk defa yapmıosun testı testın resmını atar mısın

20160410_151633_resized.webp
20160410_151909_resized.webp

Tek çizgi gibi 2.si çok gorunmuyor canim ama sen yinede adet tarihini bekle sabretmesi biliyorum cok zor ama mecburuz :(

Merhaba kizlar bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyor ne yapmam lazim suan bende koyu sari akinti var beran adet olacakmisim gibi kasik agrim gogus sisligim sizce hamile olma olasiligim varmi adet gunum bugun ama olmadim

Bende çok bilemedim ama daha adete 5 gün var yani bide erken gebelik testi değil normal adet gecikmesinden sonra yapılan testlerden yaptım tek olsa çift olsa yanıltıcı olmaması için bi sebep yok

S.a arkadaslar 7 haftalık hamileyim fakat gecenlerde eşim midemin oraya kaydı ve su bile içsem cıkartıyorum. Hamilelikten değil eminim beni coo rahatsız edio doktora söylesem bilmez cogu doktor bilmio :KK43: Allâha şükür hersey yolundaydı ta ki eşim kayana kadar :KK43: hamilelikte yerine getirmeye calısmak bebege xarar verir mi karnık şişmeden yapmam gerekio aslında ama zararı varsa :KK43: yardımcı olurmusunuz :KK43: ACİL YARDIM LÜTFEN :KK43:

Back
X