- 21 Nisan 2016
- 200
- 157
- 103
- 35
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
- #2.141
S
Sessiz_sedasiz
bende göremedim ama senin bata daha 4 gün var bence bir iki gün daha sık dişini olacak inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnm ben ara werdimSelam kızlar benimde doğurganlık dönemlerim başladı bana da dua edin inşallah bu ay tuttururuz![]()
Neden canımİnşallah cnm ben ara werdim![]()
Bu ay olmadı böle acaba hamile kalırmıyım die düşünmek zor şöyle 3-4 ay sonra bidaha düşünürüm.. Benim bi kızım war ikinci düşünüyodum..Neden canım
Sorma bende 3 aydır acaba bu ay oldu mu diye bekliyorum ama bu ay rahatım artık olsa da olur olmasa da olur diyorum tabi istiyorum da hayırlısı artık , kafaya takmamak lazım. Allah bağışlasın çocuğunu inşallah bize de nasip olur :)Bu ay olmadı böle acaba hamile kalırmıyım die düşünmek zor şöyle 3-4 ay sonra bidaha düşünürüm.. Benim bi kızım war ikinci düşünüyodum..
Aminnn isteyen herkeze nasip etsin.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..Sorma bende 3 aydır acaba bu ay oldu mu diye bekliyorum ama bu ay rahatım artık olsa da olur olmasa da olur diyorum tabi istiyorum da hayırlısı artık , kafaya takmamak lazım. Allah bağışlasın çocuğunu inşallah bize de nasip olur :)
Amin cnm inşallah.Aminnn isteyen herkeze nasip etsin.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..
5 ten küçük olduğu için şu an negatif canım bat a kaç gün var yükselir inşallahkızlar gebelik varmı yokmu anlamadım.yükselirmi adetime 3 gün var
Yokkızlar gebelik varmı yokmu anlamadım.yükselirmi adetime 3 gün var
3 gün varr 8 mayıs .3 güne kdar bu kdar yükselme olurmuu ki ?5 ten küçük olduğu için şu an negatif canım bat a kaç gün var yükselir inşallah
bilemeyiz canım inşallah olur diyelim3 gün varr 8 mayıs .3 güne kdar bu kdar yükselme olurmuu ki ?
umudum yok ama inşallahhh yükselirrrbilemeyiz canım inşallah olur diyelim
Yok cnm benimde 3.98 di sonra adet oldumkızlar gebelik varmı yokmu anlamadım.yükselirmi adetime 3 gün var
maalesef olmadi:) dün benbenim bat günüm geçti 5 gün oldu GEÇ DÖLLENME olduğu düşünenlerdeyim..
bekliycem biraz daha.. cuma güne kadar bekliyorum..
bende şimdi yedim kırmızı kartımaalesef olmadi:) dün benyedim...
bat 4 haziran.dua ediyorum o ayında hamile olduğumu öğreneyim inşallah..
3 ay olcak uğraşalı..
rabbim aratmadan bizlere çocuk nasip etsin...![]()
Esin ne yaptın kırmızıyı gördün mü yoksa güzel haberler war mıOlmadim ama her an olabilirim sabah test yaptim negatif ikinci çizgi varla yok arasi
Bekliyorum canim gelen giden birşey yok test yapmadim 9 mayisa kadar bekleyeyimEsin ne yaptın kırmızıyı gördün mü yoksa güzel haberler war mı