Kimler kimler yuva kuruyor ben niye kuramıyorum?

Cok ince bir cizgisi var aslinda
Istemekle umursamamak unutmak arasi bisey
Ah onu bi ayarlayabilsen canim
Sonuc + olur gibi geliyor..

Amin canım inşallah:) insan da belli bi yerden sonra birini tanımayı isticek heveste kalmıyor istekte malesef zaman ilerledikçe birisini sevmek bile zorlaşıyor

Amin canım inşallah:) insan da belli bi yerden sonra birini tanımayı isticek heveste kalmıyor istekte malesef zaman ilerledikçe birisini sevmek bile zorlaşıyor
Aynen öyle bu işlerde ve evlenmek isteyenlerde zaman herzaman aleyhimize işliyor bence,hele 20 yaşımdan itibaren sanki zaman daha bi hızlı geçti,30 u hiç sorma

Aynen öyle bu işlerde ve evlenmek isteyenlerde zaman herzaman aleyhimize işliyor bence,hele 20 yaşımdan itibaren sanki zaman daha bi hızlı geçti,30 u hiç sorma
Gerçekten öyle 20ye girdiğinde gerisi çorap söküğü gibi gidiyor anlamıyorsun bile ne ara o kadar yaş atladığını :) Ben de henüz 26yım ama inanın ne ara 26 oldum hiç bilmiyorum bile :) Allah sırf evlenmek için evlenenlerden eylemesin bizi inşallah. Cevremde böylelerini görüyorum ve insanı evlilikten soğutuyorlar. Sevgiyle yapılan bi evlilik olmadığı için kızlar evliliğe adapte olamıyor tam bir aileci, anneci oluyorlar. Anne kapısından kendi evlerine gitmiyorlar adam akıllı..

Evlenmeyi hayatının bu kadar ön sıralarına getirip mutluluğun burdan patlayıp gideceğini düşünen insanlar evlenemiyor kk dan gözlemlediğim.

Hayatınızda mutlu iseniz neden evliliğe takılıyorsunuz , yok mutlu değilseniz evlilik mutluluk getirmiyor bunu bilin.

Evlilik fikrinden uzaklaşıp yaşamak istediklerinize odaklanın. Evlenince ne yaşayacağınızı düşünüyorsanız bekarken de yapabilirsiniz. Siz mutlu olunca , evliliği takıntı yapmadan yaşayınca zaten talipleriniz kuyruk olur. Aşık da olursanız birine günün birinde pat diye nikah masasında bulursunuz kendinizi

Yasitiz ve hic evli arkadasim yok. Bana cocugum oldugu icin uzaydan gelmis muamelesi yapiliyor. Cevrenizin de etkisi buyuk. Herkes evlendi bi siz kaldiniz degil... takilmayin bu kadar. Kafanizi dagitin baska seylerle

Amiin öncelikle.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın,söylediklerinizde çok haklısınız,evliliği kötüleyenlerde o tür kişiler zaten,insanın sevdiğiyle bir ömür geçirmesi kadar güzel birşey yok,Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah..

Aynen insan yürütemiyor

Kendini bu kadar kötü hissetme yaşın o kadar büyük değil kısmet bu işler kısmetinin ne zaman karşına çıkacağı belli değil. İnşallah en yakın zamanda karşılaşırsınız :)

28 yaşında nişandan yeni ayrılmıştım, asla asla evlilik hatta yeni bi ilişki bile istemezken 3 ay içinde eşimle tanışıp evlendim.

26 yaşındayım ne zaman biriyle tanışıp ne ara evlenicem demeyin, doğru insan gelince ne olduğunu bile anlamıyor insan.

26 yaşında ne düşünülür sizden öğrenelim
Meslekte ilerlemek, çalışma şartlarını iyileştirmek, daha fazla eğitim almak, yeni şeyler öğrenmek, gezmek ne bileyim hayatı dolu dolu yaşamak. Neden evlenmedim demek için erken bir yaş hele bunu dert etmek için.

5 yıldır çalışıyorum ve işimden çok çok memnunum. Gezmek kitap okumak hobi edinmek kendini gelistirmek dersen zaten bunlar hayatımın akışında her zaman var olan şeyler. Kaldi ki tekrar tekrar söylüyorum bir insan sadece evlenmeli hicbir sey yapmadan evde mi oturmalı evlenenler çalışamıyor mu gezemiyor mu kendini geliştiremiyor mu ya da kariyer sahibi insanlar evliligi illa 30 dan sonra mi düşünmeli? Bilmiyorum kim daha dar düşünüyor. Hayatımda her seyi duzene koymamış olsam sıra evlilige geldi demezdim zaten.

Nasip kısmet diyenleri anlıyorum. Ama sanki 16 yaşında ergen evlenmek istiyor gibi ahkam kesenleri anlamıyorum. Herkesin hayattan beklentisi farklıdır. Tat aldığımız şeyler farklıdır. Kimse benim gibi düşünmek zorunda değil ama benim hayatımı hayallerimi ve bakış açımı yargılayamaz. Gerçekten düşünerek düzgün yorum yapanlara teşekkür ederim. Ötekiler lütfen gölge etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…