- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 658
- 42
- Konu Sahibi Kahlofrida
-
Aşk nedir diye düşünmek lazım önce..Ben hiç katılmıyorum buna kendi açımdan
Aşksız olmaz
İyi işi var düzgün de bir insan eh hadi evleneyim bana göre evlenmek için evlenmek. Böyle bir evlilik beni mutlu etmez. Bu şekil bir birlikteliğin bana katacağı bir şey yok ki.
İnsan ilgi duymadığı, aşık olmadığı erkekle aynı yatağa nasıl girer aklım almıyor doğrusu. O zaten en ayrı mesele.
Aşk nedir diye düşünmek lazım önce..
Ben eşimle ilk buluşmamda gülüşü beni cezbetmişti mesela,onunla buluşacağım zaman dakikaları sayardım bu aşkmıydı bilemiyorum..
Zaten konuşması sohbeti size olan ilgisi hoşunuza gitmiyorsa o insanla devam edemezsiniz ki,ama mutlaka şans vermek lazım demek istedim...
O tabi ki olmaz ama birkere görüpte ıyyy hiç tipim değil demek çok çok yanlış bir yaklaşım,oturup konuşulmalı,sonra birkere daha buluşulmalı ozaman yine olmuyor deniliyorsa olmaz zaten..Tabi ki şans vermek bakmak tanımak gerek, ama insanın içinin hiç ısınmadığı biriyle evlenmesi de iyi değil bence.
Bir kere görünce hic degilse bir ozelligi cezbetse ikinci görüşme zaten ayarlanir ama ben henüz oyle birini bulamadimO tabi ki olmaz ama birkere görüpte ıyyy hiç tipim değil demek çok çok yanlış bir yaklaşım,oturup konuşulmalı,sonra birkere daha buluşulmalı ozaman yine olmuyor deniliyorsa olmaz zaten..
Nedir mesela kriterleriniz bu da komik bir soru olacak ama:) cidden çok mu beklentiniz yüksek merak ettim..Bir kere görünce hic degilse bir ozelligi cezbetse ikinci görüşme zaten ayarlanir ama ben henüz oyle birini bulamadim
Nasip zinciri zahahahhahaBence hepimiz birbirimizi arkadaslaeimizla tanistiralim. Boyle bir sevgi agi nasip zinciri olusturmus oluruz ahahamuhendis on numara bes yildiz karakterde arkadasim var tanismak isteyen var mi
Aslında kriter degil de şöyle anlatayım anlattığı şeyler ilgimi çekmeli konuşuyor olmak icin konusmamalı ve gorusme esnasında bana bakışından rahatsızlık hissetmemeliyim. Çok rahat tipleri de sevmiyorum. Maddi durum gibi bir beklentim yok tabiki istegim egitim ve kulturden kaynaklı farklar olmasın. Böyle sayınca çok gibi oldu yaNedir mesela kriterleriniz bu da komik bir soru olacak ama:) cidden çok mu beklentiniz yüksek merak ettim..
Nasip zinciri zahahahhaha
Nasip zinciri zahahahhaha
Valla bizim okulda 30+olan 6 kişi falan varız, bizim okulun uğursuzluğu galibaBence kvlerin hayalindeki öğretmen gelin olmanı kastettin panpaasşaka bir yana bekar 28+ (bakın 30+ bile değil) öğretmen kız ne gördüm ne duydum. Peynir ekmek gibi kapışılıyorlar valla.
Öğretmen gelin modası kalmadıValla bizim okulda 30+olan 6 kişi falan varız, bizim okulun uğursuzluğu galiba
Yok çok değil:) aslında bizden sonraki nesillerin çoğu saydığınız özelliklerde,ben 35 yaşımdayım,mesela benim 20 li yaşlarımda gençlik bu kadar eğitime kültüre,kariyere önem vermiyordu,şimdi sizler çok şanslısınız istediğiniz özellikte biriyle karşılaşma konusunda, ama sanırım ilk görüşte aşkı bekliyorsunuz...Aslında kriter degil de şöyle anlatayım anlattığı şeyler ilgimi çekmeli konuşuyor olmak icin konusmamalı ve gorusme esnasında bana bakışından rahatsızlık hissetmemeliyim. Çok rahat tipleri de sevmiyorum. Maddi durum gibi bir beklentim yok tabiki istegim egitim ve kulturden kaynaklı farklar olmasın. Böyle sayınca çok gibi oldu ya
Ilk görüşte aşka inanmam da zaten ilk görüşte etkilenmek istiyorum sonrasi tanıdıkça olur zaten olacağı varsaYok çok değil:) aslında bizden sonraki nesillerin çoğu saydığınız özelliklerde,ben 35 yaşımdayım,mesela benim 20 li yaşlarımda gençlik bu kadar eğitime kültüre,kariyere önem vermiyordu,şimdi sizler çok şanslısınız istediğiniz özellikte biriyle karşılaşma konusunda, ama sanırım ilk görüşte aşkı bekliyorsunuz...
Bence kvlerin hayalindeki öğretmen gelin olmanı kastettin panpaasşaka bir yana bekar 28+ (bakın 30+ bile değil) öğretmen kız ne gördüm ne duydum. Peynir ekmek gibi kapışılıyorlar valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?