- 16 Aralık 2016
- 579
- 592
- 53
- Konu Sahibi Kahlofrida
-
Amin canım inşallah:) insan da belli bi yerden sonra birini tanımayı isticek heveste kalmıyor istekte malesef zaman ilerledikçe birisini sevmek bile zorlaşıyorAmiinnnn,aynı korkuları ve kaygıları yaşamış biri olarak diyorum ki,Allah isteyen bütün bekarların karşısına en kısa zamanda işte bu benim eşim diyeceği kişiyi çıkarsın ve ayağına basmayı nasip etsin :)
Aynen öyle bu işlerde ve evlenmek isteyenlerde zaman herzaman aleyhimize işliyor bence,hele 20 yaşımdan itibaren sanki zaman daha bi hızlı geçti,30 u hiç sormaAmin canım inşallah:) insan da belli bi yerden sonra birini tanımayı isticek heveste kalmıyor istekte malesef zaman ilerledikçe birisini sevmek bile zorlaşıyor
Gerçekten öyle 20ye girdiğinde gerisi çorap söküğü gibi gidiyor anlamıyorsun bile ne ara o kadar yaş atladığını :) Ben de henüz 26yım ama inanın ne ara 26 oldum hiç bilmiyorum bile :) Allah sırf evlenmek için evlenenlerden eylemesin bizi inşallah. Cevremde böylelerini görüyorum ve insanı evlilikten soğutuyorlar. Sevgiyle yapılan bi evlilik olmadığı için kızlar evliliğe adapte olamıyor tam bir aileci, anneci oluyorlar. Anne kapısından kendi evlerine gitmiyorlar adam akıllı..Aynen öyle bu işlerde ve evlenmek isteyenlerde zaman herzaman aleyhimize işliyor bence,hele 20 yaşımdan itibaren sanki zaman daha bi hızlı geçti,30 u hiç sorma
Amiin öncelikle.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın,söylediklerinizde çok haklısınız,evliliği kötüleyenlerde o tür kişiler zaten,insanın sevdiğiyle bir ömür geçirmesi kadar güzel birşey yok,Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah..Gerçekten öyle 20ye girdiğinde gerisi çorap söküğü gibi gidiyor anlamıyorsun bile ne ara o kadar yaş atladığını :) Ben de henüz 26yım ama inanın ne ara 26 oldum hiç bilmiyorum bile :) Allah sırf evlenmek için evlenenlerden eylemesin bizi inşallah. Cevremde böylelerini görüyorum ve insanı evlilikten soğutuyorlar. Sevgiyle yapılan bi evlilik olmadığı için kızlar evliliğe adapte olamıyor tam bir aileci, anneci oluyorlar. Anne kapısından kendi evlerine gitmiyorlar adam akıllı..
29 yaşında ben varim:)Bence kvlerin hayalindeki öğretmen gelin olmanı kastettin panpaasşaka bir yana bekar 28+ (bakın 30+ bile değil) öğretmen kız ne gördüm ne duydum. Peynir ekmek gibi kapışılıyorlar valla.
Aynen insan yürütemiyorMuhtemelen. Bir de ben üniversitede ilişkim olsa okul bittikten sonra şayet aynı şehirde değilsek sürdüremezdim gibi. Okul bitti; iş bulunacak; askerliği var bunun. E para yok! Nasıl gidip görüşeceksin mesela adamla. Bir saatlik iki saatlik mesafe hadi bir derecede arada 6 7 saat var diyelim. Nasıl olacak? Yani bilmiyorum. Ben yapamazdım. Yapanı da takdir ediyorum ama.
Merhaba hanımlar aslında benim bu mevzu yeni değil benim için ama aksam aksam yine bir üzüldüm yine bir dertlendim. Bütün arkadaşlarım evlendi evlenmeyenler en kötü ihtimal nisanlanli ya da sözlü. Ben ne yaptıysam bir türlü olmadı. Tavsiye usulü görüşmelere gittim içim ısınmadı. Bana yaklaşmaya çalışanlar oldu ama bir türlü emin olamadım. Benim yürüdüklerim bana oralı olmadı. Velhasıl geldim 26 ya 1991 doğumluyum. Yani hayatımda biri olmadığını düşünürsek ne ara olacak belli değil. Annem akrabalar herkes üstüme geliyor patlama noktasına geliyorum bazen. Sürekli birileriyle görüşmek de istemiyorum artık. Çünkü ben de hayallere kapılıyorum hemen. Ya bekledigim gibi olmuyor ya da karşı tarafın beklediği gibi. Artık ne yapsam bilmiyorum. Türbelere falan gitmeye başladım her duamda bu var. Hani düşünme bu kadar hayırlısı diyeceksiniz. Ben zaten dusunmemeye calisiyorum2. Ama bunun sonu yok gibi bilmiyorum. Dua edip ya da baska bir sekilde evlenen var mi yanlis anlamayın ben hep hayırlıs gönlüme göre biri diye dua ederim tabiki mutsuz bir evliliktense bekarlik iyidir. Yine de tavsiyeleriniz varsa benimle paylaşırsanız memnun olurum. Lutfen sizde bana dua edin. Müslümanın müslümana temiz ağızdan duası makbuldür insallah. Hepinize iyi aksamlar.
26 yaşında ne düşünülür sizden öğrenelim26 yaşında ne düşünüyordum, millet ne düşünüyor..
Kahlo Frida yı tanımıyorsunuz o haldeKahlo frida bu basliga isyan ederdi
Meslekte ilerlemek, çalışma şartlarını iyileştirmek, daha fazla eğitim almak, yeni şeyler öğrenmek, gezmek ne bileyim hayatı dolu dolu yaşamak. Neden evlenmedim demek için erken bir yaş hele bunu dert etmek için.26 yaşında ne düşünülür sizden öğrenelim
5 yıldır çalışıyorum ve işimden çok çok memnunum. Gezmek kitap okumak hobi edinmek kendini gelistirmek dersen zaten bunlar hayatımın akışında her zaman var olan şeyler. Kaldi ki tekrar tekrar söylüyorum bir insan sadece evlenmeli hicbir sey yapmadan evde mi oturmalı evlenenler çalışamıyor mu gezemiyor mu kendini geliştiremiyor mu ya da kariyer sahibi insanlar evliligi illa 30 dan sonra mi düşünmeli? Bilmiyorum kim daha dar düşünüyor. Hayatımda her seyi duzene koymamış olsam sıra evlilige geldi demezdim zaten.Meslekte ilerlemek, çalışma şartlarını iyileştirmek, daha fazla eğitim almak, yeni şeyler öğrenmek, gezmek ne bileyim hayatı dolu dolu yaşamak. Neden evlenmedim demek için erken bir yaş hele bunu dert etmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?