- 14 Ocak 2016
- 1.008
- 219
- 43
- 30
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
- #2.121
Canım biliyorum nasıl bir agrı oo ama daha cok erken bilmiyorum ki en iyisi adet gününü beklemek hamile kalırsan haber ver olur mı inş hamile olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biliyorum nasıl bir agrı oo ama daha cok erken bilmiyorum ki en iyisi adet gününü beklemek hamile kalırsan haber ver olur mı inş hamile olursun
Cnm ne yaptın merak ettimYok canim denemedim adet günümü beklemeye karar verdim
Test yaptim cani %95 negatifCnm ne yaptın merak ettim
Adet mi oldun gerçekten miTest yaptim cani %95 negatif![]()
Olmadim ama her an olabilirim sabah test yaptim negatif ikinci çizgi varla yok arasiAdet mi oldun gerçekten mi
Et tBi sakin etmemzlik etme gun asri yao bi dolu bi bosgünaydın hanımlar..
regl günüme ortalama 10 gün kaldı.. çalışmalar devam etsekmi bilemedim.. doğurganlığın yüksek olduğu dönemleri sık sık değerlendiremedik o yüzden vicdan yapıyorum![]()
sabahki testini atsana bizlere de olacak ya ben ümitliyimOlmadim ama her an olabilirim sabah test yaptim negatif ikinci çizgi varla yok arasi
Hic görünmüyor canimsabahki testini atsana bizlere de olacak ya ben ümitliyim
Ozaman bnm gozum bozuk cok ince bi czgi gruyorum ben oda dikkatli bakincaHic görünmüyor canim
Canim resimlerde görünmüyor o ince çizgiyi ben canli bakinca görüyorum ama negatif olarak degerlendiriyorumOzaman bnm gozum bozuk cok ince bi czgi gruyorum ben oda dikkatli bakinca
Iyi ama dneeyimliyim bn bu konuda resmi uzaklastiriken yakinlastiriken de grunuyo balim bnce git n zeynep kamile valka cok iyi bi hastabeymis orasi bbebk uzerine zaten bnde bi aksilik olmazsa oraya gt.eyi dusunyomCanim resimlerde görünmüyor o ince çizgiyi ben canli bakinca görüyorum ama negatif olarak degerlendiriyorum