Kimler kimler yuva kuruyor ben niye kuramıyorum?

Ay insallah ya hepimizin kocasi ultra yakisikli olsun. Goren oha bekledi ama degdi kocasi das gibi desin bekleme daha bulduysan dogru kisiyi onunla gezersin ne guzel. Umarim coook mutlu olursun

Diyorumya biz düşünürken niye evlenemedik diye evlenenlerde ne güzel hayatları var sanıyorlar. Annem bana derdi hep dünyayı gezdin bi koca bulamadın diye.sanki koca bulmak için geziyorum. Sende bulamamışsın bak

28 cok severek evlendim hala çok seviyorum ama simdiki aklım olsa esimle 30 larda evlenirdim
Bence evlenmezdiniz. Bekarken öyle olmuyor çünkü. Bu sözü evliler söylüyor hep erken evlenmisim falan ama eminim bir çoğu 1 2 sene geçse ve evlenmese triplere girerdi. e ben de 27 yaşındayım. Şimdi istemem de seneye de evlilik yok ufukta. 30da da zor. İnsan düşünüyor işte sonraki hayatını.

Ay insallah ya hepimizin kocasi ultra yakisikli olsun. Goren oha bekledi ama degdi kocasi das gibi desin bekleme daha bulduysan dogru kisiyi onunla gezersin ne guzel. Umarim coook mutlu olursun
Hepimiz oluruz insAllah canim cok yakisikli bulma sonra evden disari salmıyoruz ve bizden soğuyorlar sonra forumlara kocamı çok kisitliyorum yüzüme bakmiyo diye yazı yazip ağlıyoruz

Bence hepimiz birbirimizi arkadaslaeimizla tanistiralim. Boyle bir sevgi agi nasip zinciri olusturmus oluruz ahaha muhendis on numara bes yildiz karakterde arkadasim var tanismak isteyen var mi

Ilk kim evlenicekse onun düğününe gidip görücüye çıkın kızlar benim seneye eylülde beklemek isteyen varsa. Buluruz mahalleden bi delikanlı

Hepimiz oluruz insAllah canim cok yakisikli bulma sonra evden disari salmıyoruz ve bizden soğuyorlar sonra forumlara kocamı çok kisitliyorum yüzüme bakmiyo diye yazı yazip ağlıyoruz
O calismasin ben ona bakarim haklisin. Zaten yakisikli da pek bulmaz beni zaten kiloluyum biraz ben :)))

Buldum sanmıştım ama bulamamisim. evlenme teklifi alali 1 sene oldu ama nasip olmadı bir türlü. Millet pat diye evleniyor ağzım açık kalıyor valla. yaa işte biz böyle konusunca evlilik meraklısı sanıyorlar da değilim vallahi teklifim yüzüğüm her şeyim var. ince eliyoruz işte. Yoksa ben de bilirdim ilk buldugumla evlenmeyi.

Aynen ben hic düşünmedim evliligi sonra 30 yaklaşınca herkes söylenmeye başladı baktım kankalarla buluşamıyorum herkes yok çocuk var yok koca var derken tek kalıyorsun. Ya sorma kızlar iki görüşüp evleniyorlar sonra hemen çocuk felan derken bildiğin ev hanımı oluyorlar elimde büyüyen çocuklar birde ben çok dalga geçtim böyle Allahım inş başıma birşey gelmez

O calismasin ben ona bakarim haklisin. Zaten yakisikli da pek bulmaz beni zaten kiloluyum biraz ben :)))

Bende pek zayıf sayılmam. Sanki evlenenlerin hepsi claudia schiffer. Bazı erkeklerde balıketli sevio bizim gibi

işin tuhafı eskıden evde kaldın iması yapan bir takım bazı bazı arkadaşlar arkadaş anneleri akrabalar komşular şimdi benim hayatımı kıskanıyorlar ya eee ilahi adalet diyorum ben buna kızlar.darısı başınıza .yüzde yetmiş maddi manevi uygun bir eş diliyorum hepinize.yuzde yuz düzgün koca yok boşa aramayın.az defolu hepsi.ha bulan varsa ben de isteremmmm

Kesinlikle katılıyorum,zaten dört dörtlük eş adayı istediği için evlenemiyor çoğu kişi..
Bir de evde kalma diye birşey yok,herkesin her yaşta kısmeti olur,60 yaşındada olsa,bence tek önemli olan zamanında,geç olmadan anne olmak,yoksa yürümüyorsa boşanılabilir yani dünyanın sonu değil..

Birde burda konu açan bayanlar var neler anlatiyorlar. insanlar neler görüyo yasiyo tabi sonra ister istemez korkuyorlar acaba bizdede böyle olurmu diye :/

son tavsiyemi de vereyim de öyle uyuyayım:şimdi kızlar evde kaldın baskısını sözlü ya da imalı kuran çevre teyzeleri sizi böyle sindirerek en beceriksiz tipsiz huysuz eğitimsiz yakınlarını kakalamaya çalışırlar.Hele bir de iş güç sahibiyseniz abovvvv hemen yamamaya çalışırlar yaşın da geçiyo çoluk çocuğa karış diye.sakın ha sakın yemeyin numaralarını.Bekleyin araştırın ortamlara girin tip olarak manevi ve maddi en iyisini bulun.en azından denginiz olsun .yoksa burda çokkk konu açarsınız kocam ve ailesi paramı yiyor ya da maaşımda malımda gözleri var gibi.kurslara yazılınacak değişik ortamlar yaratılacak kaliteli erkek annelerinin gözüne girilecek.ölee boş boş face twıtter gezilmeyecek.o zamanı kaliteli adamlar nerde ise bulunduğunuz şehirde orda harcanacak.

Eğitim durumunuz nedir?
Yaş henüz 26, türbe muhabbeti falan, şaka herhalde. :)

Yani bu işler öyle türbeyle, duayla olmaz bunu bilmiyor musunuz?
Duanın gücü olmasa insan nasıl hayata tutunur anlamam.. o kadar aciziz ki asıl dua olmadan hiçbir şey olmaz ya da hep eksik olur bana kalırsa. İnsana iç huzuru kalp sekinetini ya da ümidi veren o.

Oncelikle yasiniz cokta geckin degil yani bunalimlara girecek kadar, rahat olun.. Akişina birakin evlenecegimiz kisi alin yazimiz zaten , o kisi bir yerlerde sizi bekliyor.. Dogru zamanda cikacak Allahin izni ile karsiniza tevekkul edin.. Cevreye kulak asmayin bana da oyle diyorlardi yeni evliyim simdi de bebek yap diye sıkıstırıyorlar .. Yani cevrenin istekleri bitmiyor oluruna birakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…