- 1 Haziran 2017
- 100
- 106
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kahlofrida
-
28 cok severek evlendim hala çok seviyorum ama simdiki aklım olsa esimle 30 larda evlenirdimSiz kaç yaşında evlendiniz?
Ay insallah ya hepimizin kocasi ultra yakisikli olsun. Goren oha bekledi ama degdi kocasi das gibi desinEvlenicezde sanki madalya takacaklarben hala erkenmi diye düşünüyorum. Çocuk yapma yaşım geçmese bir iki yıl nişanlı kalmak isterdim. Ama bukadar bekledigimize (zorunlu bekleme) değecek biri çıkacak karşımıza inş. Boşuna bukadar bekledik demicez yaniiii
Diyorumya biz düşünürken niye evlenemedik diye evlenenlerde ne güzel hayatları var sanıyorlar. Annem bana derdi hep dünyayı gezdin bi koca bulamadın diye.sanki koca bulmak için geziyorum. Sende bulamamışsın bakBen Avrupayi 20 yaşında gezdim. Benim evlenmem gerekiyordu şimdiye.
Ya yok cidden para kazanıyorum çok şükür ama hiçbir şeye harcayasim gelmiyor. Alışveriş de bir yere kadar. Yılda 2-3 kez tatile çıkıyorum. O da yanıma birini bulursam. Cidden olmuyor tek başına. Ozenilecek yanımız yok.
Ay bi de şu bdv deki konularla kiyasliyorlar. Ben öyle hanzolarla evlenecek olsam şimdiye zaten 50 defa evlenmistim. Oylesini istemiyoruz zaten.
Evlenemeyişini kafaya takan kızlara çok üzülüyorum. Evlendikten sonra anlayacaksınız geç evlenmenin faydalarını.
Bence evlenmezdiniz. Bekarken öyle olmuyor çünkü. Bu sözü evliler söylüyor hep erken evlenmisim falan ama eminim bir çoğu 1 2 sene geçse ve evlenmese triplere girerdi.28 cok severek evlendim hala çok seviyorum ama simdiki aklım olsa esimle 30 larda evlenirdim
Hepimiz oluruz insAllah canimAy insallah ya hepimizin kocasi ultra yakisikli olsun. Goren oha bekledi ama degdi kocasi das gibi desinbekleme daha bulduysan dogru kisiyi onunla gezersin ne guzel. Umarim coook mutlu olursun
Bence hepimiz birbirimizi arkadaslaeimizla tanistiralim. Boyle bir sevgi agi nasip zinciri olusturmus oluruz ahahamuhendis on numara bes yildiz karakterde arkadasim var tanismak isteyen var mi
O calismasin ben ona bakarimHepimiz oluruz insAllah canimcok yakisikli bulma sonra evden disari salmıyoruz ve bizden soğuyorlar sonra forumlara kocamı çok kisitliyorum yüzüme bakmiyo diye yazı yazip ağlıyoruz
Buldum sanmıştım ama bulamamisim.Diyorumya biz düşünürken niye evlenemedik diye evlenenlerde ne güzel hayatları var sanıyorlar. Annem bana derdi hep dünyayı gezdin bi koca bulamadın diye.sanki koca bulmak için geziyorum. Sende bulamamışsın bak
Buldum sanmıştım ama bulamamisim.evlenme teklifi alali 1 sene oldu ama nasip olmadı bir türlü. Millet pat diye evleniyor ağzım açık kalıyor valla. yaa işte biz böyle konusunca evlilik meraklısı sanıyorlar da değilim vallahi teklifim yüzüğüm her şeyim var. ince eliyoruz işte. Yoksa ben de bilirdim ilk buldugumla evlenmeyi.
O calismasin ben ona bakarimhaklisin. Zaten yakisikli da pek bulmaz beni zaten kiloluyum biraz ben :)))
Kesinlikle katılıyorum,zaten dört dörtlük eş adayı istediği için evlenemiyor çoğu kişi..işin tuhafı eskıden evde kaldın iması yapan bir takım bazı bazı arkadaşlar arkadaş anneleri akrabalar komşular şimdi benim hayatımı kıskanıyorlar ya eee ilahi adalet diyorum ben buna kızlar.darısı başınıza .yüzde yetmiş maddi manevi uygun bir eş diliyorum hepinize.yuzde yuz düzgün koca yok boşa aramayın.az defolu hepsi.ha bulan varsa ben de isteremmmm
Duanın gücü olmasa insan nasıl hayata tutunur anlamam.. o kadar aciziz ki asıl dua olmadan hiçbir şey olmaz ya da hep eksik olur bana kalırsa. İnsana iç huzuru kalp sekinetini ya da ümidi veren o.Eğitim durumunuz nedir?
Yaş henüz 26, türbe muhabbeti falan, şaka herhalde. :)
Yani bu işler öyle türbeyle, duayla olmaz bunu bilmiyor musunuz?
Amin canım cümlemize inşallahÇok Çok teşekkür ederim. Amin insallah. Rabbim size de hayırlı evlat nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?