Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

benim bat günüm geçti 5 gün oldu GEÇ DÖLLENME olduğu düşünenlerdeyim..
bekliycem biraz daha.. cuma güne kadar bekliyorum..

bu ay yine daha iyiyim daha önceleri sürekli aklimdaydi artik öyle degil tarihlere bile bakmiyorum affedersn iki günde bir iliski yasiyoruz tuttarsa tutar tutmazsada vardir rabbimin bi bildigi
Slm canım.Benim de başım aynı olay geldi 1 yıl önce 12. haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajdan sonra 5 gün süren adetim 2-3 güne düştü kanamamın yoğunluğu azaldı ve kahverengi adet görmeye başladım.Meğersem kahrolasıca dr derin kürtaj yapmış ve rahim içinde yapışıklık oluşmuş. 8 ay hamile kalamayınca dr' a başvurdum tekrar. adet düzenimi anlatınca hemen HSG rahim filmi istedi. Sağ tüpümde %20 oranında yapışıklık tespit edildi.Rahim filmi çekilirken yapışıklıkların bir çoğu yok olmuş. HSG 'den 2 ay sonrada hamile kaldım çok şükür. Senin adet düzeninde miktarında bir değişiklik var mı ? ne zaman bir kürtaj okusam tüylerim diken diken oluyor.. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı işin ehli olmayan bir dr yüzünden az daha hayatım kabusa döncekti Allahtan erken farkettim.

Slm canım.Benim de başım aynı olay geldi 1 yıl önce 12. haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajdan sonra 5 gün süren adetim 2-3 güne düştü kanamamın yoğunluğu azaldı ve kahverengi adet görmeye başladım.Meğersem kahrolasıca dr derin kürtaj yapmış ve rahim içinde yapışıklık oluşmuş. 8 ay hamile kalamayınca dr' a başvurdum tekrar. adet düzenimi anlatınca hemen HSG rahim filmi istedi. Sağ tüpümde %20 oranında yapışıklık tespit edildi.Rahim filmi çekilirken yapışıklıkların bir çoğu yok olmuş. HSG 'den 2 ay sonrada hamile kaldım çok şükür. Senin adet düzeninde miktarında bir değişiklik var mı ? ne zaman bir kürtaj okusam tüylerim diken diken oluyor.. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı işin ehli olmayan bir dr yüzünden az daha hayatım kabusa döncekti Allahtan erken farkettim.

Adet süresi ve miktari degismedi bende hep adet olunca bekarkende cok gelirdi asiri olurdu kanamam hala öyle süresi de azalmadi hep 5 gün sürer adetim sadece düzensizlesti 2 aydir bi bes gün gecikiyor bi 7 gün halbuki kurtajdan sonra da düzenliydi duydum seylere göre düzenli adet düzensizlesirse rahim bebek ariyor diyorlar tabi ne kdr Dogru bilmiyorum ama tekrar doktoruma gidecem ultrasonla bakip birakmasin dicem süreklli gittigmde sadece ultrason yapiyo film fln cekilmiyor kann bile almiyor ona göre normal bu sürede hamile kalamam.. Senin icin de üzüldüm o kdr bekliyorsn üzülüyorsun stres yapiorsun megersem doktorun ihmali oldugunu anlayinca da sinir olmamak elde degil ama ne mutlu sana bebegin olacak

Adet süresi ve miktari degismedi bende hep adet olunca bekarkende cok gelirdi asiri olurdu kanamam hala öyle süresi de azalmadi hep 5 gün sürer adetim sadece düzensizlesti 2 aydir bi bes gün gecikiyor bi 7 gün halbuki kurtajdan sonra da düzenliydi duydum seylere göre düzenli adet düzensizlesirse rahim bebek ariyor diyorlar tabi ne kdr Dogru bilmiyorum ama tekrar doktoruma gidecem ultrasonla bakip birakmasin dicem süreklli gittigmde sadece ultrason yapiyo film fln cekilmiyor kann bile almiyor ona göre normal bu sürede hamile kalamam.. Senin icin de üzüldüm o kdr bekliyorsn üzülüyorsun stres yapiorsun megersem doktorun ihmali oldugunu anlayinca da sinir olmamak elde degil ama ne mutlu sana bebegin olacak
Sagol canim darisi tez zamanda başına insallah.

Selam kızlar.21 nisanda çatlatma ignemi oldum. o zamanda bu yana akıntım devam ediyor ama aşırı degil su gibi hafif çamasırımı ıslatacak kadar olmuş.böyle olup hamiş kalan varmı acaba aranızdaa

Ya kizlar bende test yaptim ama yukleyemiyrm buraya bellek yetersiz dyor benim testim de aksam yapmstim sikisik degildim idrara ikinci cizgi o idrar dokulen yere yakindi hatta en sondaydi cizgi ama silik sonra ben testi cikardim icini orda silik cizgi görünüyor t nin altinda degilde ilerde acaba hamilemiyim yaa adetme 5 gun var

kızlar sorum olucak kaç ay denedikten sonra doktora gittiniz ? ve size neler söyledi test falan aldı mı ? ben ilk denemeye başladıktan sonra kontrol amaçlı gitmiştim,alttan kontrol etti ama herşeyin normal dediği halde,8 aydır falan deniyoruz hala çift çizgiyi göremedim. sizin neler yaptığınız merak ediyorum

kızlar sorum olucak kaç ay denedikten sonra doktora gittiniz ? ve size neler söyledi test falan aldı mı ? ben ilk denemeye başladıktan sonra kontrol amaçlı gitmiştim,alttan kontrol etti ama herşeyin normal dediği halde,8 aydır falan deniyoruz hala çift çizgiyi göremedim. sizin neler yaptığınız merak ediyorum
Canım ilişkilere sırf çocuk olsun diye girip kafanda hep bu varsa ve stres çok yapıosan genelde olmuyomuş, en yakın arkadaşımın kayınvalidesi istiyo diye sürekli çpcuk çocuk diye başının etini yedi. Tam 9 ay boyunca çocukları olmadı en son sırf çocuk diye ilişkilerini daha rahat yaşamaya karar vermişler ve o ay hamile kaldı. Biraz daha rahat olun bence. Bizim denediğimiz ilk aydı ve ya olur ya olmaz diye yumurtlama günlerinde birlikte olduk ve Allaha bin şükür meleğim bizimle ;) inşallah en yakın zaman da olur kavuşursunuz bebişinize ;)

Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun

İnş öyledir canım daha önce hiç bu şekil olmadı herkez bir şey dio kafam çok karışık çok kötüyüm ve korkuyorum bugün iğne yapılalı 8 gunum valla bilmiyorum

İğne perşembe yapıldı sabah perşembe cuma hiç bir agri sizi yoktu cumartesi yumurtaların olduğu tarafta hafif tatlı bir ağrı otururken kalkarken dokununca tatlı bir ağrı dayanılmaz değil ama tatlı bir ağrı sonra gün geçtikçe azaldı şimdi hafif baskı kaldi sağ taraf agrimio yumurta olan tarag agrio acaba kist mi olustuda ondan bu agri

Ne düşüneceğini şaşırdım ilk defa böyle oluo nasıl anlatsam hanı idrara çok sıkışınca karnınıza dokunduğunuz zaman tatlı bir ağrı olur ya o şekil bugün azalsi inş öyledir cnmmm insss

Back
X