Kimler kimler yuva kuruyor ben niye kuramıyorum?

Aşk nedir diye düşünmek lazım önce..
Ben eşimle ilk buluşmamda gülüşü beni cezbetmişti mesela,onunla buluşacağım zaman dakikaları sayardım bu aşkmıydı bilemiyorum..
Zaten konuşması sohbeti size olan ilgisi hoşunuza gitmiyorsa o insanla devam edemezsiniz ki,ama mutlaka şans vermek lazım demek istedim...

Tabi ki şans vermek bakmak tanımak gerek, ama insanın içinin hiç ısınmadığı biriyle evlenmesi de iyi değil bence.

Tabi ki şans vermek bakmak tanımak gerek, ama insanın içinin hiç ısınmadığı biriyle evlenmesi de iyi değil bence.
O tabi ki olmaz ama birkere görüpte ıyyy hiç tipim değil demek çok çok yanlış bir yaklaşım,oturup konuşulmalı,sonra birkere daha buluşulmalı ozaman yine olmuyor deniliyorsa olmaz zaten..

O tabi ki olmaz ama birkere görüpte ıyyy hiç tipim değil demek çok çok yanlış bir yaklaşım,oturup konuşulmalı,sonra birkere daha buluşulmalı ozaman yine olmuyor deniliyorsa olmaz zaten..
Bir kere görünce hic degilse bir ozelligi cezbetse ikinci görüşme zaten ayarlanir ama ben henüz oyle birini bulamadim

Bir kere görünce hic degilse bir ozelligi cezbetse ikinci görüşme zaten ayarlanir ama ben henüz oyle birini bulamadim
Nedir mesela kriterleriniz bu da komik bir soru olacak ama:) cidden çok mu beklentiniz yüksek merak ettim..

Nedir mesela kriterleriniz bu da komik bir soru olacak ama:) cidden çok mu beklentiniz yüksek merak ettim..
Aslında kriter degil de şöyle anlatayım anlattığı şeyler ilgimi çekmeli konuşuyor olmak icin konusmamalı ve gorusme esnasında bana bakışından rahatsızlık hissetmemeliyim. Çok rahat tipleri de sevmiyorum. Maddi durum gibi bir beklentim yok tabiki istegim egitim ve kulturden kaynaklı farklar olmasın. Böyle sayınca çok gibi oldu ya

İnsanlara bakma mutlu edemezsin. Ben 24 yaşımda evlendiğimde erken dediler. 3 yıllık evliyim neden çocuk yok diyorlar. Yani diyorlar da diyorlar... Şimdi de 26'ya geç mi diyorlar. Bu gönül işleri biraz akışına bırakılacak işler. Böyle düşünüp de mantık evliliği de yapma derim, daha çok gençsin gezeceksin tozacaksın. Elbet çıkar gönlüne göre biri karşına, şimdi tadını çıkart bu zamanın

Bence kvlerin hayalindeki öğretmen gelin olmanı kastettin panpaasşaka bir yana bekar 28+ (bakın 30+ bile değil) öğretmen kız ne gördüm ne duydum. Peynir ekmek gibi kapışılıyorlar valla.
Valla bizim okulda 30+olan 6 kişi falan varız, bizim okulun uğursuzluğu galiba

Yok çok değil:) aslında bizden sonraki nesillerin çoğu saydığınız özelliklerde,ben 35 yaşımdayım,mesela benim 20 li yaşlarımda gençlik bu kadar eğitime kültüre,kariyere önem vermiyordu,şimdi sizler çok şanslısınız istediğiniz özellikte biriyle karşılaşma konusunda, ama sanırım ilk görüşte aşkı bekliyorsunuz...

Ilk görüşte aşka inanmam da zaten ilk görüşte etkilenmek istiyorum sonrasi tanıdıkça olur zaten olacağı varsa

Bence kvlerin hayalindeki öğretmen gelin olmanı kastettin panpaasşaka bir yana bekar 28+ (bakın 30+ bile değil) öğretmen kız ne gördüm ne duydum. Peynir ekmek gibi kapışılıyorlar valla.

Hahah yok ayol benim gorumce var 35.5 yaşında, guzel de hatun, mutaasip, haftada 4 yarim gun calisiyor, arabasi var, ev almaya hazirlaniyor, tam ruya gelin yani, ama dort koldan aradik bir kismet bulamadik, olmayinca olmuyor

Şimdi yorumların bi kısmını okuyabildim en çok dikkatimi çeken şey ise evli olanların keşke biraz daha geç evlenseydim diyisi ve evli olmayanlarin da ben ne zaman evlenicem tedirginliği :) Insanoğlunun doğasında var sanırım elinde olanın hep aksini istemesi.. Ama malesef bazı şeyler olması gereken zaman da olmuyor kimisini daha geç biliyor ya da hiç bulmuyor. Benim mantığım da 26-27lerde evlilik yapılmasından yana.. 30 üstünde evlilik yapınca bunun daha çocuk dünyaya getirmesi var.. Hele bide birkaç çocuk istiyorsan öyle kafana göre 5-6 yıl aralarla çocukta yapamıyorsun arka arkaya doğurmak zorunda kalıyorsun yaş ilerlediği için.. Ee bi de anneanne dedede çok yaşlanmadan torunlarını sevsin onlara doyabilsin istiyorsun.. Kısacası çokta gecikmemek lazım gibi.. Evli olanlar da daha doğrusu yolunda giden evliliği olanlar da kıymetini bilsinler çünkü kafana uygun birini bulmak bu devirde gerçekten çok zor hele ki bide o ilişkiyi evliliğe taşıyabilmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…