Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Üzülme canım daha yeni başlamıştım bizim bir yıl oldu ama umudumuz var Elhamdülillah dua et
İnşallah canım hepimizin olur hayırlısıyla inşallah bu aya bakıcaz adet oldum artık :) aslında galiba üstüne düşmemek lazım bu ay hiç düşünmücem hayırlısı neyse o olsun

kızlar merhaba,bende bir sağlıkçıyım bu işin içinde olunca dahada zor oluyor galiba, benim 1 kızım var 11 yaşında tabi bayağı ara verdik 1 yıldırlı hamile kalmak için uğraşıyorum,1 boş gebelik,1 tane 7 haftalıkta kalbi durdu,3.gebelikte yine gelişmeden düşükle sonlandı,artık Allahım herşeyin hayırlısını versin diyorum çok şükür 1 evladım var,yinede kızımı kardeşsiz bırakmak istemiyorum,2 ay önce soğan kürü yaptım,bu ay yumurtlama gününe göre çalıştık, bakalım artık hayırlısı ,2 çizgiyi görüncede hemen sevinemiyorum artık kadın doğum uzmanı gibi oldum,doktorum sana bir şey demiyorum sen artık herşeyi biliyorsun diyor.Kafaya takmayın deniyor ama olmuyor kafaya takmamak için ne yapmak lazım bilemiyorum.Allah yardımcımız olsun.2 hafta sonra bakalım ne olacak

kızlar merhabaaa
benim de bat 24 mayıs. 2 aydır deniyoruz. ilk denememizde kan testinde 5.25 çıktı sonra ne oldu anlamadım değer sıfıra düştü :KK43: o stresle reglim de 1 ay atladı :KK43: neyseki Nisan ayında regl oldum. Bakalım bu ay ne olacak :KK17:adetim bittikten 1 gün sonra başladık çalışmalara :-) bu ay da olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testi alacağım..
Allahım Nasib etsin inşallah kuzu :)

kızlar merhaba,bende bir sağlıkçıyım bu işin içinde olunca dahada zor oluyor galiba, benim 1 kızım var 11 yaşında tabi bayağı ara verdik 1 yıldırlı hamile kalmak için uğraşıyorum,1 boş gebelik,1 tane 7 haftalıkta kalbi durdu,3.gebelikte yine gelişmeden düşükle sonlandı,artık Allahım herşeyin hayırlısını versin diyorum çok şükür 1 evladım var,yinede kızımı kardeşsiz bırakmak istemiyorum,2 ay önce soğan kürü yaptım,bu ay yumurtlama gününe göre çalıştık, bakalım artık hayırlısı ,2 çizgiyi görüncede hemen sevinemiyorum artık kadın doğum uzmanı gibi oldum,doktorum sana bir şey demiyorum sen artık herşeyi biliyorsun diyor.Kafaya takmayın deniyor ama olmuyor kafaya takmamak için ne yapmak lazım bilemiyorum.Allah yardımcımız olsun.2 hafta sonra bakalım ne olacak
Allah Nasib etsin inşallah canım

Merhaba arkadaşlar. Birşey danışmak istiyorum. 9 aylık evliyim bu ay ilk kez eşimle iki kez korunmasız ilişki yaşadık bir tanesi yumurtlama günüme denk geliyordu. bende 1 haftadır özellikle sol kasıkta çekme, sızlama gibi bir ağrı var 3-4 gün önce şiddetliydi şimdi hafif arada hissediyorum bazen sağdada hafif ağrı oluyor. Ama üşütmüş olabilirim çünkü bir akşam soğukta yürüyüş yapmıştık eşimle. Bel ağrım ve bacak ağrım oluyor bide arada. Adetime 3 gün var. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti. Ğöğüslerimde normalde şidddetli bir sızlama yok ama dokununca uçları hafif acıyo. Belirtilerim ben çok stres yapıyorum diyede bana abartılı geliyor olabilir belkide ben abartıyorum inanın bilmiyorum :( yada çok fazla vücudumu dinlemeye başladım.adetim salı günü bekleniyor adet takvimime göre fakat çok stres yaptım ve stres yaptığım zaman benim adetim gecikir. Sorum şu adetim salı olmazsa gebelik testini nezaman tekrarlayayım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar. Birşey danışmak istiyorum. 9 aylık evliyim bu ay ilk kez eşimle iki kez korunmasız ilişki yaşadık bir tanesi yumurtlama günüme denk geliyordu. bende 1 haftadır özellikle sol kasıkta çekme, sızlama gibi bir ağrı var 3-4 gün önce şiddetliydi şimdi hafif arada hissediyorum bazen sağdada hafif ağrı oluyor. Ama üşütmüş olabilirim çünkü bir akşam soğukta yürüyüş yapmıştık eşimle. Bel ağrım ve bacak ağrım oluyor bide arada. Adetime 3 gün var. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti. Ğöğüslerimde normalde şidddetli bir sızlama yok ama dokununca uçları hafif acıyo. Belirtilerim ben çok stres yapıyorum diyede bana abartılı geliyor olabilir belkide ben abartıyorum inanın bilmiyorum :KK43: yada çok fazla vücudumu dinlemeye başladım.adetim salı günü bekleniyor adet takvimime göre fakat çok stres yaptım ve stres yaptığım zaman benim adetim gecikir. Sorum şu adetim salı olmazsa gebelik testini nezaman tekrarlayayım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Adetten bes gun sonra yapabilirsin kanda baktir gebelige en kesin sonuc kandaki balim ins hamilesindir :)

Merhaba arkadaşlar. Birşey danışmak istiyorum. 9 aylık evliyim bu ay ilk kez eşimle iki kez korunmasız ilişki yaşadık bir tanesi yumurtlama günüme denk geliyordu. bende 1 haftadır özellikle sol kasıkta çekme, sızlama gibi bir ağrı var 3-4 gün önce şiddetliydi şimdi hafif arada hissediyorum bazen sağdada hafif ağrı oluyor. Ama üşütmüş olabilirim çünkü bir akşam soğukta yürüyüş yapmıştık eşimle. Bel ağrım ve bacak ağrım oluyor bide arada. Adetime 3 gün var. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti. Ğöğüslerimde normalde şidddetli bir sızlama yok ama dokununca uçları hafif acıyo. Belirtilerim ben çok stres yapıyorum diyede bana abartılı geliyor olabilir belkide ben abartıyorum inanın bilmiyorum :KK43: yada çok fazla vücudumu dinlemeye başladım.adetim salı günü bekleniyor adet takvimime göre fakat çok stres yaptım ve stres yaptığım zaman benim adetim gecikir. Sorum şu adetim salı olmazsa gebelik testini nezaman tekrarlayayım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba gebelik testleri çok geç sonuç veriyor. Eğer gecikme yasarsan kan testi yaptir. Garanti olsun. Nacizane tavsiyem mümkün olduğu kadar kendini dinleme. Ben bu nedenle 1 ay adet göremedim

adet olmazsam 5 gün sonra kan testimi yaptırayım:) aslında en mantıklısı o, en kesini yani ama evde heyecandan bir idrar testi yaparım 5 gün bekleyeyimmi peki evde idrar testi için :) inş öyledir canım saolasın :)

Merhaba gebelik testleri çok geç sonuç veriyor. Eğer gecikme yasarsan kan testi yaptir. Garanti olsun. Nacizane tavsiyem mümkün olduğu kadar kendini dinleme. Ben bu nedenle 1 ay adet göremedim

işte insan bekleyince her şeyden bir mana çıkarıyo kendine dimi, sanırım şuan o durumdayım. Kayınvalimler gelicek memleketten tamda adet günümde o yüzden belki hemen hastaneeye gidemeyebilirim diye evde idrar testi yapsammı diye düşündüm :( ama tabi kan testi en garantisi saol canım :)

Adetten bes gun sonra yapabilirsin kanda baktir gebelige en kesin sonuc kandaki balim ins hamilesindir :)

adet olmazsam 5 gün sonra kan testimi yaptırayım:) aslında en mantıklısı o, en kesini yani ama evde heyecandan bir idrar testi yaparım 5 gün bekleyeyimmi peki evde idrar testi için :) inş öyledir canım saolasın :)

işte insan bekleyince her şeyden bir mana çıkarıyo kendine dimi, sanırım şuan o durumdayım. Kayınvalimler gelicek memleketten tamda adet günümde o yüzden belki hemen hastaneeye gidemeyebilirim diye evde idrar testi yapsammı diye düşündüm :KK43: ama tabi kan testi en garantisi saol canım :)
Ooo ne mide bulantilari ne kasık batmalari :-) bu ay rahatım napalım kısmet herşey

Cnm simdi sen idrarda bakacn negatif cikar snra uzulursun ama bilemezsinki belkode gec dollenecwk ve gec yerlesecek haliyle idrarda cikmayacak en dgru snuc kanda cikiyo haaa atiyorum 3.gun evde idearda bak ama uzulmek yok silik cikarsa git kan ver cikmazsa vekle iki gun daha kan ver en dgru snucu kan testinde bulucaksin balim :) ama bana gre sende var bebis hadi hayirlisi banada dua edersin ins bnmde bizimde olir :-)

Kizlar merhaba
Kimler mart ayinda çalışmalara devam edip nisan ayini heyecanla bekliyor?
Belirtilerimizi buradan paylasalim

Benim regli yeni bitti yeni bebek düşünmeye basladik 10 nisan bat..
Yeni üye oldum bi kızım war ikinci düşünüyorum ama ilk hamilelikle bir olmuyo galiba bugün adet olmam gerekirken olmadım idrar testi yapsam mı yapmasam mı kararsızım bi kaç gün beklesem mi

nezaman oluruna bırakırsan ozaman olur diyolar bana ama bir niyete girince kafamdan atamıyorum :) hakkımızda hayırlısı olsun :) Hayırlıysa olsun :)
Öyle tabi meşgul edecek birsey bulmak lazım. Allahtan çok yoğun çalışıyorum da gündüz aklıma gelmiyor. Hayırlısı olsun inşallah :KK68:

Back
X